De aller fleste her inne er sikkert allerede gått over til Discord. Men for dere som fortsatt sverger til vgd så har jeg altså flyttet topp 10 posisjonsrankingene fra draften over på en litt annen plattform foran årets draft.

Om dere fortsatt har lyst til å lese om mine meninger om de diverse posisjonene i årets draft så legger jeg bare ut lenker her. Så kan de av dere som ønsker gå inn å ta en titt på de posisjonene dere selv er nysjerrige på. Jeg mangler fortsatt Offensive Tackles og Quarterbacks. Men her er de jeg har skrevet så langt:

Runningbacks

Wide Receivers

Tight Ends

IOL

IDL

Edge

Linebackers

Cornerbacks

Safeties

10

Opprettet VGD AM FOTBALL 2021 med pass vgd1243, hvis ikke det eksisterer noe annet går det ann å bruke den

Kopiert fra dscord

4

Må bare beklage for at jeg ikke har oppdatert vgd-folket! Men både topp 10 Sleepers og Top 10 QBs er ute. Quarterback-innlegget ble et gjesteinnlegg da jeg var ute i Nordsjøen og ikke fikk tid selv, men det ble knallbra!

Topp 10 Sleepers

Topp 10 QBs

3

Jeg har lyst til å snakke litt om kickers.

For meg så var det i denne draften 3 kickers som kunne være aktuelle for NFL-lag. Evan McPherson mener jeg at er den eneste av juniorene/seniorene fra college som er god nok til å være et førstevalg for et NFL-lag, og han ble også plukket opp av Bengals tidlig i 5. runde, noe som jeg synes at virker passende. Alex Kessman og Jose Borregales er de andre to som jeg tenkte at kunne være interessante. Begge er long-range specialists, og Alex Kessman har blitt hentet av Chargers som en undrafted free agent. Dette er en kar som er bortimot like treffsikker fra 55 yards som fra 35 yards, men så er han ikke veldig imponerende fra 35 yards. Borregales er noe mindre ekstrem fra langdistanse, men er totalt sett en sikrere kicker. Det kan allikevel tenkes at Chargers gjorde det beste valget mellom de to hvis Kessman kun kommer til å bli brukt på de aller lengste sparkene.

Evan McPherson: Totalt truffet på 51 av 60 Field Goals (85%) på tre år. Totalt truffet på 35 av 37 Field Goals fra 39 yards eller nærmere (94,6%) på tre år. Totalt truffet på 5 av 8 Field Goals fra 50+ yards (62,5%) på tre år. Totalt truffet på 149 av 150 extra points (99,3%) på tre år!

Siste sesong: Totalt truffet på 17 av 22 Field Goals (77,3%). Totalt truffet på 11 av 11 Field Goals fra 39 yards eller nærmere (100%). Totalt truffet på 4 av 7 Field Goals fra 50+ yards (57,1%). Totalt truffet på 52 av 52 extra points (100%).

Har 55 yards som sin long, men det var en outlier, og foten hans begynner å feile når distansen nærmer seg 50 yards. Men en ekstremt stabil kicker fra mer "vanlige" distanser. Bortimot feilfri fra 40 yards og inn. Grunnen til lavere totalprosent siste sesong var fordi han prøvde seg fra distanser hvor Gators tidligere puntet.

Alex Kessman: Totalt truffet på 69 av 96 Field Goals (71,9%) på fire år. Totalt truffet på 34 av 43 Field Goals fra 39 yards eller nærmere (79,1%) på fire år. Totalt truffet på 12 av 18 Field Goals fra 50+ yards (66,7%) på fire år. Totalt truffet på 134 av 139 extra points (96,4%) på fire år.

Siste sesong: Totalt truffet på 23 av 29 Field Goals (79,3%). Totalt truffet på 14 av 15 Field Goals fra 39 yards eller nærmere (93,3%). Totalt truffet på 4 av 5 Field Goals fra 50+ yards (80%). Totalt truffet på 31 av 32 extra points (96,9%).

Har 58 yards som sin long, og hadde flere treff fra lignende distanse iløpet av sin college-karriere. Allerede som Freshman så satte han ballen mellom stengene fra 56 yards. Viste betydelig bedring på alle felt som Senior kontra tidligere, men annet enn fra langdistanse så var han ikke mer enn en middels god college kicker. Men Badgley er treffsikker fra 40 yards og inn, og dermed tror jeg Chargers har en meget god duo som utfyller hverandre godt her. Ganske grei tackler også, hvis det blir nødvendig.

Jose Borregales: Totalt truffet på 70 av 88 Field Goals (79,5%) på fire år. Totalt truffet på 46 av 55 Field Goals fra 39 yards eller nærmere (83,6%) på fire år. Totalt truffet på 6 av 8 Field Goals fra 50+ yards (75%) på fire år. Totalt truffet på 168 av 171 extra points (98,2%) på fire år.

Siste sesong: Totalt truffet på 20 av 22 Field Goals (90,9%). Totalt truffet på 11 av 11 Field Goals fra 39 yards eller nærmere (100%). Totalt truffet på 2 av 2 Field Goals fra 50+ yards (100%). Totalt truffet på 37 av 37 extra points (100%).

Har 57 yards som sin long. Solide tall generelt. Begynte som en helt vanlig kicker, men som Junior så begynte han å spesialisere seg mer på langdistanse. Mangel på muligheter til å vise seg frem - og da spesielt som Senior når han var bortimot perfekt - er grunnen jeg tror at han ikke har blitt plukket opp enda. Kommer nok til å få prøve seg i sommer på et eller annet lag, men usikker på om han noen gang kommer til å spille en NFL-kamp.

Så har man tre andre karer jeg også har lyst til å nevne, som alle var Sophomores i sesongen som var, og dermed ikke kunne være med i draften. "Perfekte" Will Reichard, langdistansespesialisten Cade York og usikkerhetsmomentet James Turner. Tar kun med 2020-sesongen til alle tre.

Will Reichard: Totalt truffet på 14 av 14 Field Goals (100%). Totalt truffet på 10 av 10 Field Goals fra 39 yards eller nærmere (100%). Totalt truffet på 1 av 1 Field Goals fra 50+ yards (100%). Totalt truffet på 84 av 84 extra points (100%).

Har 52 yards som sin long. Will Reichard har vært del av Alabama Crimson Tide sin fantastiske 2020-sesong. Tallene hans vitner også om dominansen til Mac Jones, Najee Harris, Jaylen Waddle og DeVonta Smith når han kun har trengt å ta 14 Field Goals, og hele 84 extra points. Men i likhet med resten av laget så har Reichard vært perfekt, selv om vanskelighetsgraden totalt sett ikke har vært all verdens. Han hadde en mindre imponerende sesong som Freshman, så vi får se hvilken vei pila peker til høsten.

Cade York: Totalt truffet på 18 av 21 Field Goals (85,7%). Totalt truffet på 9 av 10 Field Goals fra 39 yards eller nærmere (90%). Totalt truffet på 6 av 7 Field Goals fra 50+ yards (85,7%). Totalt truffet på 36 av 36 extra points (100%).

Har 57 yards som long. Hvis Will Reichard sin statistikk er prov på et høytflyvende Alabama, så vil jeg si at Cade York sin statistikk er et fint bilde på LSU Tigers sin noe mindre imponerende sesong. Med stjernespiller Ja'marr Chase som en opt-out så ble Cade York den store helten for Tigers publikummet. Cade York er min personlige favoritt fra 2020-sesongen, og jeg håper at han blir å se i NFL om halvannet år. Minst like god som Kessman på de ekstremt lange sparkene, og også solid fra nærdistanse. Som Freshman (2019) så var han førstevalg for LSU når de ble nasjonale mestere, og det faktum at han da satte 89 extra points kontra 36 i 2020 forteller om kvalitetsfallet i det laget.

James Turner: Totalt truffet på 13 av 15 Field Goals (86,7%). Totalt truffet på 7 av 7 Field Goals fra 39 yards eller nærmere (100%). Totalt truffet på 1 av 3 Field Goals fra 50+ yards (33,3%). Totalt truffet på 40 av 40 extra points (100%).

Har 50 yards som long. Tar med James Turner kun fordi at statistisk så var han den 6. beste kickeren i 2020. Han spilte null og niks som Freshman, så disse 55 sparkene er de eneste man har, og der har han altså truffet på alle fra 50 yards eller kortere, og bommet på de to som var lengre. Jeg har ikke noe særlig mer info før han en gang i fremtiden bommer.

3

Det var da voldsomt fra Patriots denne gangen. Nå også Nelson Agholor og Hunter Henry. Virkelig noe annet enn det de har holdt på med tidligere.

Vikings har hentet Dalvin Tomlinson fra Giants som sin "store" signering første dag. Det skjer sjeldent det store der, så dett var vel dett.

2
AirCanada Shamar Stephen har blitt cut`a. Tomlinson og Pierce kan bli en svær bra duo! Spørsmål rundt Danielle Hunter som ryktast å kreve monsterkontrakt for å fortsette i Minnesota-bygda. L...

Spørsmål rundt Danielle Hunter som ryktast å kreve monsterkontrakt for å fortsette i Minnesota-bygda.

Dette er en irriterende greie. Jævlig god, ja vel. Men når du har vært ute en hel sesong pga skade for deretter å kreve monsterkontrakt, evt trade. Den smaker dårlig. Vis deg i det minste fra en god side i kommende sesong og ta det derfra.

2

Nice Hedly2!

Har vært dårlig med tid til videostudier av spillere siste 2-3 år for min del, men ny coachingstaff og blanke ark gjør det ekstra interessant, så jeg forsøker å ha litt mer oversikt over draften iår igjen.

Ser en stor del av Eagles-fansen håper på WR i runde 1, men selv håper jeg på Defense. Virker som det kommer utrolig mange gode WRs inn i ligaen hvert år nå, så det er en posisjon det er enklere å finne bra spillere uten å bruke 1st-rounders. Så det i Free Agency også at markedet ikke var glohett pengemessig for WRs.

2

Og da var dagen endelig her! Så selvfølgelig skal Big Boardet på plass. Aldri før har jeg jobbet så mye med å se film av prospects som i år, og det hele har kokt ned til et Bog Board på 200 spillere. Den kan dere se her!

Big Board 2021 - Topp 200 Prospects

2

Fant VGD-liga for Predict the pick for draften, men hadde ikke skills nok til å gjette passordet ;/

Er du grei og deler Hedly?

2

Hva skjer så?

Inntil nå, ikke så mye før Dak sikret seg $66' ved bare å signere et papir. Det er greit mye. $160 på fire år må også være en grei avtale å ha med seg.

Om det er verdt det er selvfølgelig et annet spørsmål.

1

Dan Bailey ferdig i Minnesota.

Spent på kva franchise som plukkar han opp og får en kicker som skal revansjere seg..

1

Dan "Automatic" var en høyt akter kicker i Dallas. Men beinet hans ble gradvis svakere. Hvordan har produksjonen vært for Vikings?

1

Liker Patriots sin signering av Trent Brown. Fyren er et beist når han er frisk.

Ellers er vi starten av det jeg synes er den kuleste perioden i offseason. Masse cuts, og neste uke starter signeringene.

1

Brees skal absolutt hylles. Selv burde jeg ikke like han da hans eneste Super Bowl kom på bekostning av Vikings etter Bountygate, men allikevel har han vært en likandes kar.

Spennende dager fremover nå. Måtte den bringe noe ok til OL oppe i nord.

1

Patriots som vanlig med den første store FA signeringen. Jonnu Smith klar. Inn med Watson og en WR1 nå, så vil det være en god start.

1

I alle dager. Patriots har nå signert 4 spillere.

LB Matt Judon - 4 år, 56mill

DB Jalen Mills - 4 år, 24mill

TE Jonnu Smith - 4 år, 50mill

DT Davon Godchqux - 2 år, 16mill

prior 10 years total: $359,886,620 first 3 hours of 2021: $146,000,000

1

Egentlig overrasket over at ikke Jags har vært mer aktive, men mulig at de ikke har vært villige til å betale overpris for å få spillere til Jacksonville.

Det er mulig noen Packers-fans kan arrestere meg her, men syns også det var rart at man valgte å gi Jones en kontrakt på $48m over 4 år når man samtidig lar Linsley gå. Greit nok at de er dyktige til å utvikle OL, men Linsley er da mye mere verdt enn en RB?

1
Laster...