Nye VGD er lansert! Mer informasjon

innlegg her synes jeg da temaet er såpass bredt og interesangt.

men hva vet vell jeg...

1
3 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Pip_6

Kunne gjerne laget mange innlegg her jeg.. Men da beskyldes jeg for 'blasfemi' av de ortodokse-(surrebukkene ;o)..

1

ranfinsen

Kanskje vi skulle holdt deg i en gapestokk og kastet vannbalonger på deg med påskriften "big bang"

:-)

1

Pip_6

Hadde dere likt det tenker jeg ja.. Men.. Det hjelper ikke.. Hører du.. Hjelper ikke.. For jeg har sett 'lyset'.. Og i likhet med alle før meg som har 'talt imot den etablerte tro -(Religion ;o)', blir jeg forfulgt.. (Sakkarsj meg ;o)..

-Merkelig at det bare er meg som 'ser det'.. Hmm!! -Nå vel, dere forstår det nok dere og, etterhert.. -Dere må bare glemme alt dere tidligere har lært, og blindt følge meg og mine 'plasma - prester'.. -Halleluja!!

(Ærlig talt, dette skjønte til og med Vikingene.. Tor m/Hammern er bare en metafor for lynet, som 'èr av det samme' som kontinuerlig skaper og beveger hele kosmos). -ElEkTrIsItEt.. Vårt syn på Vikingenes 'åsa tru' har bare blitt farget av kristen undertrykkelse.. -Sånn nå snakker vi Skikkelig blasfemi.. (Når jeg først 'skal i stokken' liksom).. -Nå blir jeg vel brent på torget i Drammen også nå.. Fy! for noen færlinger dere er.. -God natt :o)

1

Lignende temaer

Bilde

Historie

Historie

Bilde

Vitenskap

Vitenskap

Bilde

Miljø og Klima

Miljø og Klima

Bilde

Luftfart og Samferdsel

Luftfart og Samferdsel

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Laster...