Vi holder VGD åpent i natt for Super bowl. Tampa Bay Buccaneers møter Kansas City Chiefs, og kampen begynner kl. 00.30.

Hvem er din favoritt?

3

Artig at VGD holder natteåpent, men det har jo dessverre vært en migrasjon vekk herfra pga nattestengten. Forhåpentligvis blir det noe action her, da.

Og Chiefs er forøvrig min favoritt, i tilfelle noen lurte.

3

Long snapper for Buccaneers heter Zach Triner. Han gikk et par år etter college uten å komme seg inn i NFL, og jobbet da som finansrådgiver. Mens han gikk på universitetet var han også stunt-ansvarlig for lacrosse-scenene i dramafilmen Crooked Arrows fra 2012. I Chiefs heter long snapperen James Winchester. Også Winshester brukte en del år på å komme seg inn i ligaen etter college, og måtte blant annet backe up long snapper-legenden John Dorenbos i Philadelphia i en preseason før han fikk sitt gjennombrudd. Winchester er forøvrig en vaskeekte Choctaw-indianer fra Oklahoma, og en av få representanter for amerikas ufrolk på det som nå er det siste NFL-laget igjen med et urfolksinspirert navn.

Dette er vakkert!

Savner SuperChargers.

2

Det spillet der, kan vel sammenlignes med en trippelsjanse i normal fotball, der alle 3 avslutningene blir reddet på streken.

Jeg kommenterer i god VGD-ånd: Tom Brady har mistet det. Sånn går det når man spiller med en for gammel QB.

2
KingAnderson Tviler ikke. Jeg bruker dog dessverre ikke discord. Fornøyd med kampen?

Ikke så vanskelig å komme inn i, skal sies. Jeg har vel vært en av de som utsatte det lengst, men det gikk veldig fort å vende seg til. Mange av de gamle traverne som er veldig aktive der inne. Nå er det 71 personer som er med i gruppa også, selv om ikke alle er like aktive.

Men ja, synes kampen var kjedelig i form av at Chiefs aldri møtte opp til kamp, og at dommerne la seg på en alt for soft linje i second quarter. Men men, Bucs er gode både offensivt og defensivt, og gøy med to Gronk TDs når Bucs først skulle vinne.

2

Om ikke finalen ble min drømmefinale, så kommer nok Weeknd sin hallftime-show til å være det beste på noen år.

1

Fantastisk write-up Sal Somer, som vanlig. Tviler på at du finner bedre noe sted, hverken her eller over dammen :)

Frykter at Bucs D-Line mot Chiefs O-Line blir avgjørende, men håper at noe Mahomes Magic kan overkomme det!

1

Et spørsmål før kampen er om rookien Willie Gay blir klar etter skade. Han har sett ut som et lyspunkt, men har også hatt begrenset med snaps da han er ung og fortsatt lærer systemet.

Gay var på trening denne uken, men klarte å ryke menisken i går. Dermed blir det definitivt ingen Super Bowl på ham.

1

Får ikke til å skrive innlegg på discord jeg.. trykker send men blir ikke sendt banna meg? ;-)

1

Var ute av stand til å skrive i 3-4 timer i går så poenget mitt i en disskusjon glemte jeg helt funker nå

1

Trodde vgd kunne gjøre unntak når det gjelder å ha nattåpent. De gjorde i hvert fall det under den amerikanske valgkampen.

1

Sal skulle virkelig hatt betalt for den fantastiske innsatsen han legger i disse åpningstrådene. Nok en gang tommel opp.

1
Laster...