Nye VGD er lansert! Mer informasjon

715 nye exoplanets confirmed

Link 1

Link 2

WOW!

Det er det eneste som kommer ut av min munn akkurat nå.

Venter i spenning på mer detaljer angående hver eneste nye exoplanet.

1
5 kommentarer

Sparklebrus3

Dette er jo noe som kan love bra for romfartsindustrien på sikt. Jo mere interessant man finner i universet, jo lettere er det å forsvare kostnadene ved store romprogrammer.

Det hjelper nok ikke når kostnadene uansett blir for høye :)

Mange tror at penger vokser på trær. Merkelig nok. Framtidens romfartsutfordringer er så store at man må ha en helt annen ressursfordelingsmodell for å skaffe nok ressurser til det "billig".

For eksempel som forklart her

PS Tidenes fulleste kameramann :)

1

Kulumuli

Jeg er veldig klar over dette. Den første månelandingen var vel mest av alt et kappløp i den kalde krigen. Mer interesse for romfart vil føre til mer forskning og personlige initiativ. Jeg kan ikke si hva fremtidens teknologi vil bringe. Vil jo tro at romfartsindustrien i dag er svært fokusert på kostnader. Det er jo det man forsker på; lengre ut, og raskere og billigere.

Å tro vi er i toppen av den teknologiske skalaen er å kaste inn håndkleet. Jeg minnes å ha lest om at man for mer enn hundre år siden utlyste priser for teknologiske nyvinninger. Kritikerne mente at dette ikke var en bra idé, siden alt var oppfunnet....

1

Sparklebrus3

Å tro vi er i toppen av den teknologiske skalaen er å kaste inn håndkleet.

Neida. Men økonomisk situasjon for teknologisatsingen er mindre utviklet enn selve teknologien. Et forsøk på å løse dette ble for eksempel utarbeidet av Fresco, Meadows og The Venus project, et prosjekt for å finne ut hvordan man kan effektivisere ressursutnyttelse og speede opp den generelle samfunnsprogressen.

1

Lignende temaer

Bilde

Historie

Historie

Bilde

Miljø og Klima

Miljø og Klima

Bilde

Vitenskap

Vitenskap

Bilde

Luftfart og Samferdsel

Luftfart og Samferdsel

Bilde

Politiet

Om godt arbeid og ikke så godt arbeid fra politiet

Laster...