Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Da er det klart for sluttspillet for 2021, Lakers er regjerende mester, men andre lag har dominert denne sesongen. Uansett, nå er tiden inne for å nyte sluttspillet, og det starter med at vi tør komme med noen tips før det starter...

Mine predictions:

East

Philadelphia 76ers – Washington Wizzards 4-0 eller Philadelphia 76ers Indiana Pacers 4-1

Spiller ingen rolle hvem av de, jeg tror Sixers greit tar begge. Greia med Sixers versus foregående år er at Seth Curry og Danny Green gir de en helt annen spacing enn tidligere slik at det er plass til både Simmons og Embiid. Samtidig har man beholdt sin defensive styrke og man har i tillegg Dwight som reserve. Uansett hva man synes om personen Dwight Howard, så er han fortsatt et supereksemplar av en atlet helt utover det normale. De vinner uansett hvem de møter her, men heller mot at Pacers kan gi de litt mer trøbbel enn Washington kan...

New York Knicks – Atlanta Hawks 4-3

Det føles faktisk litt surrealistisk at dette er 4.seedet vs 5.seedet i Øst. Her er min magefølelse at Knicks kan stramme inn defensivt mye mer enn Atlanta, og at det til syvende og sist vil avgjøre. Dessuten, per nå er Trae Young så dårlig defensivt, at han blir mer som en DeRozan, Kemba eller Sexton, hva han enn gjør offensivt så hjelper ikke det når du ikke kan guarde noen som helst. Det sagt, før denne sesongen var dette også mitt klare inntrykk av Randle, så det der jevner seg litt ut.

Milwaukee Bucks – Miami Heat 4-3

Et realt tungvektsmøte allerede fra start i sluttspillet. Her har jeg klart mest lyst til å si Miami, men jeg tør ikke helt. Jeg feiger ut. Har til og med lyst til å si Miami i 6, men det har nå vært en sesong med sykt mye skadetrøbbel for Miami, og om jeg skulle sagt Miami, så ville jeg at de hadde fått spilt seg litt mer inn enn de har. Men potensielt, så er Bam, Jimmy, Ariza og Iggy alle i stand til å ofre seg mot Giannis. For det er vel det til syvende og sist, denne serien handler om? Et scenario hvor Miami sier vær så god til Bucks, dere får slå oss om Giannis kan sette midrangere og longrangere. Men kan ikke det, så lar vi ikke han springe til kurven som pinglene i Brooklyn.

Brooklyn Nets – Boston Celtics 4-1

Hadde Boston hatt Jaylen Brown, så ville jeg vært mer i retning av 4-3 til Nets, men uten Jaylen, så må Tatum gjøre alt for mye selv. Og så er jeg spent på hvordan Brooklyn vil se ut. Om Kyrie og Harden kan spille riktig, riktig i mine øyne vil si at KD er lagets midtpunkt, og at Kyrie og Harden først og fremst tar nummer 2 og 3 rollene i laget. For gjør de det, så har jeg troen på at Brooklyn kan få ut en god del av sitt fryktinngytende potensiale.

West:

Utah Jazz – Golden State Warriors 4-2 eller Utah Jazz – Memphis Grizzlies 4-0

Warriors er en real test for Utah, det er alltid litt ekkelt om Steph og Dray er på sitt beste, da sliter du selv om Warriors har elendig bredde i laget uten Klay. Og så er det alltid dette med at du mister rytmen når du har hatt en skadeperiode. Donovan Mitchell skal finne den han også.

Los Angeles Clippers – Dallas Mavericks 4-2

Jeg var ikke den som hatet PG13 mest etter forrige sesong, men i takt med at han har forsøkt å slå litt tilbake denne sesongen etter fiaskoen i forrige sluttspill, så synes jeg virkelig han framstår som usympatisk, og med veldig falsk tøffhet. Så til tross for at jeg har Clippers som de største favorittene etter at de fikk inn Rondo, så kjenner jeg virkelig at jeg heier på Mavs i denne. Håper i det minste på å få se mest mulig Luka-Magic. Tror dessverre at Clippers er mye mer mentalt forberedt på at det blir vanskelig denne gangen, og at Kawhi egentlig har tatt det helt rolig fram til nå.

Denver Nuggets – Portland Trailblazers 4-3

Her er det fullt mulig at Dame kan sende Portland forbi Denver og endelig litt suksess i sluttspillet. Spesielt med Murray ute, men jeg har ikke helt troen likevel, det er noe med Portland som gir følelsen av at toppnivået kan nås kun via mirakuløse kamper av Lillard, og det blir for tynt i lengden.

Phoenix Suns – Los Angeles Lakers 3-4

Kan vi få en bombe her? At 7th seed slår 2nd seed? Tja, jeg blir ikke overrasket uansett utfall i denne. Lakers store fordel bør være at Phoenix egentlig ikke skal ha noen som kan stoppe Anthony Davis. Phoenix fordel er Lakers helt sikkert vil begynne serien med uforståelig ny tillit til Drummond, og at Harrell skal være med i rotasjonen.

12
0,9k kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Small_boi

Veldig artig å se de taktiske valgene som blir gjort i Mavs-Clippers serien. Clippers har jo gått til veldig små lineuper og Dallas prøvde seg litt med Boban i forrige kamp for å straffe det. Det gikk helt greit, men uten at det snudde kampen.

Denne gangen starter de med både Boban og KP. 7'4 og 7'3 big men sammen, haha. Når de to går ut så kjører de inn Kleber og Powell (som for første gang i serien får ordentlige minutter). I tillegg spiller de en god del sone, spesielt i Boban-minuttene.

Mavs-forsvaret var jo pill råttent de første kampene og spesielt i painten. Virket som alle Clippers-spillerne kom seg til kurven uten motstand og uten å møte noe hjelpeforsvar. Mavs har spilt tett på skytterne og når Clippers spiller små oppstillinger er det ingen i midten som kan hjelpe.

I denne kampen var det veldig tydelig at det var Dallas sitt fokus å endre dette. Både i lagoppstilling, ved å spille sone og generelt hang de mye oftere et par skritt lenger inn mot kurven og gjorde det trangt.

Mot et godt NBA-angrep så klarer man ikke ta vekk alt og måten Dallas spilte på ga jo Clippers en del gode trepoengsmuligheter. Spesielt når Boban var på banen var de nok litt heldige med de skuddene og hvor få Clippers satte. Men man må ha litt flaks og ved å tvinge motstander ut av det de har hatt suksess med så kan det være nok.

Så får vi se hvilke endringer Lue gjør til neste kamp og om et av disse lagene faktisk kan vinne en hjemmekamp.

4

LBJ91

Da ble det Bucks in 6 som Brandon Jennings spådde for 8 år siden. Ellevill og legendarisk forestilling fra Giannis. Hyll hyll

3

LBJ91

Suns-Bucks er helt fin finale for min del, lever greit med uansett hvem som vinner.

Det viktigste for min del når Lakers røyk ut var at Nets eller Clippers ikke vant.

3

Bagley-Towns

Det viktigste for min del når Lakers røyk ut var at Nets eller Clippers ikke vant.

Nets med KD, Kyrie og Harden var definitivt verdt å mislike.

Nets med KD og Harden eller Kyrie, fortsatt ikke noe å heie på

Nets med Kyrie ute, Harden halvskadet og hvor KD måtte gjøre alt var helt nydelig.

1

Bagley-Towns

Uansett hva man synes om menneskene KD og Kyrie, eller hva man synes om superteams som Brooklyn, så greier jeg ikke å mislike å se Kevin Durant eller Kyrie Irving spille basketball. Det blir litt som med Warriors på sitt beste, man misliker sterkt at noen går til et slikt lag, og man synes ikke å vinne med et slikt lag er helt det samme som andre mesterskap. Men man kan ikke mislike å se de spille.

3

Bone8

Det er ingen lag jeg håper taper like mye som Nets, men klart det er imponerende å se hva KD og Kyrie gjør med ballen.

Men et lag med de to og Harden er en samling av den kjipeste mentaliteten i basketball i dag, mener jeg.

1

LeBron

Eneste som vil være "litt" søtt er at Steve Nash, og Mike D'Antoni vil få annerkjennelsen de for lengst har hatt krav på. Ellers enig.

2

Lew_Ashby

Uansett hva man synes om menneskene KD og Kyrie, eller hva man synes om superteams som Brooklyn, så greier jeg ikke å mislike å se Kevin Durant eller Kyrie Irving spille basketball.

.

1

Bagley-Towns

Joda, men Harden er noe annet enn Kyrie som aldri forsøker å komme seg til FTs, de er helt motsatte på den fronten. Derfor jeg ikke inkluderer Harden i den kommentaren.

1

Bagley-Towns

Hadde Philadelphia som nummer 1 før sesongen, og en ting er om de hadde tapt en vanskelig serie mot Brooklyn eller Milwaukee, men å ryke for Atlanta, det kommer til å føre at mye skjer der i sommer. Kommer så klart an på trade-value til Simmons og Harris, men de bør ikke være trygge på å komme tilbake i alle fall. Så var det jo veldig tydelig at Embiid slet mye med skader og Sixers så forferdelig ut etter at Danny Green ble skadet, men likevel, det er Hawks liksom. For egen del blir det hele enda verre av at jeg ville gitt selv et skadeutsatt Sixers en fair sjanse mot Bucks, jeg bare ikke klarer å se hvordan Hawks skal gi Bucks en fight. Kan godt heie på Atlanta jeg, men jeg finner ikke ett scenario hvor jeg ser for meg at de slår Milwaukee.

Og da nærmer vi oss marerittet. Finals mellom Milwaukee og Clippers, det vil i så fall være første finals på evigheter hvor jeg ikke vil klare å heie på noen, og hvor man kun vil se fordi det er finals.

Så var det jævla deilig å se Booker herje med Clippers, og CP3 skal jo tilbake han også snart. Phoenix framstår som soleklart det laget jeg unner mest nå når fire lag gjenstår, og det ville vært en fin sesong for meg om de står igjen som mestrene. Igjen sliter jeg med at jeg har lettere for å se at Clippers slår Bucks, enn Suns. Men det får ikke hjelpe, nå setter jeg alt følelsesmessig på Phoenix her fra og inn :) en ting man merker fort da, det er at Crowder går fra uspiselig til en fin fyr når man faktisk heier på laget han spiller på, og han får en helvetes jobb, først PG13 og Kawhi, og passerer man de, så Giannis...

3

Lignende temaer

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Tennis

Tennis

Bilde

Boksing, Kampsport og MMA

Boksing, Kampsport og MMA

Bilde

Hobby

Hobby

Laster...