Jeg har lagd en Playoff challenge-gruppe på nfl.com. Gruppen er privat og heter VGD, passord er Jetserbest. Søk den opp og bli med!

2

Disse lagene har møttes to ganger i sluttspillet før. Steelers vant en Divisional-kamp i 1995 og en wild card-kamp i 2003.

Siden vel Browns hadde vært uten PO siden 2002-sesongen, betyr vel dette at tap mot Steelers også var deres forrige/siste PO-kamp?

Som du sier er det litt på lørdagen, i alle fall blant oddsmakerne, selv om jeg vel frykter litt at Seahawks ikke burde være like store favoritter som vi regnes som.

Men skal sies at det hadde vært en veldig fin dag å begynne å vise oss litt frem på med en solid seier, for å sende ut et signal om at man var noen å ta på alvor, som en dark horse til å gå hele veien til Superbowl. Det er vel dessverre ikke så sannsynlig.

1
grock19 [sitat…] Siden vel Browns hadde vært uten PO siden 2002-sesongen, betyr vel dette at tap mot Steelers også var deres forrige/siste PO-kamp? Som du sier er det litt på lørdagen, i a...

Siden vel Browns hadde vært uten PO siden 2002-sesongen, betyr vel dette at tap mot Steelers også var deres forrige/siste PO-kamp?

Det stemmer. Dette er deres andre PO siden de gjenoppstod i 1999 og det blir altså andre gangen de møter Steelers. Ser jo litt ut som at det kanskje blir med denne ene kampen denne gangen også ...

1

Rock Ya-Sin er ikke klar for lørdag, og Colts’ jobb mot Bills er dermed blitt enda vanskeligere.

1

Njæh lufta gikk ut etter at jeg ble knust av eliten tippekonk playoff har vi ikke hatt heller?

1

Skulle bare se highlights for å flure av Washington, men damn. Så noen kampen? Var Taylor Heinicke så god som han så ut på høydepunktene? Hadde aldri hørt om fyren før.

1

Da er altså disse lagene klare før de tre nye kampene i kveld

Buccaneers, Bills, Rams,Chiefs og GB

1

Kameraet er helt greit på GamePass, men hører at det er noe kluss med sendingen til Viaplay.

1
Laster...