Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Uke 10 - Og vi kan se fotball igjen uten å få Trump eller Clinton i hver eneste reklamepause

Uke 10 starter med TNF, der Cleveland Browns reiser til Baltimore. Spør du en del Cleveland-fans kan det nok tenkes at de sier at de ønsker at laget gjør som i 1996 og blir værende igjen der nede etter at de har dratt. Dette begynner å bli pinlig dårlig. De gode nyhetene for Cleveland er at resten av AFC North også er ganske svake, så selv om de allerede er eliminert fra wild card-jakten har de fortsatt en teoretisk sjanse til å vinne divisjonen.

På søndag kl. 19 har vi følgende oppgjør: - Chiefs mot Panthers i Carolina. To lag som har klaget mye på manglende beskyttelse av QB i den siste tiden. Alex Smith vil antakeligvis være klar til kamp, men vil dommerne passe på Smith og Newton? - Broncos mot Saints i New Orleans. Saints har to seire på rad og holder på å spille seg inn i sluttspilldiskusjonen, samtidig som Broncos kommer inn i kampen etter et veldig bittert primetime-tap mot en stor rival. Dette kan fort bli en veldig artig matchup mellom en fantastisk QB og et fantastisk forsvar. Bør kunne bli en severdig kamp! - Rams mot Jets i New York. To lag som for alvor har spilt seg ut av sluttspillkampen. Jets er 3-6 etter at de tapte en must-win-kamp mot Dolphins, mens Rams nå har tapt 4 på rad for å gå til 3-5. Dette er en kamp kun en fan kan glede seg til. - Packers mot Titans i Tennessee. Hvert lag har en "Eminem" som hovedtrener. Hvis jeg hadde fortalt deg før sesongen at en av disse ville være i rimelig stor fare for å få sparken ville du nok gjettet på at det var Mike Mularkey og ikke McCarthy jeg snakket om. Hvis Packers taper denne, kan McCarthy da fortsette i laget? - Falcons mot Eagles i Philadelphia. To høytflyvende fugler for noen uker siden, men etter en del bitre tap for Philly er det kun falkene som er igjen i lufta. Carson Wentz så lenge ut som en kandidat for Rookie of the Year (og er vel fortsatt det, egentlig), men en 0/2-performance mot Giants i forrige uke hjelper ikke på saken. Matt Ryan, dog? Han er en seriøs MVP-contender i år. Go figure! NFL overrasker stadig. - Vikings mot Redskins i Washington. Vi teller tre på rad for Vikings, som plutselig har glemt hvordan man vinner. Nå møter de et Redskins-lag som har vært fryktelig opp og ned i år. Vikings har sett dårlige ut etter bye week og det som så ut som en sure thing ser nå heller tvilsomt ut. Samtidig er ikke alt håp ute. Sam Bradford hadde et aldri så lite coming out-party i Uke 4 mot nettopp Redskins i fjor, etter at han først hadde spilt tre svake kamper. Kan han gjøre noe liknende i år igjen? - Texans mot Jaguars i Jacksonville. Texans har ikke vunnet på bortebane i år, men mot håpløse Jaguars bør de kunne håpe på å få til noe. Gud Bradleys lag fortsetter å finne måter å tape på og er ute av stand til å åpne kamper bra. - Bears mot Bucs i Tampa Bay. Bucs er 0-4 på hjemmebane, Bears er 0-4 på bortebane. Så, uavgjort? Dette er nok ikke kampen som vil få mest oppmerksomhet denne uken.

I 22-slotten ser vi følgende kamper: - Dolphins mot Chargers i San Diego. Dolphins har vunnet tre på rad, men samtlige seire har kommet hjemme i Florida. Nå reiser de over hele landet for en bortekamp, hvor de har til gode å vinne i år. Samtidig er Chargers et veldig sterkt hjemmelag, og bør ta seg av delfinene her. - 49ers mot Cardinals i Arizona. 49ers gir Browns kamp om tittelen ligaens dårligste lag, mens Cardinals fortsetter å være et lag det er veldig vanskelig å forstå seg på. Dette er uansett en kamp som må vinnes hvis det skal bli sluttspill for Cardinals i år. - Cowboys mot Steelers i Pittsburgh. En av NFLs klassiske cross conference-rivalkamper. Er det en quarterback-controversy i Dallas? Ja, man må vel kunne få lov til å si det. Dak var veldig god mot Browns, men Tony Romo er fortsatt Tony Romo. Uansett hvem som starter denne uken vil det (dersom Romo er frisk) bli diskusjoner. Det er uheldig for Cowboys.

I Sunday Night Football møtes Seahawks og Patriots i New England. Seahawks på en short week, mot Patriots på bye week, i New England? Det er vel gjerne sånne kamper som ender med en upset victory for Seattle. Dette bør uansett bli et fascinerende oppgjør mellom to lag som veldig mange nøytrale har veldig sterke følelser og meninger om. Vi kan forvente diskusjoner!

Uken avsluttes med MNF, der Bengals spiller mot Giants i New York. Giants har vunnet tre på rad og er 3-1 på hjemmebane, men Bengals er well rested og klare etter en bye week. Dette blir også et spennende møte mellom to av ligaens største receivere, Odell og AJ. Jeg tror dette kan bli en veldig god kamp, så lenge Andy Dalton blir sånn Primetime-Andy Dalton igjen.

Bills, Lions, Colts og Raiders har bye week.

Tabeller | Stats | KampoppsettGame Pass | Viaplay | NFL på Facebook NFL for nybegynnere | Lagene i NFL

Nyheter: FOX | ESPN | NFL | CBSESPNs divisjonsblogger: AFC: West | East | North | SouthNFC: West | East | North | South

Fantasy: NFL | ESPN | YahooPower rankings: FOX | ESPN Podcasts: Viasat NFL Podcast | Ross Tucker Football Podcast | Around The NFL | Rich Eisen | Grantland NFL PodcastTwitter: Adam Schefter | Bill Barnwell | Jason La Canfora | Adam Caplan | NorNFL | NotJayCutler | Peter King | Chris Mortensen | Mike Pereira

Fullstendig oppsett for den tiende NFL-uken:

Fredag kl. 02.25 norsk tid: Cleveland @ Baltimore

Søndag kl. 19.00 norsk tid: Kansas City @ Carolina Denver @ New Orleans Los Angeles @ NY Jets Green Bay @ Tennessee Atlanta @ Philadelphia Minnesota @ Washington Houston @ Jacksonville Chicago @ Tampa Bay

Søndag kl. 22.05 norsk tid: Miami @ San Diego

Søndag kl. 22.25 norsk tid: San Francisco @ Arizona Dallas @ Pittsburgh

Mandag kl. 02.30 norsk tid: Seattle @ New England

Tirsdag kl. 02.30 norsk tid: Cincinnati @ NY Giants

6
534 svar

534 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

ModernMan

For et par timer siden trodde jeg skulle legge meg tidlig med vekkerklokke på i natt. Scrollet gjennom vg.no og fant et sjakkbrett. Så da røyk den NFL-matchen. Faen at man skal være så 'oh, shiny!' til alt av sport og underholdning...

4

Izcila

Håper på ny togstreik snart..

4

SalSomer

Øh, ikke for å være en broken record ...

3

SalSomer

Detroit Lions leder NFC North, og fortjener strengt tatt å gjøre det. Det er ganske unreal.

Men det fikk meg til å tenke på Mayock. Han har ikke vært logget på siden september i fjor, faktisk. Synd, han var en bra fyr.

3

SalSomer

Men nå trenger da faktisk ikke Browns å tape hverken 14 eller 16 kamper, de trenger bare å tape 7 på rad for å gå 0-16. Og det har faktisk skjedd nesten 300 ganger før i historien.

(Når det er sagt tror jeg at Browns vil klare å karre til seg en seier på et tidspunkt, kanskje allerede i natt. De er ikke så dårlige. Men det er viktig å poengtere overfor folk som muligens kan lese tråden og misforstå det at det er en logisk feilslutning å bruke den statistiske sannsynligheten for at et lag går 0-16 gjennom en sesong når man vurderer et lag som allerede er 0-9)

3

Lignende temaer

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Tennis

Tennis

Bilde

Boksing, Kampsport og MMA

Boksing, Kampsport og MMA

Bilde

Hobby

Hobby

Laster...