Lawrence er et langt større prospekt enn det Mahomes og Jackson var. Ingen av de var kjempestore prospekter og hadde veldig mange spørsmålstegn ved seg på vei inn i draften. Husk at på denne tiden for fire år siden var Mahomes sett på i media som en spiller som ville gå i tredje eller fjerde runde, og en spiller som Deshone Kizer var sett på som et tryggere valg. Spesielt fotarbeidet til Mahomes ble trukket frem som noe negativt, samt stigmaet rundt at produksjonen hans kun var fordi han spilte i et air raid offense i Big XII, der mange middelmådige QBs har produsert store tall. Mahomes begynte ikke å skyte opp draft boardsene før mot slutten av draft-perioden, antakeligvis etter at en del folk i media begynte å oppdage at en del lag fatet ham ganske høyt, men da Chiefs tradet opp til 10 for å ta ham før Watson var det fortsatt veldig mange som syns det var rart og uforståelig. Hva gjelder Lamar hadde han masse hype i college, men hele tiden med det underforståtte at han ikke kunne spille på den måten i NFL. Profflag er skeptiske til mobile QBs og derfor falt han helt til bunnen av 1. runde.

Lawrence derimot er et sånn prospekt som alle er enige om at bør være nummer 1 og som det er knyttet enorme forventninger til fordi han ser veldig polert og klar ut allerede i college. Lag ønsker ham fordi det er forventet at han vil klare overgangen til NFL bra og at han har potensiale til å bli en franchise QB.

Betyr det at Lawrence kommer til å spille bedre enn Mahomes eller Jackson? Nei, antakeligvis ikke. Det er fryktelig vanskelig å nå det nivået. Men han har en mulighet, og av alle spillere som er i draften i år er han det tryggeste valget og også kanskje det tryggeste valget siden Andrew Luck.

4
laffano Eeh snakka ikke Hedly noe om at en spiller var på stadion med Covid? Hvordan gikk det? Ingen flere tilfeller?

Dez Bryant.

Diverse spillere blir plassert på Covid/Reserve i et antall klubber stadig vekk. Om det er fordi de er nærkontakter eller om de er smittet kommer ikke alltid fram, og for unge, friske idrettsutøvere er det jo ikke så nøye heller.

I går ble for eksempel 3 stykk fra Dez Bryants Ravens plassert på den listen.

2
MensenErnst Endelig litt long snapper i monitor igjen. Og denne gangen fra ingen ringere enn big D. Canadas team. "Canada's Team." Cowboys long snapper L.P. Ladouceur to appear Sunday in his 2...

Endelig litt long snapper i monitor igjen.

Man kan jo for første gang noensinne stemme på long snapper i pro Bowl. Vanligvis blir disse valgt ut av trenere. Man har seks stemmer per posisjon og jeg leverte så klart inn en ballott etter prinsippene «alle Chiefs-spillere blir valgt, ingen Raiders, Broncos eller Chargers, ellers ta folk jeg liker». LP var en av long snapperene jeg valgte, pga name recognition.

2

Han er svær, han har en veldig sterk arm, han har veldig godt polerte mechanics og han er flink med føttene, både på designed runs og scrambles. Kanskje ikke alltid helt der på å komme seg gjennom readsene sine, men det er en ting som kan jobbes med.

Han har veldig god dekning på de tingene man vil ha for en NFL QB fra dag 1.

2

Eeh snakka ikke Hedly noe om at en spiller var på stadion med Covid? Hvordan gikk det? Ingen flere tilfeller?

1

. Men hva skjer om Alex Smith ikke kan starte og laget må stole på Dwayne Haskins igjen? Vil forsvaret fortsatt være nok til å bære laget mot et godt Seahawks-lag?

Det er jo forsvaret til Washington som skal stå for TDs har jeg sett, så det er ikke noe stress.

1

Oyy Herbert!! Likt med Mayfields Rookie TD og passert Lucks flest kamper over 300 yds i rookies season !! Fyfadern ! Her er det gull verdt om Chargers får ordna Defencet!

1

Da blir det Haskins-show mot Seahawks, blir interessant å se o-linen til Football Team uten Alex Smith.

Ryktes visst at det er lagt opp en game plan som skal være tilpasset Haskins styrker. Gjør det jo hele enda mer interessant.

1

Subway som kjører reklame hvor de viser “this week’s freshest plays” fra en flaggfotballturnering og det er de samme playsene som de viste for en måned siden er egentlig ganske passende for Subway.

1

Hvor dårlige er egentlig Seahawks d-line egentlig? Finnes jo ikke noe ende på bunnivået virker det som.

1
Laster...