Nye VGD er lansert! Mer informasjon

MARINER 15 som ikkje vil starte! HJELP

Motoren sto på "run" når eg skulle starte den i dag. Starta nesten, så var det heilt dødt. Påhengsen startes manuelt, men er koblet til en styrekonsoll. Kan batteriet være dødt? - om det er batteri på den... -Har alltid vært en utrolig pålitlig motor. om det er batteriet, kva må eg så gjere for å få start?

Alle svar tas i mot med STOR TAKK!! as2307

1
10 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

J Nissen

Du trenger ikke batteri for å starte en motor med manuell start :)

Dette er pinlig, men jeg har vært ute for noe liknende. Idet jeg har dradd for å starte den har jeg sannsynligvis dradd ut dødmannsknappen med foten ;) Stod der og bannet og steikte i sikkert et kvarter før jeg oppdaget det :P

Så, har du sjekket den?

Ellers har jeg vært ute for noe liknende tidligere. Det kan også tenkes at motoren kveler seg selv... Har du sjekket flotøren, choke-"luken" osv (aner ikke hva den heter på fagspråke)

1

AS2307

er ikkje dødmannsknappen, er bare en hendel, run,og off. Flotøren har eg ikkje sjekka. Virker som eg må skru av heile topplokket for å komme til der. (skrue nr 2 ligg sjølvsagt under dekslet...) Choke luken er eg ikkje kjent med.. prøvd å starta den med og uten. merkelige er at den "tar" på første draget, men så slokner den heil, og får etterpå ikkje liv i det heile tatt. - ny detalj; når eg pumper bensin, renn den rett ned i motoren, ganske kontant ved pumping, akkuat som den bare renn gjennom motoren. - Viker ikkje som om motoren er "sur", starter som sagt på første drag, men dør så henn 5 sek senere.

1

J Nissen

Blir ikke belgen på bensinpumpen hard?

1

Lignende temaer

Bilde

Bil

Bil

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...