Amerikanske Idretter

SalSomer

NFL Uke 14

NFL Uke 14

(Merk at VGD fortsatt har nattestengt, og vi har valgt å gå for Discord som løsning for diskusjon etter midnatt da Reddit-løsningen vi brukte i fjor bød på en del utfordringer. Lenken til Discord-kanalen vår er her.)

Da var vi kommet til crunch time. Tre kvarter av sesongen er gjennomført, et kvarter gjenstår. Og for hver uke som går blir sluttspillbildet klarere og klarere. Per nå er det dårligste laget i hver AFC-divisjon offisielt eliminert, altså Jets, Jaguars, Bengals og Chargers, mens to lag har fått stemplet sluttspillbilletten sin, Saints og Chiefs. Stadig flere lag har muligheten til å clinche sluttspill denne uken, men også de eliminerte lagene har ting å spille for (eller ting å ikke spille for, er kanskje mer riktig å si). Det ser ut som at Jets og Jaguars er involvert i en kamp der “taperen” er vinneren som ender opp i draften med QB Trevor Lawrence, mens den andre blir sittende igjen med QB Justin Fields. Bengals og Chargers på sin side har fått seg det de håper er en fremtidig franchise quarterback og kjemper heller om å være laget som får velge som nr. 3, der OT Penei Sewell venter.

Men draften er fortsatt langt, langt unna, la oss heller se på sluttspillbildet. Som sagt er allerede Saints og Chiefs sikret en plass i sluttspillet. Packers kan også sikre seg billetten til neste runde og divisjonen ved å slå Lions samtidig som Vikings taper. Steelers og Bills, som møter hverandre på SNF, kan også sikre sluttspillbillett denne uken. Bills må vinne samtidig som enkelte resultater går i deres favør, Steelers er sikker med seier, og kan til og med sikre ting med tap hvis andre kamper går i deres favør.

Fredag 02.20 - TNF: #3 Rams (8-4) mot Patriots (6-6 - 2GB #7) i Los Angeles

Rams er tilbake på toppen av NFC West etter atter en endring på toppen av divisjonen, og med fire kamper igjen å spille begynner det nå veldig å se ut som at det står mellom Rams og Seahawks. Der har Rams en midlertidig fordel i form av en innbyrdes seier mot Seahawks, men siden disse skal møtes en gang til kan den fordelen veldig fort rives bort. Rams har uansett ikke råd til å se frem mot Seahawks om to uker, da de har en formidabel utfordring foran seg allerede nå. For to år siden gjennomførte Bill Belichick en mesterklasse i forsvarsarbeid da han fullstendig nøytraliserte Rams’ fryktede angrep i Super Bowl. Forrige uke, mot et annet LA-angrep som har fått en del skryt i år, viste han at han fortsatt er i stand til å coache et forsvar. Joda, det har gått langt tråere i år enn vanlig i New England, men med fire kamper igjen og to seire opp til nærmeste sluttspillplass sitter man fortsatt med en følelse av at ingen er klare til å avskrive New England riktig ennå. Etter denne kampen har Patriots møter med både Dolphins og Bills foran seg, kan de trekke to seire ut av hatten der i tillegg til en seier mot Rams her er sjansene deres for sluttspill kalkulert til å være 84%, som definitivt ikke er dårlige odds. Men det fordrer altså at Patriots slår et divisjonstitteljagende Rams-lag med en Sean McVay som nok har veldig lyst på hevn for Super Bowl fra for to år siden. Det er nok ikke utenkelig at Belichick vil ha en plan for å stoppe Goff, men hvordan har han tenkt å få angrepet til å flytte ballen mot Aaron Donald og co?

Søndag 19.00: Jaguars (1-11) mot #4 Titans (8-4) i Jacksonville

Hvem er dette Titans-laget? De har en veldig tydelig identitet som et run first-lag, men det virker fullstendig vilkårlig hvor godt de gjennomfører ting fra kamp til kamp. I fire møter med AFC North i år har de startet fryktelig svakt. I møte med Ravens klarte de å kjempe seg tilbake, mens mot Steelers, Bengals og nå sist mot Browns gjorde de et ærlig forsøk etter pause, men fikk det aldri helt til. Uken før møtet med Browns, dog, gjennomførte de en perfekt nedsabling av Colts. Det vi sitter igjen med er konturene av et lag som er godt nok til å gå til sluttspillet og potensielt også å vinne AFC North, men de fremstår alt for ustabile til at det er realistisk å tro at de skal vinne fire kamper på rad der. Jaja, nå møter de i hvert fall et Jaguars-lag som virker fullstendig ute av stand til å avgjøre kamper, men som er flinke til å spille overraskende jevnt med sterkere motstand, så kanskje Titans kan få brynet seg på killerinstinktet sitt. Det bør i hvert fall bli en seier her. Titans har en veldig behagelig avslutning på sesongen og bør styre greit mot sluttspillet, men selv behagelige kamper må faktisk vinnes.

Søndag 19.00: #6 Buccaneers (7-5) mot #7 Vikings (6-6) i Tampa

Plutselig var Vikings på sluttspillplass, gitt. Det er smått imponerende fra laget som startet sesongen 1-5. Her er forøvrig en sær faktoide fra 2020: Gjennom historien har 238 lag startet sesongen 1-5. Kun tre lag - Bengals i 1970, Chiefs i 2015 og Colts i 2018 - har noen gang klart å ta seg til sluttspillet etter å starte 1-5. Akkurat nå ligger vi an til å få to 1-5-lag i sluttspillet, Vikings og en av Giants eller Football Team. Faktisk er det vel til og med en mulighet for at disse spiller mot hverandre i første runde av sluttspillet, men da må Vikings vinne her. Om vikings vinner? Tja, det er litt vanskelig å si. Buccaneers kommer inn i kampen etter å ha hatt bye week, og hva har de egentlig brukt den bye weeken på? Etter to tap på rad begynte det å komme rapporter ut av Tampa om uenigheter mellom Brady, som ønsker å kaste mer over midten, og Arians, som ønsker å kaste dypere. Er dette bare medieskapt drama, eller er det en faktisk konflikt i laget? Og har de i så fall klart å løse problemene? Hvis Buccaneers-angrepet ser flatt ut igjen mot et godt Vikings-forsvar, vil det kunne føre til en fullstendig implosjon i laget som fører til at sluttspillplassen til slutt ryker? Kanskje. Men vil det være nok for Vikings å stoppe Bucs? For et lag der mye handler om å gi ballen til Dalvin Cook er møtet med Buccaneers og ligaens kanskje sterkeste løpsforsvar en formidabel oppgave. Slike møter av styrke mot styrke borger alltid for interessante oppgjør.

Søndag 19.00: #6 Dolphins (8-4) mot #2 x-Chiefs (11-1) i Miami

Den gode nyheten for Dolphins er at de er 8-4 og har kontroll på alt i kampen om sluttspill. Den dårlige nyheten er at de spiller en seriøst vanskelig avslutning på sesongen, der den på papiret enkleste kampen er mot et 6-6-lag kalt Patriots. Ja, ja, man må nå uansett ta en kamp om gangen, og aller først står de altså foran et møte med et Chiefs-lag som fortsetter å jakte bye week. Bye week-jakt gjorde forsåvidt Chiefs for et år siden også, og da endte de med å få hjelp fra veldig uventet hold, nemlig Dolphins og Ryan Fitzpatrick i sesongens siste uke. Er det nå på tide for Chiefs å betale tilbake tjenesten ved å hjelpe Dolphins på vei mot sluttspillet? Nja, det er vel litt vel mye å spørre om, men kanskje trenger ikke Dolphins hjelp uansett. De har et dugelig offense og et dugelig defense og ingen lagdeler som skiller seg merkbart ut, men de er gode nok til å kunne gi hvem som helst trøbbel. Dette er atter en interessant kamp som kan ha veldig mye å si for hvem som spiller sluttspill om fire uker.

Søndag 19.00: Panthers (4-8 - 2GB #7) mot Broncos (4-8 - 4GB #7) i Charlotte

Fem år er gått siden disse to lagene møttes i Super Bowl 50, og fem år er fryktelig mye i NFL-sammenheng. Kun én av Broncos’ startere fra den kampen spiller for dem denne sesongen - NT Sylvester Williams. For Panthers’ del er kun DT Kawann Short (på IR) og LB Shaq Thompson fortsatt med. Sært nok finner man også to av Broncos’ OL-startere, Matt Paradis og Michael Schofield, hos Panthers nå. Men uansett, dette er ikke de samme lagene som dominerte NFL for et halvt tiår siden, og det synes også på resultatene. Panthers har riktignok en elektrisk running back og en interessant trener som ser ut som at han er på vei til å bygge noe, men de er fortsatt litt for langt unna å være noe å satse på i år. Broncos er bare et lag i fullstendig limbo for tiden, virker det som. Forsvaret deres er godt nok til å holde dem inne i kamper, men angrepet er fullstendig fortapt. Drew Lock virker mer og mer som et feilslag for hver uke som går og i en divisjon der de tre andre lagene ser ut til å ta steg fremover står Broncos i beste fall stille. Jaja, heldigvis er begge disse lagene et ypperlig bevis på at mye kan forandre seg på bare fem år i NFL, men akkurat nå ser ikke fremtiden lysende ut på Mile High.

Søndag 19.00: Bears (5-7 1GB #7) mot Texans (4-8 4GB #4) i Chicago

Deshaun Watson var en brukket mann på benken for Texans etter kampen mot Colts. Det er ikke vanskelig å forstå, etter at laget atter en gang tapte og nå foruten i veldig tynne teoretiske situasjoner er ute av sluttspillet. Måten han tapte på var også ekstra tung, med en dårlig snap mens laget hadde goal-to-go for å ta ledelsen innenfor to minutter. Hvordan hadde ting sett ut hvis Watson hadde endt opp i Chicago og kunne brukt sitt enorme talent sammen med det forsvaret de har i Chicago? Ville han hatt en ring nå? Det er vanskelig å si, og det er kanskje uansett ikke så viktig, for det som er gjort er gjort, og Texans må bare fokusere på å bygge opp noe rundt Watson igjen. Denne sesongen er tapt, men det kommer flere, og med en så god quarterback bør de være i stand til å konkurrere i mange år fremover. Bears på sin side er teknisk sett fortsatt midt i sluttspillkampen og bare én kamp bak Vikings, men la oss være helt ærlig her, dette er over. Seks tap på rad tilsier at det er null fight igjen i laget, spesielt etter måten de tapte på i forrige uke. Med to og et halvt minutt igjen av kampen ledet de med 10. Når kampen var over hadde de gitt opp en touchdown, en uforståelig fumble og en ny touchdown og tapt med 4. Bears går ingen steder i år, men spørsmålet er om Matt Nagy må gå sin vei når sesongen er over?

Søndag 19.00: #4 Giants (5-7) mot Cardinals (6-6 0GB #7) på Meadowlands

Giants tok en enorm seier forrige uke da de vant i Seattle, og dermed har de fortsatt stø kurs mot ledelsen i NFC East. Det kan virke som at Giants har våknet litt nå, og at de ligger an til å avslutte sterkt. Forsvaret er særdeles bra, mens Wayne Gallman bare fortsetter å ta steg etter steg i Saquon Barkleys fravær. Daniel Jones kommer også etter sigende tilbake til denne kampen, etter at veteranen Colt McCoy fikk lov til å vinne sin første kamp siden 2014 i forrige uke. Giants er, med en vanskelig schedule foran seg, uansett nødt til å fortsette å produsere på et høyt nivå, da deres rivaler Football Team også viser seg å være i live, og vi kan få et riktig så spennende race mellom de to i sesongens siste fire kamper. Det virker som det bare er et par uker siden vi snakket om at fem seire var nok til å vinne NFC East, nå ser vi på en situasjon der vi potensielt kan ha to lag som går opp mot .500.

Cardinals hadde nok ikke hadde sett for seg at de skulle stå foran en vanskelig kamp som kunne make or break sesongen deres for et par uker siden, men her er de altså nå. Etter Hail Murray-hendelsen mot Bills har laget tapt tre på rad. Nuk Hopkins har slitt med å produsere like høyt som i starten, og angrepet er plutselig ikke like flashy som det var. Med tapet mot Rams ser det også ut som at divisjonstittelen blir for langt unna for Cardinals, men wild card er fortsatt veldig mulig, hvis de kan vinne her.

Søndag 19.00: Bengals (2-9-1) mot Cowboys (3-9 2GB #4) i Cincinnati

Quarterbacks er viktige i NFL, det er rett og slett et faktum. Bengals fikk kanskje ikke så mange seire med Joe Burrow, men de hadde fortsatt et angrep som var interessant å følge med på. Cowboys har tapt 6 av 7 etter at Dak Prescott gikk ned og er gått fra å være manges favoritter til Super Bowl før sesongen til å ligge sist i NFC med fire kamper igjen å spille. Det er ikke artige tider for noen av disse lagene. Dette er en kamp som du må være rimelig interessert i Bengals eller Cowboys for å velge over noen av de andre kampene kl. 19.

Søndag 22.05: Raiders (7-5 1GB #7) mot #7 Colts (8-4) i Las Vegas

Før Philip Rivers ble Colts-quarterbacken vi alle kjenner i dag hadde han faktisk et kort og fruktløst opphold i Chargers som ikke førte med seg stort. Det er nå så, men det hjelper ham kanskje litt her, da han jo har litt innsikt i det å spille mot Raiders. Og det trenger han nå, for dette er vel omtrent det nærmeste du kkommer en faktisk sluttspillkamp i Uke 14. Hvis Raiders vinner her klatrer de tilbake opp til et wild card-spot og står med en veldig overkommelig schedule foran seg, hvis Colts vinner har de omtrent eliminert Raiders og samtidig posisjonert seg veldig godt foran en schedule-avslutning som tilsier at de bør vinne 2, kanskje 3.

Et vesentlig spørsmål inn mot denne kampen er statusen til Raiders’ RB Josh Jacobs. Colts har tapt mot fire lag i år, som alle kan å løpe ballen relativt godt (Titans, Browns, Ravens og Jaguars). Raiders er usikre på om Jacobs blir klar for dette møtet. Er de nødt til å gå mer til luften mot et pasningsforsvar i Indy som har vært langt bedre enn forventet før sesongen? De kommer riktignok inn i kampen bugnene av optimisme etter den dramatiske seieren mot Jets i forrige uke, men Colts-forsvaret er et litt annet beist. Uansett, dette er en kamp som kan være verdt å få med seg.

Søndag 22.05: #5 Seahawks (8-4) mot Jets (0-12) i Seattle

For å ta det positive først, Seahawks-forsvaret hadde en decent dag på jobb forrige uke (i hvert fall om vi ser bort fra løpsforsvaret i tredje kvarter). Riktignok var de oppe mot et Giants-angrep ledet av Colt McCoy, men allikevel. Problemet var bare at angrepet ikke fungerte nevneverdig godt, og at ting ser ut til å ha satt seg litt fast for et Seahawks-angrep som var så så fullstendig gjennomført godt ut da sesongen startet. Til tross for at Chris Carson løp ballen greit i de få forsøkene han fikk mot Giants, var Seahawks tilbake til å kaste et stort antall pasninger, men magien fra tidligere i sesongen var ikke der. Nå møter de et Jets-forsvar som det er litt vanskelig å forutsi hvordan kommer til å se ut etter at Gregg Williams fikk sparken som defensiv koordinator. Hvis vi antar at hele Jets-staben er uten en jobb om fire uker så er vel dette en kort og brutal audition for Jets’ nye interim-DC Frank Bush. Kan han utnytte seg av sjansen? Tja, vi bør kanskje ikke forvente så alt for mye mot et Seahawks-lag som nok er veldig interessert i å rette opp igjen inntrykket etter forrige uke.

Se forøvrig opp for Jamal Adams i denne kampen. Det ser ut til å fortsatt være en del ondt blod mellom Adams og Jets, og han vil nok se etter muligheten til å ha en god kamp mot sin tidligere arbeidsgiver.

Søndag 22.25: Lions (5-7 1GB #7) mot #2 Packers (9-3) i Detroit

Lions klarte det utrolige forrige uke, da de sikret seg et magisk comeback mot et Bears-lag som på ingen måte burde klare å tape mot dem. En strip sack reddet kampen, og kanskje også sesongen? For i NFC, der ingen lag ser ut til å ønske å feste grepet om sluttspillet, er 5-7 nok til at Lions faktisk er med i et svært felt av lag som ligger innenfor én kamp av siste wild card-plass. Man skal kanskje ikke forvente så alt for mye, dog. Lions er mest sannsynlig nødt til å vinne ut mot en avlsuttende schedule som er ganske brutal (Packers, @Titans, Buccaneers, Vikings), men hvis de kan gjøre det gir 9-7 dem hele 96% sjanse til wild card. De får jo forhåpentligvis endelig Kenny Golladay tilbake også, etter at han har vært skadet stort sett hele sesongen. Han kan bli viktig i det som nok må bli en shootout om Lions skal klare å slå Packers. Packers-angrepet fosser nemlig videre, og deres MVP-kandidat Aaron Rodgers fortsetter å lede et av ligaens aller beste angrep. Skulle Vikings tape tidligere på kvelden vil Packers også styre mot divisjonstittelen med seier her. Og i så fall kan de fokusere fullstendig på å ta igjen et Saints-lag som de ligger like bak i kampen om den viktige førsteplassen.

Søndag 22.25: Chargers (3-9) mot Falcons (4-8 2G #7) i Los Angeles

Det ble etterspurt at det ble skrevet mer om Justin Herbert her, og etter den kampen han hadde mot Patriots er det klart at vi er nødt til å snakke mer om Justin Herbert. Herbert ble regelrett slaktet i en kamp der det er vanskelig å finne noe som helst positivt å si. To interceptions og en treffprosent under 50 er ikke pent. Ikke fikk han særlig mye hjelp fra special teams heller, i det som til slutt ble en av de mest lopsided tapene i NFL-historien. Altså, greit at Bill Belichick er en spesialist i å få unge QBs til å slite, men det får være grenser. Dette var en kamp som etter hvert ble så stygg at du må ha et rimelig negativt forhold, på grensen til sadistisk, til stakkars Chargers for å finne noen som helst glede i den. Om ikke annet kan det være at dette betyde den endelige slutten for Anthony Lynn, som på ingen måte satte sin unge QB opp for suksess.

Spørsmålet er hva som skjer videre for Herbert nå. Kan han klare å slå tilbake mot et ustabilt og ikke nevneverdig fryktinngytende Falcons-forsvar? I så fall kan han riste av seg Patriots-kampen og fortsette på det som har vært en meget oppløftende rookie-campaign. Men om ting fortsatt sitter igjen etter forrige uke, er det da grunnlag for bekymring? Disse spørsmålene er kanskje mer interessante en selve kampen, som uansett er et møte mellom to lag som er spesialister i å ha gode lag som fortsetter å tape kamper.

Søndag 22.25: 49ers (5-7 1GB #7) mot Football Team (5-7 0GB #4) i Glendale i Arizona, “Home of the Niners”

Å bare gi Alex Smith comeback player of the year føles ikke godt nok lenger. Ikke etter hvordan han faktisk har gjort det etter han kom tilbake. Tre seire på fire starter og gode stats er en ting, men måten han ledet laget tilbake mot ubeseirede Steelers for å ta årets kanskje største seier er en annen. Og nå har han satt opp Football Team i en fantastisk posisjon ikke bare for å vinne divisjonen, men kanskje også for å nå .500. Og jada, det er ikke bare Alex Smith som skal ha æren her, Football Team vinner ved at de ser ut som nettopp det de hevder å være, et lag. De har et godt forsvar ledet an av kanskje ligaens beste defensive linje. De har en spirende superstjerne i receiveren Terry McLaurin og en selvoppofrende tight end i Logan Thomas. De hadde også en lovende ung RB i Antonio Gibson, men det er litt usikkert hvor lenge han vil være ute med potensielt turf toe. Uansett, Football Team ser faktisk gode ut, de får gode seire, og hvis de nå tar seg inn i sluttspillet så blir de kanskje ikke den pushoveren som mange forventet at NFC East skulle være i år. Det er fascinerende hvor fort ting kan skifte i en sesong.

Søndag 22.25: Eagles (3-8-1 1.5GB #4) mot #1 x-Saints (10-2) i Philadelphia

Etter å ha flørtet med tanken i noen uker er det endelig klart, Jalen Hurts starter for Eagles i denne kampen. Med 1,5 kamper opp til divisjonsledelsen ser det ut til at dette nok er too little too late for Eagles hva gjelder denne sesongen, men akkurat nå ser vel laget mer fremover mot neste sesong, og dette handler mer om å finne ut av hva de har i Hurts enn å redde en skakkjørt sesong. Hvis Hurts skulle vise seg å være en løsning, hva skjer da med Wentz og hans forholdsvis store kontrakt? Finner de noen til å ta ham, og hva får de i så fall igjen for det? Det er en interessant offseason som Eagles står overfor.

Apropos dette med backup-quarterbacks og å se hva fremtiden bringer, så er Saints fortsatt ubeseiret i kamper som Drew Brees ikke starter de siste to sesongene. Det er litt oppe i luften om Brees er klar for å komme tilbake mot Saints denne uken eller ikke, men med et par tøffe kamper som venter (Chiefs og Vikings de neste to ukene), er det ikke tenkelig at Saints heller velger å spare ham en uke til? I så fall får vi den siste kampen i det som kanskje er Taysom Hills audition for å være starter i 2021. Har han gjort det godt nok til at Saints vil stole på den veldig ukonvensjonelle quarterbacken som Brees’ arvtager, eller blir de nødt til å se seg om etter en ny spiller? I så fall, er Wentz faktisk en potensiell løsning for Saints dersom de ikke vil satse på Hill (eller Winston)? Eller er det slik at Brees tar et år til og gjør det hele til et meningsløst spørsmål? Også Saints har en interessant offseason foran seg, men før det har de en enda mer interessant postseason å gå gjennom. Laget er allerede sikret sluttspill, kan de også styre inn mot #1 seed og bye week?

Mandag 02.20 - SNF: #3 Bills (9-3) mot #1 Steelers (11-1) i Buffalo

Årets største, beste og viktigste SNF? Etter å ha flørtet med tanken på å tape i noen uker sa det endelig stopp for Steelers i en kamp der de slet med å gjøre noe som helst etter pause. Er laget faktisk utslitt etter en sesong der korona-utsettelser og kampflyttinger har ført til en veldig ustabil og høy treningsbelastning? I så fall er kanskje ikke et møte med Bills på en kort uke svaret for å få ting i gang igjen, for Bills ser virkelig gode ut nå. Josh Allen spilte nettopp kanskje sin beste kamp i hans unge karriere, og Bills så virkelig ut som et storlag da de utspilte 49ers. Laget har nå god kontroll på divisjonen, men har de også det som skal til for å blande seg inn i kampen om bye week? Tja, hvis ting hadde gått litt annerledes mot Cardinals og Bills var 10-2 akkurat nå, så ja, så definitivt, men på 9-3 ser ting litt tyngre ut. De er nødt til å vinne ut, i så fall, og få en del hjelp. Å vinne ut bør dog ikke være et problem hvis laget fortsetter å spille som de gjorde forrige uke. Bills ser ut som en legitim trussel i sluttspillet nå.

Steelers, derimot, vel, de er fortsatt et av de beste lagene i ligaen, så klart, men etter å ha fått mer og mer kritikk hver uke for at spillet ikke har matchet resultatene er det nå mange som er klare til å kvesse kniver og dømme Steelers nord og ned. Deres schedule avsluttes også med tre av fire kamper mot potensielle sluttspillag i AFC, og hvis de skulle kollapse fullstendig her, hva skjer da? Ser vi på en situasjon der Browns potensielt vinner AFC North? Nei, det blir litt for sært, selv for 2020. Det er klart at Steelers er nødt til å ta litt ansvar nå, få angrepet til å igjen matche forsvaret, og redde plassen på toppen av divisjonen.

Tirsdag 02.15 - MNF: #5 Browns (9-3) mot Ravens (7-5 1GB #7) i Cleveland

Kun fire ganger i historien har Browns faktisk vært favoritter i en kamp mot Ravens, og hvis de første indikasjonen fra Las Vegas er noe å gå etter så vil de holde seg på fire. I skrivende stund finner jeg fire selskaper som har satt en linje på denne kampen, en av dem har Pick ‘Em, de tre andre har Ravens -1. Årevis med disrespekt sitter fortsatt i, for ser ikke Browns ut som et bedre lag enn Ravens akkurat nå? Altså, ja, Ravens knuste Browns tidligere i sesongen, men det var i Uke 1 og veldig mye har skjedd med disse to lagene siden da. Og ja, Ravens så ut til å komme tilbake på sporet mot Cowboys, men det var altså mot Cowboys. Browns hadde nettopp en nedsabling av Titans (hvis man ser bort fra at det kanskje ble litt hårete mot slutten) der de ikke en gang trengte å nevneverdig bruke løpespillet, sin beste lagdel. Browns ser faktisk ut som et godt lag akkurat nå, og de er i god kontroll når det kommer til sluttspillet. Med en seier her er det faktisk omtrent så godt som avgjort. Men da er de kanskje nødt til å gjøre som de gjorde mot Titans, og stole på at Baker Mayfield kan ha en ny god dag på jobben. Ravens’ løpsforsvar er staut, og selv om Chubb og Hunt er en formidabel duo er laget nødt til å gjøre noe i luften her også. Vi får se. Dette blir i hvert fall det som ser ut som en god og åpen kamp mellom to lag midt i sluttspilljakten.

5
27 svar

Cowboys Ravens er vel i fare sone etter Dez sitt opptreden.. covid på han og han var på stadion

1

Var da ikke dette jeg mente du sku snakke om herbert oh the karma... så klart nevner du han når han blir shutouta...

1

manges favoritter til Super Bowl før sesongen

Nå følger ikke jeg så mye med på off-season skriblerier utenfor Cowboys-boblen, men hadde folk utenfor vår desillusjonerte hype season-boble oss virkerlig som favoritter til Super Bowl?!

Vet vi om disse har fått hjelp? Det finnes telefonnummer man kan ringe, folk man kan prate med.

1

Er spent på å se om det er noen lag som har lyst til å utfordre Arizona og Jets i kreative måter å tape matcher på før sesongen er over.

Har vært mange artige varianter så langt i år, men synes Jets sin Blitz uten cover mot Raiders Hail Mary i kampens siste drive nå sist GW som årets leder.

1

Om ikke annet kan det være at dette betyde den endelige slutten for Anthony Lynn

En skulle tro det. Anthony Lynn går ut og tar over special teams-ansvaret ut sesongen i tillegg til HC-ansvaret.

Underforstått: Va'kke hans feil!

1
LaGoeba Er spent på å se om det er noen lag som har lyst til å utfordre Arizona og Jets i kreative måter å tape matcher på før sesongen er over. Har vært mange artige varianter så langt i...

Har vært mange artige varianter så langt i år, men synes Jets sin Blitz uten cover mot Raiders Hail Mary i kampens siste drive nå sist GW som årets leder.

Mener fortsatt den varianten fra Falcons der de fant på sine egne regler for hva man ikke får lov til å gjøre på et onside kick stiller sterkt.

1
ModernMan [sitat…] Nå følger ikke jeg så mye med på off-season skriblerier utenfor Cowboys-boblen, men hadde folk utenfor vår desillusjonerte hype season-boble oss virkerlig som favoritter t...

Nå følger ikke jeg så mye med på off-season skriblerier utenfor Cowboys-boblen, men hadde folk utenfor vår desillusjonerte hype season-boble oss virkerlig som favoritter til Super Bowl?!

Før sesongen var Super Bowl-oddsene 1. Chiefs (5-1), 2. Ravens (13-2), 3. 49ers (7-1), 4. Cowboys/Saints/Buccaneers (12-1). Nest best på odds i NFC skulle jo tilsi at en del må ha hatt dem som favoritter.

1
ModernMan [sitat…] Mener fortsatt den varianten fra Falcons der de fant på sine egne regler for hva man ikke får lov til å gjøre på et onside kick stiller sterkt.

Absolutt en kamp om førsteplassen den også ja!

Men den Jets sin blir hard å slå i mine øyne. Man står altså med en 0-10 season, leder 28-24 mot Raiders. Her har man altså en mulighet til å i hvert fall gi fansen én seier, samtidig som man kan skade play-off håpet til Raiders. Carr er på 3rd & 10, med over 45 yards å spille om, og 13 sekunder igjen på klokka.

Hvem finner på å kjøre en seks-manns blitz da? Det er så utrolig. I tillegg setter man opp en ung cornerback i Lamar Jackson som gikk undraftet 1-1 mot 12th picket Henry Ruggs uten cover. Uten at jeg skal legge for mye vekt på draft pick nummeret, så viste denne duellen en ganske enorm forskjell.

Kan være at det er at det også fordi det er Jets, men denne blir så vanskelig å toppe for min del.

1
SalSomer [sitat…] Det var vel en syvmanns-blitz. Pluss en spy på Carr. Fordi han virkelig er en trussel for å take off running i den situasjonen, må vite.

Ja, det var det kanskje. Spy’en var vel det viktigste i denne driven, ja.

Imponerende hvis det blir det siste play callet til Gregg Williams. De pratet litt om det på podden til McAfee, og de trodde at hvis det ble realiteten så ville Williams være godt fornøyd med det (sagt med glimt i øyet). Det ene play’et alle alltid vil huske deg for.

1
LaGoeba Absolutt en kamp om førsteplassen den også ja! Men den Jets sin blir hard å slå i mine øyne. Man står altså med en 0-10 season, leder 28-24 mot Raiders. Her har man altså en muligh...

Carr er på 3rd & 10, med over 45 yards å spille om, og 13 sekunder igjen på klokka.

...og null timeouts, så en reception uten out of bounds eller TD var heller ikke i play booken.

Ikke uenig i at det er det verste vi har sett i år, men når du nevnte at det har vært mye artig i år så måtte jeg mimre litt.

1
ModernMan [sitat…] ...og null timeouts, så en reception uten out of bounds eller TD var heller ikke i play booken. Ikke uenig i at det er det verste vi har sett i år, men når du nevnte at de...

Det er også sant, viktig å få med det og! Lurer på hva Gase tenkte da han så play callet utspille seg.

Men som sagt, Arizona sin er også spinnvill. De har vel hatt en annen variant i år også, enten før eller etter det famøse onside kicket? To av tre på pallen eventuelt er jo ikke verst det heller!

1

Neste ukes SNF flexes. Cowboys-Niners går ut, Giants-Browns går inn. Det er første gang i historien at en Cowboys-kamp flexes ut av SNF.

1

Kjip kamp å tape når man spiller bra. Men med en kicker som legger igjen 10 p så blir det vanskelig. Bye Bye Bailey. Kanskje hente tilbake Vedvik?

1

For et helt annet kaliber det var på matchen i går.

Fem sacks.

Bobby med 14 carries, 115 rushing yards, 2xTDs.

Hurts med over 100 rushing yards i tillegg. Plutselig så det ut som en okei o-line, som tørr å variere spillet. Saints endte opp med null sacks på Hurts. For en merkelig følelse at QBen ikke blir måkt ned, gang på gang.

Og sinnsykt deilig å slå Saints. Den følelsen slår aldri feil.

Allikevel, når Eagles først vinner, må det jo komme på bekostning av noe. Maddox, McLeod og Slay måtte ut med skader, hvor McLeod sin kneskade ryktes å være verst.

I tillegg så ble Fulgham kun brukt på 11 snaps i går. Han har visst havnet i kulden hos Doug. Jeg forstår ingenting.

1
LaGoeba For et helt annet kaliber det var på matchen i går. Fem sacks. Bobby med 14 carries, 115 rushing yards, 2xTDs. Hurts med over 100 rushing yards i tillegg. Plutselig så det ut som e...

Allikevel, når Eagles først vinner, må det jo komme på bekostning av noe. Maddox, McLeod og Slay måtte ut med skader, hvor McLeod sin kneskade ryktes å være verst.

Da er det mer info her;

Maddox er ute med en kneskade, returdato er uvisst.

Slay er under hjernerystelse-protokollen, retur er vel uvisst her også.

McLeod var som fryktet, og ute resten av året med en torn ACL.

1

Lignende innlegg

Laster...