Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Pluto vil ALLTID være en planet for meg!

Blei skikkelig deppa over uttalelsen om min yndlingsplanet, altså. De burde rett og slett gjøre et unntak for Pluto! At den nå... etter såååå mange år blir fratatt sin status som planet er jo helt utenkelig! Hva med all historie som har blitt skrevet om Solsystemet? Nå skal vel alle astronomibøkene bli forandret fordi en gruppe av teite forskere ikke klarer å tenke klart?! AAAAAHHH!!! Blir så sinna og skuffet og trist!!!

Setningen i signaturen min er den aller første setningen jeg lærte for å huske alle planetene i vårt Solsystemet... Hvordan vil det bli hvis de nå tar vekk Pluto??? No matter what... Pluto vil ALLTID være en planet og den niende planet for meg!

=)

"Mange Vil Jobbe Med Jens Som Utforsker Noen Planeter."

1
11 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Lodott

skjønner ikke helt hva folk sutrer sånn for. det er jo bare en simpel definisjon som egentlig ikke har noe som helst å si. pluto er der uansett om folk kaller den planet, vaskemaskin eller tapir. pluto gir langt faen i hva folk kaller den, og det gjør de fleste andre også. både pluto og så og si hele jordas befolkning gir også langt faen i hva DU kaller pluto, så da er jo alt i orden :p ingenting å hisse seg sånn opp for. hvis du ikke tåler at man stadig finner nye ting ute i universet, og at det derfor blir nødvendig med nye definisjoner og at noen må endres på, så bør du snarest finne deg noe annet å interessere deg for! ___________________________________________________ the feeling of rust against my salad fingers is almost orgasmic

1

lazzizz

Boy George Bush er sagt å ha reagert slik på nyheten:

"He's my favorite Disney character! Demoting Pluto to a Dwarf is just plain Goofy!"

1

Braddock

Pluto vil ALLTID være den gule hunden til Mikke Mus for meg!

1

Gontlet

For meg å :-)

1

KapteinKaos

Planet eller dvergplanet..... Det en ingen stor brøler å omtale Pluto for en planet. Navnet og forskjellen i definisjon er ganske like uansett. Definisjonsforskjellen er bare at dvergplaneter ikke har gjort rent i sin nære del av banen rundt solen i motsetning til "planeter". Jorden treffes fortsatt av materiale fra solsystemet, også som kommer fra astroidebeltet mellom mars og jupiter, så helt rent er det heller ikke blant "planetene". Så nå lurer jeg på hvor rent det skal være.

1

orbixx

NGC1204 skrev:" Hvordan vil det bli hvis de nå tar vekk Pluto??? "

Du har min medfølelse og sympati. Det er nok mange som er sterkere knyttet til Pluto enn til foreldre, kvinne, mann og venner.

En liten trøst i elendigheten: Astrofysikere har ingen planer om å fjerne Tellus.

Bank i astrobordet...

1

Lignende temaer

Bilde

Historie

Historie

Bilde

Miljø og Klima

Miljø og Klima

Bilde

Vitenskap

Vitenskap

Bilde

Luftfart og Samferdsel

Luftfart og Samferdsel

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Laster...