Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Da er det klart for sluttspillet for 2021, Lakers er regjerende mester, men andre lag har dominert denne sesongen. Uansett, nå er tiden inne for å nyte sluttspillet, og det starter med at vi tør komme med noen tips før det starter...

Mine predictions:

East

Philadelphia 76ers – Washington Wizzards 4-0 eller Philadelphia 76ers Indiana Pacers 4-1

Spiller ingen rolle hvem av de, jeg tror Sixers greit tar begge. Greia med Sixers versus foregående år er at Seth Curry og Danny Green gir de en helt annen spacing enn tidligere slik at det er plass til både Simmons og Embiid. Samtidig har man beholdt sin defensive styrke og man har i tillegg Dwight som reserve. Uansett hva man synes om personen Dwight Howard, så er han fortsatt et supereksemplar av en atlet helt utover det normale. De vinner uansett hvem de møter her, men heller mot at Pacers kan gi de litt mer trøbbel enn Washington kan...

New York Knicks – Atlanta Hawks 4-3

Det føles faktisk litt surrealistisk at dette er 4.seedet vs 5.seedet i Øst. Her er min magefølelse at Knicks kan stramme inn defensivt mye mer enn Atlanta, og at det til syvende og sist vil avgjøre. Dessuten, per nå er Trae Young så dårlig defensivt, at han blir mer som en DeRozan, Kemba eller Sexton, hva han enn gjør offensivt så hjelper ikke det når du ikke kan guarde noen som helst. Det sagt, før denne sesongen var dette også mitt klare inntrykk av Randle, så det der jevner seg litt ut.

Milwaukee Bucks – Miami Heat 4-3

Et realt tungvektsmøte allerede fra start i sluttspillet. Her har jeg klart mest lyst til å si Miami, men jeg tør ikke helt. Jeg feiger ut. Har til og med lyst til å si Miami i 6, men det har nå vært en sesong med sykt mye skadetrøbbel for Miami, og om jeg skulle sagt Miami, så ville jeg at de hadde fått spilt seg litt mer inn enn de har. Men potensielt, så er Bam, Jimmy, Ariza og Iggy alle i stand til å ofre seg mot Giannis. For det er vel det til syvende og sist, denne serien handler om? Et scenario hvor Miami sier vær så god til Bucks, dere får slå oss om Giannis kan sette midrangere og longrangere. Men kan ikke det, så lar vi ikke han springe til kurven som pinglene i Brooklyn.

Brooklyn Nets – Boston Celtics 4-1

Hadde Boston hatt Jaylen Brown, så ville jeg vært mer i retning av 4-3 til Nets, men uten Jaylen, så må Tatum gjøre alt for mye selv. Og så er jeg spent på hvordan Brooklyn vil se ut. Om Kyrie og Harden kan spille riktig, riktig i mine øyne vil si at KD er lagets midtpunkt, og at Kyrie og Harden først og fremst tar nummer 2 og 3 rollene i laget. For gjør de det, så har jeg troen på at Brooklyn kan få ut en god del av sitt fryktinngytende potensiale.

West:

Utah Jazz – Golden State Warriors 4-2 eller Utah Jazz – Memphis Grizzlies 4-0

Warriors er en real test for Utah, det er alltid litt ekkelt om Steph og Dray er på sitt beste, da sliter du selv om Warriors har elendig bredde i laget uten Klay. Og så er det alltid dette med at du mister rytmen når du har hatt en skadeperiode. Donovan Mitchell skal finne den han også.

Los Angeles Clippers – Dallas Mavericks 4-2

Jeg var ikke den som hatet PG13 mest etter forrige sesong, men i takt med at han har forsøkt å slå litt tilbake denne sesongen etter fiaskoen i forrige sluttspill, så synes jeg virkelig han framstår som usympatisk, og med veldig falsk tøffhet. Så til tross for at jeg har Clippers som de største favorittene etter at de fikk inn Rondo, så kjenner jeg virkelig at jeg heier på Mavs i denne. Håper i det minste på å få se mest mulig Luka-Magic. Tror dessverre at Clippers er mye mer mentalt forberedt på at det blir vanskelig denne gangen, og at Kawhi egentlig har tatt det helt rolig fram til nå.

Denver Nuggets – Portland Trailblazers 4-3

Her er det fullt mulig at Dame kan sende Portland forbi Denver og endelig litt suksess i sluttspillet. Spesielt med Murray ute, men jeg har ikke helt troen likevel, det er noe med Portland som gir følelsen av at toppnivået kan nås kun via mirakuløse kamper av Lillard, og det blir for tynt i lengden.

Phoenix Suns – Los Angeles Lakers 3-4

Kan vi få en bombe her? At 7th seed slår 2nd seed? Tja, jeg blir ikke overrasket uansett utfall i denne. Lakers store fordel bør være at Phoenix egentlig ikke skal ha noen som kan stoppe Anthony Davis. Phoenix fordel er Lakers helt sikkert vil begynne serien med uforståelig ny tillit til Drummond, og at Harrell skal være med i rotasjonen.

12
0,9k svar
Trådvisning
Hele diskusjonen

hgb

Jazz hangler også. Mitchell og Conley er begge Questionable for kamp 6, som jo selvsagt må vinnes. Kan jo tenkes vi får se Trent Forrest, som jeg egentlig har sansen for som point, men han er jo ikke akkurat noen superstjerne.

Dette ser ikke allverdens lovende ut.

1

Lew_Ashby

Jazz hangler også. Mitchell og Conley er begge Questionable for kamp 6, som jo selvsagt må vinnes. Kan jo tenkes vi får se Trent Forrest, som jeg egentlig har sansen for som point, men han er jo ikke akkurat noen superstjerne.

Veien ligger jo pr nå åpen for Suns til å komme seg til finals. Hadde vært veldig gøy for Phoenix i så fall, er slik jeg ser det den åpenbare favoritten nå. Det er helt åpent i øst, skulle Nets karre seg forbi Bucks nå i kamp 7 vil jeg si at de er favoritten til å vinne tittelen. Irving returnerer vel ila en eventuell conf. finals, og Harden slår forhåpentligvis ikke opp igjen skaden sin.

Ellers hadde Harden noen så inni helvete irriterende flopper i natt. Han er enda verre enn Curry til å falle bakover når han tar treere i et forsøk på å pådra feil på motstander. Skikkelig enkelt å mislike JH som spiller (og person).

1

Small_boi

Veien ligger jo pr nå åpen for Suns til å komme seg til finals.

Må bare få CP3 tilbake. Meldingen nå er vel at han er ute på ubestemt tid etter å ha testet positivt. Har ikke hørt om han faktisk føler seg dårlig. Jalen Rose har i hvert fall sagt at Paul ble vaksinert i februar. Selv om det er en liten sjanse for å få det selv om du er vaksinert, så kan det jo også være snakk om en falsk positiv?

2

Lignende temaer

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Tennis

Tennis

Bilde

Boksing, Kampsport og MMA

Boksing, Kampsport og MMA

Bilde

Hobby

Hobby

Laster...