Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Da er årets kamper alle spilt, og neste sesongs første kamp er annonsert;

Saints@Dolphins

Fjerde gang delfinene drar over. Dårlig hjemmebanefordel i Miami... Uansett, Brees hadde det vært kult å få med seg live før han legger opp.

2
22 svar

22 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

osloblade

Og igjen apropos reising og NFL. Ei lita fun fact, Superbowl 2008 så jeg i Damaskus. ;-)

2

osloblade

Apropos reising. Mexico og de fleste andre latin amerikanske land, anbefales virkelig. Fantastiske land med utrolig mange severdigheter, naturlige og historiske, og bebodd av herlige, vennlige mennesker. God mat har de og by på, dessverre lite godt øl, men noe drikkandes sprit er å oppdrive. Enkelt å reise rundt. Jeg har tilbragt ca. et år i latin amerika, og har hatt lite problemer. Ta noen enkle forhåndsregler, og sjansen er liten for at det skjer deg noe. Har blitt frastjålet en leather man på en båt i Nicaragua og en lommebok på t-banen i Buenos Aires, og ellers bare hatt gode opplevelser. God tur! En kombinasjon av NFL og Mexico er nok perfekt.

Det sammen kan sies om Egypt og den arabiske verden. Har reist mye der også. Med unntak av krig og eventuelle terroraksjoner, som det er utrolig liten sjanse for at en skal oppleve utenfor Syria og deler av Irak, er det veldig lite kriminalitet og utrolig vennlige og hjelpsomme mennesker der. Sjansen er større for at du krasjer neste gang du kjører bil! De lokale kan dog være noe masete og påtrengende, men det venner en seg til. Maten er fantastisk, og ølet er bedre enn i latin amerika. ;-) God tur! Salam aleikum!

2

HuiBuorre

Det sammen kan sies om Egypt og den arabiske verden. Har reist mye der også. Med unntak av krig og eventuelle terroraksjoner, som det er utrolig liten sjanse for at en skal oppleve utenfor Syria og deler av Irak, er det veldig lite kriminalitet og utrolig vennlige og hjelpsomme mennesker der. Sjansen er større for at du krasjer neste gang du kjører bil!

Kan jeg leie deg til å fortelle dette til kona?

2

osloblade

Da blir det fire kamper i London i 2017. De to første på Wembley og de to siste på Twickenham.

Jaguars-Ravens

Dolphins-Saints

Browns-Vikings

Rams-Cardinals

2

BennyKanin

Browns-Vikings

Så jævlig kult det blir å se Vikings samme sesong som de kommer til å være det første laget som vinner Super Bowl på hjemmebane!!

2

Hedly2

Du blir nok å overvære en seier om du drar over i hvertfall.

1

HuiBuorre

Rams-Cardinals

Twickenham 22. eller 29. oktober. Endelig en kamp som er verdt en London-tur!

1

HuiBuorre

Det ble altså 22. oktober. Det går direktefly Tromsø-London hver dag, og kona har neppe noe mot en helgetur til London.

Andre som vurderer å dra over for å se den kampen?

http://www.nfl.com/international

http://www.nfluk.com/news/internationalseries/article-1/Where-to-buy-2017-London-Game-tickets/d2dd9f01-fa46-4ab7-99d5-761386aa8eea

1

ModernMan

Sentral-Amerika er et fantastisk reisemål - bare å dra! Eneste negative opplevelsen jeg har hatt er i Nicaragua. Satt dritings på stranda midt på natta med en burrito og ble knivranet...for 5USD og resten av burritoen.

1

MensenErnst

Bra lyst på tur igjen. Synd at slike ting skal koste penger.

1

Lignende temaer

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Tennis

Tennis

Bilde

Boksing, Kampsport og MMA

Boksing, Kampsport og MMA

Bilde

Hobby

Hobby

Laster...