Nye VGD er lansert! Mer informasjon

NFL-sesongen er dessverre over, og vi er nå i en alt for lang periode uten kamper. Offseason er godt i gang, med spillere som blir frigitt, og andre som ønsker å sjekke om gresset virkelig er grønnere andre steder.

Denne perioden inneholder også en draft, hvor spillere som har spilt fotball for et college kan melde seg på for å bli gjort tilgjengelig for drafting. Denne draften er på sju runder, hvor samtlige lag i utgangspunktet har ett pick per runde, pluss eventuelle pick de har fått for å kompensere for eventuelle free agents de mistet i 2016. I år holdes draften fra 27. april til 29. april, hvor første runde vil skje 27. april, andre og tredje runde 28. april, og de resterende fire rundene 29. april.

I den anledning holdes idet jeg skriver dette en samling med 330 utvalgte spillere som kan draftes, kjent som NFL Combine. Her testes de forskjellige utøverne i forskjellige fysiske tester, samt en mental test. Hvert lag får holde 60 formelle intervjuer på 15 minutter med spillere under combinen, og et ubegrenset antall uformelle møter. Dette er altså ofte den første sjansen trenerene og general managerene til lagene får bli kjent med spillerne, om de ikke har møttes ved en tidligere anledning. Combinen holdes fra 3. til 6. mars.

Nyttige lenker:

Draftrekkefølge i første runde, og lagenes behov

Daniel Jeremiahs top 50

Fullstendig oversikt over draftrekkefølgen (NB! Kan endre seg gjennom trades)

NFL.com sin Combine-side

Nyttige nettsider for å følge draftperioden er NFL.com, ESPN, SBNation (og tilhørende sider for de forskjellige lagene), samt Twitter. For liste over eventuelle Twitterbrukere av interesse henviser jeg til hvilken som helst av SalSomer sine åpningsinnlegg for de forskjellige NFL-rundene.

Uansett, her kan alt tilhørende draften diskuteres. Bare å fyre løs med spekulasjoner, mock drafts (antar at det blir en konkurranse i år også, så fort NFL.com åpner opp funksjonen for i år), og gjerne dele litt om hva lagene deres trenger og ikke. Da er det bare å kjøre på med diskusjon.

7
1k svar

1026 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

SalSomer

En langt koseligere og mindre kontroversiell ting - Her er saken om HenkeHenkesens tredjeplass.

5

SuperChargers

Jeg er nummer 23 i verden.

4

Danserud

45686 plasser foran meg.

1

DimitarBerbatov9

Haha, heftig mann! 10.000 ish her.

1

SalSomer

Og Green Bay ruller ut en gammel whitebread Hall of Famer for å annonsere sitt pick, delvis fordi de har alt for mange av akkurat den typen og delvis fordi det så perfekt illustrerer forskjellen mellom Packers og Cowboys.

3

SalSomer

Hvor har de fått tak i et Lombardi-trofé til å stille ut i Philly?

3

HenkeHenkesen

Ligger på delt førsteplass. Halla. Redd for at det går nedover herfra :/

3

daoooo

10 poeng bak nå?

Greit nok det og:)

1

Lignende temaer

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Tennis

Tennis

Bilde

Boksing, Kampsport og MMA

Boksing, Kampsport og MMA

Bilde

Hobby

Hobby

Laster...