Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Universet elektrisk nøytralt?

Innenfor et lukket system er summen av ladning konstant. Hvis man tenker seg hele universet som et lukket system vil ladningen til universet alltid være konstant.

Hvis universet ikke et elektrisk nøytralt, altså har overvekt av positiv ladning i protoner, eller negativ ladning i elektroner vil dette føre til at alt frastøter seg hverandre akkurat som to magneter med like poler, og være grunnen til at universet ekspanderer?

1
2 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

flush_bingo

Ja, når jeg får tenkt meg om ville vel en slik ubalanse fått materien i galaksene til å spre seg. Og det er vel ikke selve galaksene, men tomrommet imellom som utvider seg i økende tempo. Får prøve å pønske ut en bedre teori :p

1

HomerJS

Vel, det ville bare fått de ulike ladningene til å frastøte hverandre, men ville ikke påvirket selve tidrommet, som er det som utvider seg. Altså, innholdet i universet ville blitt påvirket, men ikke selve universet (tidrommet).

1

Lignende temaer

Bilde

Historie

Historie

Bilde

Miljø og Klima

Miljø og Klima

Bilde

Vitenskap

Vitenskap

Bilde

Luftfart og Samferdsel

Luftfart og Samferdsel

Bilde

Politiet

Om godt arbeid og ikke så godt arbeid fra politiet

Laster...