Amerikanske Idretter

SalSomer

NFL Uke 16

NFL Uke 16

(Merk at VGD fortsatt har nattestengt, og vi har valgt å gå for Discord som løsning for diskusjon etter midnatt da Reddit-løsningen vi brukte i fjor bød på en del utfordringer. Lenken til Discord-kanalen vår er her.)

To uker gjenstår, og ting spisser seg til. I AFC er det kun 9 lag igjen i live. Tre lag - Chiefs, Steelers og Bills - er allerede sikret sluttspillplass. Fem lag - Titans, Browns, Colts, Dolphins og Ravens - kjemper om de siste fire plassene. Raiders er også i teorien i live, men deres vei til sluttspillet er omtrent kun teoretisk. I NFC er det fortsatt 12 lag med noe å spille for. Packers, Saints og Sehawks er sikret sluttspill. Rams, Bucs, Cardinals og Bears kjemper om tre ledige plasser. Samtlige lag i NFC East er fortsatt i stand til å vinne divisjonen og ta 4. Seed. Og så er Vikings fortsatt i live, men som med deres sjøfarende brødre i Nevada er håpet deres stort sett bare teoretisk. Og det er altså ståa før årets nest siste kampuke.

Fredag 22.30: #2 x-Saints (10-4) mot Vikings (6-8 2GB #7) i New Orleans

Drew Brees var endelig tilbake for Saints igjen forrige uke og det gikk, vel, ikke så fryktelig bra. Med noen få meget pene unntak var Brees svak hele kampen gjennom, og Saints slet med å flytte ballen hele kvelden. Var det bare rust, eller er Brees ferdig som QB på toppnivå? Han så jo ikke nødvendgvis helt uslåelig ut før skaden sin heller, så det er klart at noe her må fikses på før sluttspillet begynner. Saints har et forsvar som er godt nok til at om de får angrepet i gang kan de slå hvem som helst, men akkurat nå ser angrepet ut som at det i hovedsak består av Alvin Kamara og minnene om hva Drew Brees en gang var. Saints vil forøvrig med seier her sikre seg en ny divisjonstittel. Skal de få 1. seed trenger de fortsatt hjelp, men å vinne divisjonen er jo en god start

Hva gjelder deres motstandere Vikings denne fredagskvelden er de i den ulykkelige situasjonen at de er så godt som slått ut av sluttspillet allerede. Vikings er nødt til å vinne denne kampen, og så er de nødt til å håpe på hjelp fra 49ers mot Cardinals for å holde drømmen i live en uke til. Det er mye som skal til her, men, tja, Vikings har jo levert mirakler mot New Orleans før. Og apropos mirakler, se opp for det som fort kan bli en chippy kamp. Med tanke på moderne historie mellom disse to lagene er ikke dette nødvendigvis et oppgjør der alle vil gå hjem lykkelige og godt forlikte.

Med denne kampen blir denne sesongen forøvrig også historisk, da det blir den første sesongen noensinne at det blir spilt minst én kamp på hver av de syv ukedagene. Koronaåret fortsetter å føre til særegenheter.

Lørdag 19.00: Lions (5-9) mot #6 Buccaneers (9-5) i Detroit

I forrige uke valgte Lions å sende utpå en halvdød Matt Stafford for å spille en kamp i en sesong som var så godt som over. Nå er sesongen deres helt reellt over, og med det er det vel kanskje greiest å faktisk la Stafford få stå over de to siste ukene? Fyren er åpenbart ikke frisk, og selv om man må respektere hans standhaftighet er det jo ingen vits i å risikere kroppen for en meningsløs kamp. Spørsmålet nå er - hvis Stafford runder av sesongen sin nå, er dette det siste man har sett av ham i en Lions-drakt? Han har kontrakt ut 2022, men med et nytt treneraparat på vei inn, vil de ønske å bringe inn sin egen QB i draften? Kan de i så fall samle opp litt mer draftkapital ved å bytte bort Stafford? Og vil han kunne få en ny vår i et nytt lag? Det kan bli en interessant offseason å følge, det her.

Stafford kan jo ta en prat med Tom Brady hvis han vil vite hvordan det er å bytte lag sent i karrieren. I Buccaneers må de være rimelig fornøyde med valget sitt så langt, i hvert fall. Ja, det har vært en del turbulens, men laget styrer nå veldig stødig mot en sluttspillplass, og med en seier i denne kampen er laget siket sluttspill i 2020. Men i sluttspillet er laget nødt til å løse opp i enkelte av de offensive bomskuddene de har i blant. I forrige uke så det ut til at laget skulle ha en ny svak kamp frem til pause, men etter hvilen kom laget ut og overkjørte Falcons, slik at de kunne ta en stor og viktig comeback-seier. Problemet er bare at alle kan vinne i et comeback mot Falcons, det er litt vanskeligere å gjøre mot lag i sluttspillet.

Lørdag 22.30: #7 Cardinals (8-6) mot 49ers (5-9) i Arizona

Cardinals kan ikke lenger vinne divisjonen, men de har god kontroll på wild card, så lenge de kan vinne sine to siste kamper. Først ut skal de opp mot 49ers, som har hatt en fryktelig skuffende sesong, men som nok gjerne ønsker å være spoiler for sine rivaler, selv om de har vært så heldige å få låne stadionen deres de siste ukene. I forrige uke så det ut som at Cardinals skulle styre inn mot en trygg og enkel seier, men så lot de Eagles komme tilbake inn i kampen igjen. Det gikk bra til slutt, men det krevde langt mer arbeid enn det så ut som i starten. 49ers har fortsatt en god del kvaliteter i laget, så det er ikke sikkert Cardinals har råd til å slippe seg ned på samme måte i denne kampen. Det som er positivt å ta med seg for Cardinals er at etter en ukarakteristisk svak rekke kamper for Nuk Hopkins har han vært tilbake for fullt de to siste ukene. Det ryktes at Hopkins i løpet av kampen valgte å bytte handsker fra størrelse 4X til 5X og at dette skal ha utgjort den store forskjellen. Om han kan fortsette å spille med 5X-handsker kan Cardinals bli artige å følge inn i sluttspillet.

Søndag 02.15: Raiders (7-7 2GB #7) mot #7 Dolphins (9-5) i Las Vegas

Rekken med lørdagskamper avsluttes med det som er en av de aller viktigste kampene i AFCs avsluttende sluttspillrace. For Raiders er det fortsatt syltynn teori som sender dem til sluttspillet. De må vinne her og mot Broncos neste uke, noe som forsåvidt er fult mulig. Så må Dolphins tape mot Bills, noe som igjen er fullstendig mulig. Men så må også Ravens tape mot både Giants og Bengals, og det er plutselig langt mer tvilsomt. Men, men, hvis Raiders i hvert fall kan vinne her og så se Giants slå Ravens neste dag så vil i hvert fall sluttspillsjansene deres gå opp til 5%, eller 1 av 20. De som har brukt ungdomstiden sin på D&D vet at man aldri skal tvile på mulighetene til å treffe 1 av 20.

Og sånn apropos D&D, så er denne kampen altså et møte mellom M&M og T&T, altså Marcus Mariota og Tua Tagovailoa. Skal man kanskje forvente noenlunde ålreite seertall på Hawaii her? Mariota og Tua er forøvrig ikke bare fra Hawaii, de gikk også begge på samme high school (Saint Louis School - kjent som Hawaii’s Team), og dermed blir denne kampen Mariotas andre oppgjør på rad mot en QB han deler alma mater med. Jeg aner ikke om dette har skjedd før i back-to-back-uker, men hvis det har gjort det kan du omtrent garantere at det kommer til å bli nevnt på et tidspunkt i løpet av sendingen.

Forøvrig er det fortsatt ikke helt bekreftet at Carr ikke spiller i denne kampen, så kanskje blir det ingen Hawaii-bowl i det store og hele. Det ville vært synd.

Søndag 19.00: Ravens (9-5 0GB #7) mot Giants (5-9 1GB #4) i Baltimore

Et gjensyn på Super Bowl XXXV her, men det er vel ikke helt den samme schwungen over disse to lagene akkurat nå. Skjønt, Ravens har fortsatt et sterkt forsvar, og nå har de et angrep som de siste ukene har begynt å se bra igjen. De gjorde alt de trengte å gjøre i en enkel nedsabling av Jaguars i forrige uke, men de befinner seg fortsatt i en situasjon der de trenger hjelp hvis de skal ta seg til sluttspillet, siden alle rivalene deres også fortsetter å vinne. Det hadde jo vært rimelig fantastisk hvis Ravens skulle ende opp med å vinne to kamper til, gå 11-5, feile å ta seg til sluttspillet i en sesong med et ekstra wild card, og se et lag på 6-10 vinne NFC East. For skulle de vinne her så vil det nemlig være den eneste måten Giants tar seg til sluttspillet på, ved at de går 6-10 og får noen andre resultater som går deres vei. Akkurat det kan ikke akkurat Giants basere seg på, og derfor er det kanskje vesentlig at Danny Dimes kommer seg tilbake på banen igjen og guider laget i et tøft møte med et godt forsvar.

Søndag 19.00: #1 y-Chiefs (13-1) mot Falcons (4-10) i Kansas City

Chiefs i år i kamper de ligger under er noe helt for seg selv. Straks laget ligger under virker det som at de setter på et litt annet gir og så tar de seg raskt og uten problemer inn i kampen igjen. Det er et ganske fascinerende syne. Nå skal de altså opp mot Falcons, laget som er kjent for å bygge seg opp store ledelser for så å kaste dem bort. Ja, det var jo altså også en matchup. Hvor mye må Falcons lede denne kampen for at man skal hevde at det er en trygg ledelse? Finnes det i det hele tatt noe som er trygt for dem her? Det har vel uansett ikke så veldig mye å si for Falcons hvordan kampen går, men Chiefs ser frem mot sluttspillet og vil med seier her sikre bye week og #1 seed der. Det vil være ganske viktig for et Chiefs-lag som jakter back-to-back-titler. Falcons på sin side skal ha nye trener neste år, betyr det at de også kommer til å skaffe en ny quarterback? Både Ryan og Julio har kontrakter ut 2023, men kanskje vil det være tid å veksle dem inn i noen flere draftvalg? Det kan bli et aldri så lite generasjonsskifte på vei i Atlanta, noe som kan være vemodig for de som husker det gode laget de hadde for noen år siden, men samtidig noe som nok vil være veldig nødvendig i den tilstanden laget befinner seg i nå.

Søndag 19.00: #4 Football Team (6-8) mot Panthers (4-10) i DC

Ron Rivera mot gamle venner i Carolina kommer nok til å bli en hyggelig affære, men samtidig er dette en ganske vesentlig kamp å faktisk vinne for Football Team, som potensielt kan sikre tittelen i divisjonen denne uken hvis de vinner og andre kamper går deres vei. Spørsmålet denne uken blir, som forrige uke, vil Alex Smith være klar til å spille? Nå gjorde ikke Dwayne Haskins seg bort mot Seahawks, men laget ser bedre ut med Smith på banen, og påstanden fra tidligere om at Football Team er det eneste laget fra NFC East som er godt nok til å gjøre noe som helst i sluttspillet står seg. Oppskriften er den samme som den har vært i noen uker, stol på at Chase Young og forsvaret klarer å holde kampen jevn, bruk Logan Thomas og Terry McLaurin for alt de er verdt i pasningsspillet og sats på at laget kan grinde ut en seier. Det gikk faktisk nesten mot Seahawks, og mot antatt svakere Panthers bør det holde til en seier. Det finnes vel ikke en fan i NFL som ikke, på et eller annet plan inni seg, ønsker å se laget uten navn, med quarterbacken uten ben, fra divisjonen uten talent gå hen og vinne alt sammen i februar. Det ville vært den perfekte avslutningen på året 2020 (selv om det skjer en måned inn i 2021).

Søndag 19.00: Jets (1-13) mot #5 Browns (10-4) i New York

Så gikk det endelig for Jets, og alle hjerter gleder seg! Etter tretten skuffende uker fikk de seg endelig en seier, og dermed unngikk de å være enda et 0-16-lag. Ingen vil være et 0-16-lag. Spør bare denne kveldens motstandere Browns, som gikk 0-16 i 2017, det er ikke særlig gøy. Selvsagt, i det lange løp så kom det jo noen positive ting ut av det for Browns. De fikk draftet Baker Mayfield, som har vært en vesentlig brikke for Browns når det kommer til å snu ting rundt, og nå tre år senere er de altså på vei til å bli et respektabelt lag og å ta sin første sluttspillplass siden 2002! Så det er ting for Browns å glede seg over også! Ja, de måtte gjennom 0-16, men de har fått en bedre fremtid ut av det. Jets har kanskje kastet bort fremtiden sin, men de fikk i hvert fall en seier! Det er ikke så verst det heller.

Og hvis man skal være litt sånn seriøs her, så, nei, Jets har ikke nødvendigvis kastet bort fremtiden sin. Det er forståelig at fansen virkelig gledet seg over tanken på Trevor Lawrence, men om de nå ender opp med Justin Fields eller Zach Wilson eller at de tar Penei Sewell og ser hva de kan få ut av en Darnold med Sewell og Becton som tackles og en kompetent coach så er ingen av disse optionene faktisk så fryktelig dårlige. Det finnes håp i draften, også for lag som velger som nr. 2.

Men nok draft, Browns spiller om sluttspill, og dersom de vinner denne kampen trenger de altså bare at en av Colts, Dolphins eller Ravens taper for at de er sikret en plass i sluttspillet. Og da kan man se for seg feiring i Cleveland, da! Nå har Cleveland fortsatt en del issues de trenger å rydde opp i, og de har noen stygge tap bak seg som tilsier at det skal en del til for at de skal slå til i sluttspillet, men hvem bryr seg om det akkurat nå?

Søndag 19.00: Jaguars (1-13) mot Bears (7-7 1GB #7) i Jacksonville

Bears tok en veldig viktig seier i forrige uke, mye takket være David Montgomerys mange løp. Og plutselig er laget faktisk i live i NFC. Oppskriften deres er veldig enkel, hvis de kan vinne sine to siste trenger de bare at Cardinals taper enten mot 49ers eller Rams for å ta seg til sluttspillet. Når det kommer til å vinne to på rad bår denne kampen mot Jaguars ikke være en så veldig stor utfordring for Bears. Jaguars er et dårlig lag, godt mulig ligaens dårligste lag. De har en trener som alle venter på at skal sparkes, en QB som er ferdig som starter straks sesongen er over og et lag som ellers er fullstendig strippet for store navn, spesielt defensivt. De har en ganske lysende fremtid, i hvert fall om de kan finne en trener som kan utnytte seg av unge spillere som Trevor Lawrence, James Robinson og Laviska Shenault, men akkurat i dag er de ingen motstander for Bears. Og hvis Bears skulle finne på å tape her, så, ja, da hadde de absolutt ingenting å gjøre i sluttspillet uansett.

Søndag 19.00: Texans (4-10) mot Bengals (3-10-1)

I forrige uke fikk vi enda en kamp Texans kunne vunnet før de bokstavelig talt fomlet bort mulighetene sine. Dette er et bedre lag enn recorden deres skulle tilsi, som har slitt med en kombinasjon av dårlig coaching, dårlig lagstyring og mange veldig kjipe fall på vei mot en forglemmelig sesong. Bengals på sin side er et lag kommer inn i kampen etter en veldig emotional statement win mot Steelers. Den har kanskje ikke noe å si for sesongen, men den har noe å si for følelsen i laget going forward, og er gjerne et tegn på at ting er på vei i riktig retning i Cincy. Det er altså to lag her som begge kan se frem til bedring i kommende år, men som akkurat nå ikke har så veldig mye å spille for. Bengals bør vel kanskje egentlig passe seg litt for å vinne her, hvis de vinner faller de plutselig langt ned i draften. Det er forøvrig potensiale for en kraftig dose draft-ironi hvis Texans taper her. Tenk om de plutselig ender opp med at valget de byttet bort til Miami for å få Laremy Tunsil ender opp med at Miami bruker det på Penei Sewell?

Søndag 19.00: #3 x-Steelers (11-3) mot #6 Colts (10-4) i Pittsburgh

Eli Manning har lagt opp, men Ben Roethlisberger og Phillip Rivers holder det fortsatt gående. Men er dette det siste møtet for quarterbackene fra 2004-kullet? Status her er jo kjent for alle, Manning endte med 2 ringer, Roethlisberger står på 2 han også, mens Rivers aldri fikk det helt til i sluttspillet. Nå har han kanskje sin siste mulighet til å gjøre noe av verdi i karrieren, og med et glitrende lag basert på et veldig sterkt forsvar har han kanskje endelig de bestanddelene han trenger for å skulle vinne en Super Bowl? Vel, da må Rivers og Colts aller først ta seg til sluttspillet, og da bør de helst slå et Steelers-lag som akkurat nå ikke ser så veldig skummelt ut. Før pause mot Bengals var Steelers fullstendig tannløse offensivt. Det kom seg riktignok litt etter pause, men den elendige starten på kampen gjorde at laget gikk på et pinlig tap og nå står med en tapsrekke på tre strake kamper etter å ha startet 11-0. Nå skal de opp mot et nytt sterkt forsvar i Colts, hvordan skal det gå for et Steelers-lag som ser ut til å ha mistet konseptet offensivt? Greit at de har et veldig godt forsvar fortsatt, men de skal få slite med Colts her. Steelers skal være glade de har sikret seg sluttspill allerede, for med den sesongavslutningen de står overfor kan det fort ende med at de taper to til og avslutter sesongen 11-5.

Søndag 22.05: Chargers (5-9) mot Broncos (5-9) i Los Angeles

Apropos snuble på oppløpet, her har man to lag som snublet tidlig i sesongen og aldri klarte å komme seg inn igjen. Sesongen er over for begge, men situasjonen for de to lagene er rimelig ulik. Chargers har funnet seg en ung lovende QB de ønsker å bygge laget sitt rundt, Broncos er fortsatt fullstendig fortapt på QB-plassen. Og det ser ikke ut til at ting skal bli bedre med det første heller. Etter at laget aldri hadde to tapende sesonger på rad under Pat Bowlen har de nå spilt sin fjerde tapende sesong på rad etter at Bowlen trakk seg som leder. Fortsatt er det full kamp mellom arvingene om hvem som skal ta over ledelsen av laget, og det er tydelig at situasjonen preger Broncos, som akkurat nå fremstår som en førerløs båt på vei mot stupet. Kanskje kan de få seg en seier mot et gjennomført ustabilt Chargers-lag, men har det egentlig noe å si? Det er mye arbeid som må gjøres i Denver, og ingenting i denne kampen vil føre til noen løsninger.

Søndag 22.25: Cowboys (5-9 1GB #4) mot Eagles (4-9-1 1,5GB #4) i Dallas

Her har vi to lag som kanskje endelig har funnet en viss form for identitet på slutten av sesongen, men det kan se ut som at det er et tilfelle av too little too late her. Faktisk kan kampen være fullstendig irrelevant når den starter dersom Football Team vinner tidligere på dagen. For selv om det står her at Cowboys er 1 kamp bak Football Team er realiteten at de egentlig er halvannen kamp bak, ettersom Football Team eier tie breakeren mot Cowboys. Men skulle Football Team tape er dette plutselig en veldig interessant kamp, der vinneren går inn i årets siste uke med gode sjanser til å nå sluttspill. Og hvis det ikke blir sluttspill, så er kampen en god mulighet til å få enda en titt på Jalen Hurts for Eagles-fansen. Det begynner kanskje å se ut som at det blir et permanent QB-skifte der. Hva skjer i så fall med Wentz i 2021? Klarer de å finne noen som er villige til å overta kontrakten hans? Blir de nødt til å sende fra seg noen draftvalg? Det er fryktelig mange interessante situasjoner å følge med på hva gjelder quarterbacks i årets offseason, men akkurat Wentz kan bli en av de mest interessante. Hva hvis et lag velger å ta ham og klarer å få ham tilbake til det nivået han var på før? Det hadde virkelig vært noe!

Søndag 22.25: #3 x-Seahawks (10-4) mot #5 Rams (9-5) i Seattle

Dette er vel så godt som en divisjonsfinale i NFC West. Hvis Seattle vinner sikrer de samtidig divisjonstittelen, mens hvis Rams vinner tar de over ledelsen og kontrollerer sin egen skjebne før siste uke. Egentlig burde vel Rams vært oppe på like mange seire som Seahawks akkurat nå, men, vel, ting går ikke alltid som etter planen. Men seriøst, hva skjedde egentlig i forrige uke, McVay? Hvordan taper du egentlig en kamp mot et lag som ser så håpløse ut som Jets? Vel, det er kanskje greit å ikke dvele for meget ved det. Det som er gjort er gjort, og spørsmålet nå er hvordan laget responderer. Kan Rams komme sterkere tilbake, eller vil dette være en momentum-ødeleggende confidence-breaker? Og aner vi konturene av et Seahawks-lag som faktisk begynner å se ut som et mer komplett lag? Den ville offensive produksjonen fra tidligere i sesongen er borte, men det defensive har fungert bedre de siste kampene. Det har riktignok vært mot heller svak motstand, nå kommer det en virkelig stor test. Hvis Seahawks kan se gode ut på begge sider av ballen i denne kampen og ta en viktig seier bør de definitivt være et lag å se opp for i sluttspillet, for å si det sånn.

Mandag 02.20 - SNF: #1 y-Packers (11-3) mot #4 Titans (10-4) i Green Bay

For en SNF dette blir, da! Aaron Rodgers og Aaron Jones mot Ryan Tannehill og Derrick Henry er et offensivt møte det virkelig lukter svidd av! Rodgers er jo en av de virkelig store MVP-kandidatene, mens Henry er det soleklare valget for “Hvorfor må MVP alltid være en QB?”-gjengen. Her snakker vi to av NFLs beste lag på jakt etter en god posisjon foran sine respektive sluttspill. Packers lukter på 1. seed i NFC, men med to vanskelige kamper foran seg kan de ikke ta noe for gitt, mens Titans hverken har sikret divisjonstittel eller sluttspill ennå og er nødt til å gi alt de har i årets to siste kamper. Og så skal de altså møtes helt på tampen av sesongen i et møte som det lukter offensivt krutt av. Det må man jo bare sitte oppe for å få med seg. Packers vil kanskje ha en aldri så liten fordel av at Matt LaFleur, Packers-treneren, har rimelig god kjennskap til Derrick Henry etter at han var Titans’ offensive koordinator i 2018. Kan han benytte seg av det han lærte det året til å komme opp med en plan for å stoppe Henry? Og hvis han får laget den planen, kan han dele kunnskapen sin med resten av ligaen?

Tirsdag 02.15 - MNF: Patriots (6-8) mot #2 y-Bills (11-3) i New England

Så var det over for Patriots, da. Laget kan ikke vinne divisjonen, de kan ikke kvalifisere seg til sluttspillet, de kan ikke få en winning season. Det eneste de står igjen med er muligheten for å gå .500. Men skal de gjøre det så må de altså slå et Bills-lag som akkurat nå kanskje fremstår som det nest beste laget i AFC, og har en kombinasjon i Josh Allen og Stefon Diggs som er helt uslåelig. Og Patriots må forsvare seg mot dette uten fjorårets DPOY Stephon Gilmore? Det ser ikke akkurat lovende ut, og, for å være ærlig, så ser det ikke ut til at det er så mye vits i å si “men aldri avskriv Bill Belichick” i år, for denne utgaven av Patriots kan man så definitivt avskrive. De går ingensteds, mens Bills går til sluttspill, der de skal være hjemmelag, for første gang i HD og med muligheter for å bli streamet og alt det der. Det er lykkelige tider i Buffalo for tiden, for alle som ikke er et campingbord.

8
52 svar

Noen fine fakta om vidunderet som er NFC East anno 2020.

You can be the New York Giants and score only three touchdowns in your first four games, lose five straight and seven of eight to open the year, currently be mired in a three-game skid, yet still be in contention for the division title entering the final week of the season. You can be the Dallas Cowboys and drop seven of your first nine games and have a defense that statistically ranks as one of the worst in league history, surrendering 34 points or more in five consecutive games at one point, yet still be in the running for the division crown in the final week of the season. You can even be the Washington Football Team and lose seven of eight after a successful Week 1, bench your starting quarterback after four games, go through two more starting QBs because of injuries, and now possibly be turning to a fourth starter, who, earlier this month, was out of football and taking online final exams at Old Dominion University yet still be in a position to win the division title in the final week.

2

mens Henry er det soleklare valget for “Hvorfor må MVP alltid være en QB?”-gjengen.

Sign me up!

Herregud for en SPELLÆR!

Etter at Cowboys kjørte sin sesong på dynga så har jeg stort sett brukt tiden på å kose meg med øyeblikkene der Derrick har konfiskert manndommen til tilsynelatende sterke karer. Og de har det vært mange av.

1

Hva skjer i så fall med Wentz i 2021?

Leste at det var noen som spådde Wentz til Patriots neste sommer, og det hørtes jo ut som en typisk Bill signering da jeg leste det.

Hadde ikke overrasket hvis det hadde endt i suksess heller.

1

Tenk om de plutselig ender opp med at valget de byttet bort til Miami for å få Laremy Tunsil ender opp med at Miami bruker det på Penei Sewell?

Og det er nettopp det som kommer til å skje.Bengals vettu :-).

Anyway,stor opptur etter seier mot Stealers.Hardt spill,bra play calling,monster hit på Ju-Ju Smith-Shit,bra disciplin iom at Bengals spillere ikke svarte på vanlige Stealers cheap shots.

1

Utrolig spent på ukens kamp for Packers sin del, får nok mange svar om hvor rustet vi er mot lag med elite rungame i playoffs. Vi må også finne ut hva i svarte som gikk galt med offenenset vårt nå i helgen. Utrolig bra kamp blir det uansett, men heldigvis så ligger 1st seed i våre egne hender også etter førstkommende helgs kamper.

1
Genco [sitat…] Og det er nettopp det som kommer til å skje.Bengals vettu :-). Anyway,stor opptur etter seier mot Stealers.Hardt spill,bra play calling,monster hit på Ju-Ju Smith-Shit,bra...

Anyway,stor opptur etter seier mot Stealers.Hardt spill,bra play calling,monster hit på Ju-Ju Smith-Shit,bra disciplin iom at Bengals spillere ikke svarte på vanlige Stealers cheap shots.

Det var en gjennomført imponerende kamp av Bengals, ja. Jeg har rimelig stor tro på at de kan skape mye trøbbel når Burrow er frisk igjen og med Sewell på linja.

1

Skandale at verken Kenny Moore eller Buckner er invitert til Pro Bowl. Spesielt Buckner som er en kandidat til DPOY. Samtidig har et svært ordinært Ravens-lag 7 spillere i årets Pro Bowl.

1
SalSomer [sitat…] Det var en gjennomført imponerende kamp av Bengals, ja. Jeg har rimelig stor tro på at de kan skape mye trøbbel når Burrow er frisk igjen og med Sewell på linja.

Sewell pluss en guard.I tillegg må play calling bli litt mer balansert slik at Burrow ikke trenger å kaste 50 ganger i hver kamp.AFC North er kanskje den tøffeste divisjonen i NFL pdd og Bengals må løpe mer for å bremse folk som Watt,Garett og hele Ravens D.

Forhåpentligvis har Taylor lært av sine feil og med litt flaks kan vi være et 8-8 lag neste år.

1

Lignende innlegg

Laster...