Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Universet, en holografisk illusjon rundt jorda?

Go get your protective tin foil hat, because you’re going to need it. German scientists have been trying to understand why their equipment that measures gravitational waves has been picking up a particular sound. One possible answer that they’ve come up with is that the entire universe is a holographic illusion.

http://www.neatorama.com/2010/02/07/scientific-evidence-that-the-entire-universe-is-a-holographic-projection-around-the-earth/

Kjør debatt!

1
58 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Mindfulness13

Veldig bra videoer,Den1M. Det går i den retningen jeg oppfatter verden som: Vi bader i holografisk illusjoner. Og den virkelige virkeligheten er forbi våre sanser. Og noe vi bør utforske,erfare mer,gå mer i dybden av osv for å forstå hvem vi egentlig er og hva virkeligheten egentlig er. Det går i samme gate som tidløs visdom,som jeg har pratet om i mange emner. Vi kan ikke finne svar utenfor oss selv - men inni oss selv. Siden også alle bilder fra verden stammer inni oss i utgangspunktet. Det er jo det flere vitenskapsmenn ser med hologrammer og er åpen for.

Det er da verden og livet virkelig blir morsomt å fordype seg i,reflektere,erfare,utforske,undre og gå mer i dybden av.

2

shaukat23B

Det går i den retningen jeg oppfatter verden som: Vi bader i holografisk illusjoner. Og den virkelige virkeligheten er forbi våre sanser.

Nå må du bestemme deg, for i annenhver setning sier du det motsatte. Vi kan ikke BÅDE ha illusjoner i en verden som er uavhengig synlig/usynlig for våre sansebegrensninger, og samtidig bare leve inne i en bestemt persons hode (deg?)

1

shaukat23B

Det går i samme gate som tidløs visdom,som jeg har pratet om i mange emner.

Jeg har spurt deg om hvorfor "visdom" er nødt til å være tidløs, eller hvorfor den i det hele tatt kan være både visdom og tidløs. Du kom ikke med noe svar bare en poetisk-vimsete sutring over at jeg spurte kritisk om det.

Så nå har du sjansen - Hvorfor er "visdom" et amnesti som gjør at den ikke finnes i et romtidsunivers? Og er ikke likevel universet romtidspreget, hvordan kan du da si at hva som helst annet er mer ekte enn "visdom"?

Visdom hva da? Tidløs hva da?

Definer tid. Definer visdom.

1

ziggypoppp

For meg høres det ut som en katolikk som vil ha tilbake forestillingen om at jorden er universets sentrum. Eller kanskje en forsker som har "ramla utpån" og kost seg litt med LSD i helgen. At de kan tolke at denne lyden muligens er et tegn på at stjernehimmelen er en holografisk illusjon gjør ihvertfall at jeg gjør meg noen tanker i den retningen.

2

OlePerOlsenPersen

At de kan tolke at denne lyden muligens er et tegn på at stjernehimmelen er en holografisk illusjon gjør ihvertfall at jeg gjør meg noen tanker i den retningen.

Du er nok inne på noe der.

Men tror man noe slikt fra før, vil morsomt nok hallusinogener fjerne det.

Hallusinogener brukt av svake mennesker er dog som regel en enten katastrofe eller noe negativt.

1

shaukat23B

For meg høres det ut som en katolikk som vil ha tilbake forestillingen om at jorden er universets sentrum.

Ennå verre. At menneskesinnet er kosmisk sentrum. Hvert menneske er en gud, the secret, naturen finnes ikke etc. Det overgår selv gudstroende galskap.

Og jeg ser det hos mange som ikke engang forstår selv at de er sånn

1

LibertariansDemocracia

Universet på sin side protesterer, og mener at Jorden kun er et holografisk bilde i universets dataspill.

Monty python må hentes fra gamlehjemmet for å lage en ny fotballkamp.

2

shaukat23B

:)

1

Mindfulness13

"Matter is a perception." - Fantastisk sitat fra programlederen i video 2. Materie er persepsjon. Og hva er materie egentlig laget av(substans)? Hvem er den som har persepsjonen inni oss selv? Hvem er observatøren i oss selv? Noen kaller det for høyere selv,sjel,bevissthet mm. Liker dere disse spørsmålene? Jeg tror man må gå mer i dybden av seg selv og bli bedre kjent med seg selv for å like slike spørsmål,som mange ikke liker eller unngår fordi da er man redd for å bli religiøs eller gå i spirituell fotspor.

Er dere åpen for at vi vil få holografiske kinoer i fremtiden? Er ikke det egentlig uungåelig at det vil skje? Og spørsmålet er når og ikke om det skjer?

1

BlackAdda

Nok en video som forklarer det holografiske univers

http://www.youtube.com/watch?v=NsbZT9bJ1s4

1

shaukat23B

Matter is a perception

Dette er feil. Faktum er- Perception is a part of matter. Det finnes ekstremt enkle måter å etterprøve dette på som bekrefter det.

Du finner aldri noen bevis på at matter is perception, da det koker ned til menneskelig stormannsgalskap og troen på at vi er sentrum i universet. Gammeldags religion forkledd i fancy new age

1

shaukat23B

Og hva er materie egentlig laget av(substans)?

Strengpunkteffekter som vibrerer og dermed genererer bølger med egenskaper.. Derfor er også "alt fysisk" som er materie, synlig eller ikke synlig. Det ikkefysiske blir da strengpunkteffektenes nemesis eller disintegrasjonsfaktor (som mørk energi), mens vakuum blir som utgangspunkt "nøytralt"

1

Lignende temaer

Bilde

Historie

Historie

Bilde

Miljø og Klima

Miljø og Klima

Bilde

Vitenskap

Vitenskap

Bilde

Luftfart og Samferdsel

Luftfart og Samferdsel

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Laster...