Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Grenser for hva vi kan se?

Så vidt jeg har forstått er hubble det sterkeste teleskopet vi har i dag, og det kan ta bilder av gallakser som har eksistert nesten siden det vi tror er universets opprinnelse. Det jeg lurer på, sikkert et hypotetisk spørsmål uten noe fasitsvar, men like fullt;

Tror dere det noen gang vil bli utviklet teknologi som gjør det mulig å ta så sterke bilder at vi på en måte kan få en slags "komplett oversikt" over universet?

Kan vi til og med kunne se detaljerte bilder av planeter i fjerne galakser?

Vet det blir veldig hypotetisk, men noe som falt meg inn når jeg så denne.

Hvor sterke bilder kan forøvrig dette hubble-teleskopet ta i tall? Fant det ikke på wikipedia.

1
13 svar

Lindros

Nå gidder vi ikke ta den diskusjonen igjen, men jeg finner det ganske merksnodig at du så bastant avfeier de nåværende fysiske teorier om Big Bang og tom. gravitasjon(!). I tillegg til dette nekter du å tro at det finnes feilskjær i din egen 'baby', elektrouniverset.

1

Pip_6

Det er jo ikke vanskelig å se at BB bare er tull. Man må bare heve blikket litt utifra mattebøkene, og se litt på hvordan verden virkelig fungerer.

Elektrouniverset er trolig full av feil. Men den beskriver virkeligheten langt bedere enn BB, uten å måtte ta ibruk elementer som strider imot hva vi ifra før Vet om fysikk.

1

Lignende temaer

Bilde

Historie

Historie

Bilde

Miljø og Klima

Miljø og Klima

Bilde

Vitenskap

Vitenskap

Bilde

Luftfart og Samferdsel

Luftfart og Samferdsel

Bilde

Politiet

Om godt arbeid og ikke så godt arbeid fra politiet

Laster...