Forstod det. Berre et lite hjertesukk frå en supporter av en franchise som manglar vinnarskallar.

2

Må bare beklage at det har tatt så lang tid å få denne skrevet. Har vært mye å gjøre denne uken, og kjenner dessverre også at motivasjonen dør litt etter hvert som aktiviteten på forumet gjør det også.

1

Nydelig innlegg! Har vore mykje fråværande denne sesongen då eg syns sporten mistar piffen uten publikum og den appellen og stemninga det medfører.

Mahomes klarert for kamp?

1

Fantastisk lesing som alltid, Sal.

Gleder meg skikkelig til disse kampene. Og det er nesten slik at jeg unner alle å gå videre. Det blir en kul Super Bowl uansett. Veldig spent på hvor mye juling Mahomes er fått.

En kan jo nesten ikke annet enn å unne Bills en SB-seier etter 4 tapte finaler på rad og mange år i sumpa, men holder Chiefs som klar favoritt så lenge de har QB-en sin.

Og så tror jeg Grren Bay tar det mot Bucs. Om Brady skulle greie det er det en helt rå sesong av han. Og i den alderen! Alle superlativer er brukt opp. Idrettshistore.

1

Nydelig innlegg som vanlig Sal! Tommel er gitt. Jeg har bare ett spørsmål. Fikk Mahomes hjernerystelse i kampen mot Browns, eller ikke?

Er svaret at han fikk det, har han ingenting i søndagens kamp å gjøre. I såfall leker de med hans fremtidige helse. Det er ingen, i hele verden, som har blitt friskmeldt av en hjernerystelse etter 6 - 7 dager. Selv om amerikanerne tror noe annet.

1

Håper på Chiefs - Packers i SB. Mahomes mot Rogers er en kamp som frister vanvittig mye.

1

10/10 som vanlig.

Skal ærlig inrømme jeg er en av de som omtrent kun henger på Discord nå, men leser alltid disse innleggene.

1
Slettet-LXCK6G

3rd & Long, Packers D verste mareritt.

1
Laster...