Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Uke 12 - Og vi er takknemlige for at vi får ekstra fotball på torsdag!

Aller først, beklager at uketråden er litt sent ute denne uka. Jeg har hatt en rimelig hektisk ukestart. Det blir derfor også en litt kortere enn vanlig gjennomgang her.

Uken starter på Thanksgiving Thursday, og i år får vi faktisk det som kan bli to gode kamper. For første gang siden 2013 leder både Lions og Cowboys divisjonen sin på Thanksgiving (jeg må innrømme at jeg hadde trodd vi måtte mye lenger tilbake enn det), og enda bedre - de skal begge spille divisjonskamper mot to rivaler om seieren.

Spesielt Lions mot Vikings kan fort bli kampen som avgjør det hele i år. Lions har allerede slått Vikings en gang i år, med en seier på Thanksgiving vil de ta et langt steg mot å vinne divisjonen, da de vil ha en kamps ledelse og være sikret innbyrdes oppgjør. Som en fun fact kan vi nevne at Vikings er 2-1 mot Lions i Thanksgiving-sammenheng. Den gangen Lions vant scoret de hele 44 poeng, de to gangene de tapte ble de shut out. Lagene har forøvrig ikke spilt en kalkun-kamp siden 1995.

Cowboys er vertskap for Redskins i den andre kampen. Sist de møttes til Thanksgiving, i 2012, vant Redskins for første og eneste gang i en Thanksgiving kamp mellom disse to lagene. Cowboys er 6-1 gjennom historien.

På natten møtes Colts og Steelers i Indianapolis. Begge lagene er 5-5, begge lagene er inne i divisjonskampen sin. Det bør bli et superspennende oppgjør mellom to lag som begge er i en liten downperiode etter å ha dominert i AFC i mange år.

På søndag kl. 19 har vi følgende kamper: - Rams mot Saints i New Orleans. Jeff Fisher mangler bare to tap før han tangerer Dan Reeves' rekord for antall tap av en hovedtrener i en NFL-karriere. Det er seks kamper igjen av sesongen. Skal han nå det i år bør han ta et tap her. - Titans mot Bears i Chicago. Akkurat når Tennessees hype-tog begynte å bygge opp litt damp kræsjet det kraftig i Indy. Nå må Bears slås om sluttspilldrømmen skal leve. - Cardinals mot Falcons i Atlanta. Cardinals' Magical Mediocrity Tour fortsetter for beste velgående. Etter et tap forrige uke kommer vel en overraskende seier nå? Falcons er plutselig bare én kamp foran Bucs i divisjonen. Skal vi få enda et late-season nosedive fra Atlanta? - Giants mot Browns i Cleveland. Odell Beckham Jr. var tilgjengelig da Browns tok Justin Gilbert med åttendevalget i 2014. Just sayin'. - Chargers mot Texans i Houston. To lag det er vanskelig å bli kloke på. Et godt angrep mot et godt forsvar, og likeså et dårlig angrep mot et dårlig forsvar. For Chargers er kampen rimelig irrelevant, men for Texans må denne kampen vinnes. - Jaguars mot Bills i Buffalo. Hvis lags hype hadde kortest levetid? Jags holdt det gående gjennom nesten hele offseason, men kræsjet jo omtrent fra Uke 2 og utover. Bills så skikkelig stilige ut i løpet av sesongen, men holdt det ikke akkurat gående i så alt for mange uker. - Bengals mot Ravens i Baltimore. Ingen A.J. Green gjør livet enklere for Harbaughs menn. Spørsmålet er om noen av spillerne i denne kampen vil være klare, eller om de alle vil forspise seg på kalkun mens de følger med på Steelers-kampen på torsdag? - 49ers mot Dolphins i Miami. Ifølge statistikken har Dolphins vunnet 5 på rad, men hvis vi skal være ærlige så må vi vel si at de allerede har vunnet 6 på rad. Colin Kaepernick er sikkert fornøyd.

I 22-slotten ser vi følgende: - Seahawks mot Bucs i Tampa Bay. Bucs har plutselig en win-streak på to kamper, og har nå også klart å vinne på hjemmebane (riktignok mot Bears). Seahawks blir nok allikevel en litt for formidabel motstander, nei? - Patriots mot Jets i New York. Jeg kondolerer til de hyggelige Jets-fansene her inne på forhånd. Dette blir ikke gøy. - Panthers mot Raiders i Oakland. Oakland er førsteseedet i AFC. Cubs vant world series. Donald Trump holder på å gjøre seg klar til å bli president i USA.

På SNF møtes Chiefs og Broncos i Colorado. Jeg skal være litt partisk i åpningstråden her og si at jeg rett og slett ikke gleder meg til dette. Bench Alex, Fire Andy, Nuke Everything.

På MNF møtes Packers og Eagles i Philadelphia. Packers ser ut som at de ikke kunne slått Browns en gang akkurat nå, og Eagles er vel akkurat den typen lag som da taper sånne kamper, ja?

Ingen lag har hvileuke. Browns og Titans har ennå ikke hatt hvileukene sine, men de får dem ikke før i Uke 13.

Tabeller | Stats | KampoppsettGame Pass | Viaplay | NFL på Facebook NFL for nybegynnere | Lagene i NFL

Nyheter: FOX | ESPN | NFL | CBSESPNs divisjonsblogger: AFC: West | East | North | SouthNFC: West | East | North | South

Fantasy: NFL | ESPN | YahooPower rankings: FOX | ESPN Podcasts: Viasat NFL Podcast | Ross Tucker Football Podcast | Around The NFL | Rich Eisen | Grantland NFL PodcastTwitter: Adam Schefter | Bill Barnwell | Jason La Canfora | Adam Caplan | NorNFL | NotJayCutler | Peter King | Chris Mortensen | Mike Pereira

Fullstendig oppsett for den tolvte NFL-uken:

Torsdag kl. 18.30 norsk tid: Minnesota @ Detroit

Torsdag kl. 22.30 norsk tid: Washington @ Dallas

Fredag kl. 02.30 norsk tid: Pittsburgh @ Indianapolis

Søndag kl. 19.00 norsk tid: Los Angeles @ New Orleans Tennessee @ Chicago Arizona @ Atlanta NY Giants @ Cleveland San Diego @ Houston Jacksonville @ Buffalo Cincinnati @ Baltimore San Francisco @ Miami

Søndag kl. 22.05 norsk tid: Seattle @ Tampa Bay

Søndag kl. 22.25 norsk tid: New England @ NY Jets Carolina @ Oakland

Mandag kl. 02.30 norsk tid: Kansas City @ Denver

Tirsdag kl. 02.30 norsk tid: Green Bay @ Philadelphia

10
611 svar

611 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

SuperChargers

Hadde to eksamensinnleveringer i går og skal ha eksamen førstkommende mandag, onsdag og fredag. I dag burde jeg ha gjort eksamensoppgaver dagen lang.

I stedet har jeg brukt dagen til å krangle med Specsavers på telefon før jeg etterpå har saumfart nettet i 3-4 timer etter den beste linsedealen jeg kunne finne. Den absolutt beste.

Den fant jeg.

Endelig kunne jeg fokusere på eksamensoppgavene igjen.

Så hørte jeg en stemme fra hodet mitt.

"Thanksgiving?"

"Football?"

Ser på klokka.

Med god samvittighet kan jeg nå logge meg inn på skole-serveren, åpne en pdf-fil med eksamensoppgaver, lese overskriften. Finne fram skriveboka og en blyant. Lese oppgave 1. Ta handa i skjegget og gruble litt. Si "hmmmm" høyt. Klø meg på haka, se på klokka igjen og lukke pdf-fila. Logge ut. Legge vekk boka mi. Plassere blyanten bak øret for cred.

Slå på gamepass.

Se NFL.

Effektiv dag.

12

RW3

Vil komme med et anti-innsalg på Seahawks offense. Makan til drittkamp! O-line var crap, dog. skadeforfulgt. Defense spilte bra, etterhvert, men det hjelper ikke når de lar Bucs fremstå som ligaens beste lag i 1st quarter, og de uten krefter kan bevege seg 140 yards på to drives og 14 poeng.

Denne kampen er det bare å glemme, så får vi håpe at vi klarer å matche bedre mot Panthers. De siste tre-fire årene har disse kampene alltid vært jevne, og ofte avgjort helt på slutten.

Vi innehar fortsatt 2nd seed og leder vår avdeling, så alt ser ikke bekmørkt ut heldigvis.

Hilsen bortskjemt supporter.

4

HuiBuorre

Hilsen bortskjemt supporter

Ja, vi er bortskjemte, og nektes til og med å syte og klage når alt går til h. Plutselig er det "bipolart" å være emosjonelle på vegne av eget lag.

Men hvordan kan vi prestere offensivt når den eneste gode i O-line (center Justin Britt) er out, og hans erstatter + to til i O-line er rookies? Og vi mistet to av tre gode RBs i forrige kamp?

At vi dessuten mangler Earl Thomas (for første gang på årevis), Michael Bennett, DeShawn Shead m.fl. defensivt gikk greit etter 1st quarter, når de nye fikk justert seg litt.

Defensivt har vi en utrolig dyp roster. Steven Terrell erstattet Earl Thomas meget bra, det var imponerende. Slik Kelcie McCray gjorde en god jobb som vikar for Kam Chancellor da han var ute i fire kamper.

1

SalSomer

Ja, vi er bortskjemte, og nektes til og med å syte og klage når alt går til h. Plutselig er det "bipolart" å være emosjonelle på vegne av eget lag.

Jeg vil bare si at jeg var spøkefull i sted, altså, når vi snakket om klaging på eget lag. :) Jeg er jo minst like ille som dere når det kommer til å offe og akke meg her inne når det butter imot. Hadde jeg vært oppe i natt hadde tråden vært dobbelt så lang nå. :P

2

Mc_lovin

Men hvordan kan vi prestere offensivt når den eneste gode i O-line (center Justin Britt) er out, og hans erstatter + to til i O-line er rookies? Og vi mistet to av tre gode RBs i forrige kamp?

Under disse forutsetningene har vi levd i 2-3 år :-) Er ikke få ganger vi har spilt med 3 rookies på O-linjen denne sesongen - skjedde vel senest allerede mot Steelers på torsdag.

Syntes ikke synd på dere før dere må lide dere igjennom en halv sesong med en 40 år gammel back-up QB og 2 rookies på O-linjen.

1

osloblade

Patriots mot Jets i New York. Jeg kondolerer til de hyggelige Jets-fansene her inne på forhånd. Dette blir ikke gøy.

[Slettet]

3

BennyKanin

Packers ser ut som at de ikke kunne slått Browns en gang akkurat nå

Deilig setning ;-)

Thanksgiving er herlig. Skulle gjerne hatt tid til å fikse en skikkelig kalkunmiddag også.

Jeg tillater meg å mimre litt, selv om mimringen gjelder Vikings sine kamper mot Cowboys; - 1987. Som fersk, ung supporter var det stort å være i USA med alt som skjedde, men kampen var viktigst for meg. Og hvilken kamp det ble :-) -1998. Randy Moss sin første sesong. Dallas D holdt han til 3 receptions, noe som sikker var bra det, hadde det ikke vært for at de alle var TD's (på hhv 51, 56 og 56 yards) -2000. Sjekk den TD'en til Moss 'a!!

Jeg tar gjerne et nytt høydepunkt i morgen :-)

3

Izcila

-2000. Sjekk den TD'en til Moss 'a!!

Liker best engasjementet til kommentatoren på denne.. Akkurat som en vanlig 4 yard reception liksom :P

1

BennyKanin

Liker best engasjementet til kommentatoren på denne..

Pat Summeral. Legende, tross manglede engasjement :-)

1

toonarmy

TE screens, NFLs støttepasning

2

Lignende temaer

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Tennis

Tennis

Bilde

Boksing, Kampsport og MMA

Boksing, Kampsport og MMA

Bilde

Hobby

Hobby

Laster...