Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Forvirret planet i motsatt retning

Det er ikke bare gamle kjerringer som kjører i motsatt kjøreretning. En planet har liksågodt en bevegelse som er en sjeldenhet :-)

http://news.yahoo.com/s/space/20090812/sc_space/newfoundplanetorbitsbackward

1
11 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Jalla2

Mennesket har vel - på grunn av de store fremskrittene vi har gjort - kommet til den konklusjonen at vi er skapelsens herrer og at vi er større enn naturen selv..... Jeg sier på ingen måte at global oppvarming ikke finner sted- men er mer i tvil når det gjelder vår innvirkning på den. Når man vet at 150 mill km unna jorden så omdannes det 3 millioner tonn med masse til energi hvert sekund og deler av dette bombarderer jorda. Det er kanskje i menneskets natur å fornekte at naturen med "et håndslag" kan ta knekken på de fleste av oss/alle. Det blir litt som svineinfluensaen her i vesten: her kommer det noe vi ikke har kontroll over og da er panikken løs......

2

Planeswalk

--DER kan jeg være helt enig :-) Når det gjelder olje, er vel hovedproblemet ikke klimaet, men heller forurensning og oppbruking av ressurser som ikke er fornybare.

Ellers har nok Norge sammenliknet med Kina og India 10 år fra nå null betydning for co2-utslipp....

*Men nå handlet dette om astronomikunnskap om noe utenfor vårt solsystem, ikke om planeten Jorden :-) Det er interessant å vurdere hvordan "liv" hadde fortonet seg (om mulig) på en planet med et slikt grunnleggende merkelig forhold fysisk sett.

1

Pip_6

Det er ikke bare gamle kjerringer som kjører i motsatt kjøreretning. En planet har liksågodt en bevegelse som er en sjeldenhet :-)

Ifølge plasmakosmologi er ikke dette mulig. Så jeg tror ikke noe på det.

:o)

1

CalunaV

Solheim og de andre klimafascistene sier at det er mennesket som styrer klima og kosmos, så jeg tror ikke noe på det.

1

Pip_6

Ja, vitenskap er i dag sørgelig styrt av politikk.

-Ikke tro på dem..

1

Charmicarmicat

Hva ville egentlig skjedd med Jorden hvis vi begynte å rotere i motsatt retning?

1

orbixx

Ja, da blir det snart ny sommer og siden vår, og du møter snart din første kjærlighet. Håper at det blir et hyggelig gjensyn. Kalenderen kan du bare kaste, fordi mandag kommer før søndag. Gammel tannverk blir som ny, og det samme gjelder sure regninger. Klokken kan du sparke ut natten, som har blitt til dag. Solen står opp i vest, og du(vi) mister orienteringssansen.

Egentlig synes jeg at det er god idé at jorden roterer andre veien, fordi vi alle trenger litt variasjon her på kloden. :)

1

ranfinsen

Kanskje det er dette som skjer med oss i 2012? hvem vet...

:-)

1

Lignende temaer

Bilde

Historie

Historie

Bilde

Miljø og Klima

Miljø og Klima

Bilde

Vitenskap

Vitenskap

Bilde

Luftfart og Samferdsel

Luftfart og Samferdsel

Bilde

Politiet

Om godt arbeid og ikke så godt arbeid fra politiet

Laster...