Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Sesongen godt i gang, men ingen av oss som tenkte på/ymtet om muligheten, så bedre sent enn aldri. Vi odds-gutta har lyst å dra i gang en privat Fantasy League, men vi er sikkert åpne for å slippe til neon andre også om de skulle være interreserte. Bare å melde seg.

Siden ingen av oss er vandt til NHL-fantasy, så blir nok årets utgave en ren poeng-utgave 1-season greie for resten av sesongen. Sånn får man brukt året også på å venne seg til scoring-systemet og utslagene de forskjellige statsene gir. Så får vi eventuelt heller komme tilbake med en ordentlig keeper-league foran neste sesong hvor vi er på helt fra start om folks interesse holder seg.

Tror vi gjør det enkelt og greit første året, om ingen har store motsigelser, og bare benytter oss av Yahoo sin kommersielt omfavnet av NHL.com som sin offisielle Fantasy Commisioner, men tar gjerne mot tips og forslag for andre (både for denne sesongen, men også foran neste).

Det blir i så fall en live-draft, og ser ut som 2 minutter er lengste tid man har på å velge hos Yahoo, så er nok den vi går for ettersom vi alle er litt grønne. Foreslår å legge den til sen ettermiddag/tidlig kveld i starten av uka som kommer--om alle har tid og anledning; gi lyd om konkrete forslag.

Er nok veldig lurt at de som er interreserte lager seg en ønskeliste ferdig på forhånd før draften, for hver enkelt posisjon og med prioritering for de som er mest ønsket etc, sånn at man ikke må panikklete i løpet av sine to minutter. Med en viss liste og oversikt klar på forhånd hvor du kan stryke over de som er tatt, så vet du til enhver tid omtrent hva du har mest lyst på (i alle fall i de første rundene).

Fungerer vel sånn at du har en vis kvote kamper for hver posisjon som bør utnyttes i løpet av sesongen om du skal ha håp å få mest mulig poeng, og at maks-antallet i hver posisjon for hver dag avgjør om du får spilt alle Centerne eller Left Wingene du sitter med etc. Man bør med andre ord ha en viss balanse i laget sitt, for du er nødt til å spille x antall Defenders og x antall left wings i løpet av sesongen for å oppnå mest mulig poeng.

Kjører med waivers, så er en to dagers periode etter at du dropper en spiller hvor de ikke er på free agents, men står som waivers som alle andre enn den som har shippet han ut av laget sitt kan melde sin interesse for. Kjører med waiver-priority, så den høyest i priority-rangeringen av de som har meldt sin interesse i løpet av de to dagene, vil få han og blir plassert nederst på prioriteringslista.

Trades innbyrdes kan overturnes av commisioner (i år. Neste sesong blir det nok by vote) om det stinker collusion eller uneven trades. Om mange nok klager i denne tråden, eller innad i ligaen på message board, så vil eg føye klagene og sette ned foten for traden. Er jo om å gjøre å holde det rettferdig for alle som deltar. Er jo da det er mest moro. Men er jo innimellom forståelig at det blir små-ujevne trades om folk har bæsjet på leggen eksempelvis i draften og sitter med altfor dårlige goalies. Andre kan jo utnytte det med å tilby en god goalie (som ikke er stjerne) og kreve en stjerne forward tilbake--nettopp fordi de vet at fyren er desperat etter en goalie som i alle fall kan gjøre litt for resten av året....

Regner med at vi kjører daily changes for rosteren--1 dag i forkant. Er vel da man kan gjøre mest taktiske valg med egen tropp, og er jo ikke snakk om så store tropper at det blir veldig mye mer arbeid enn ukentlig (man kan jo sette opp ferdig for hele uka etter kamp-program synes eg å minnes), så når du ikke ønsker at Kucherov skal spille mot Price og Montreal så benker du jo bare han for den dagen etc.

Spørsmål, svar og alt relatert til fantasy hockey kan taes i tråden, og folk må bare melde sin interesse, og sine muligheter for draft-dag/tid. Håper vi klarer å kjøre i hop en fin gjeng med godt konkurranse-instinkt og interesse eller sterk nysgjerrighet for NHL. Kan bli en morsom sesong da, og en fin treningsrunde før vi virkelig braker sammen neste sesong. Regner jo også med at årets prestasjoner vil danne grunnlaget for neste sesongs draft-rangering, men folk som legger seg for å komme høyt der blir jo selvfølgelig straffet knallhardt. Folk som på ærlig vis har prestert elendig, skal vi selvfølgelig la få velge først :p

2
4 svar

4 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Kasper41

Jeg er med! Men er det mulig å flytte den til "Ishockeyseksjonen"? har en følelse på at ishockeyinteresserte "henger" mer der enn her på amerikanske idretter

1

Izcila

Ja, jeg er med jeg. Eneste som er ugunstig for meg er at akkurat denne uken så er det meget begrenset med tid for meg, grunnet eksamen 1,2 og 5. desember, så blir verken mye tid til lesing eller draft.. Men skal vel få til noe..

1

upforgrabs

Er selvfølgelig med!

1

keyser1

Det er bra. Da begynner ting å komme på gli. Vi kan selvfølgelig justere oss inn til etter 5 Des med draften om det må til. Du er jo selve Amerikansk sport's Odds-talismanen, Izcila, så vi må jo kunne strekke oss litt for at du har mulighet til å være ordentlig med....

Er jo allerede 1/4 inn i sesongen, så vi tåler å miste ett par kamper til :p

1

Lignende temaer

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Tennis

Tennis

Bilde

Boksing, Kampsport og MMA

Boksing, Kampsport og MMA

Bilde

Hobby

Hobby

Laster...