Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hvor kan man ta båtførerbeviset?

Jeg lurer på hvor i oslo jeg skal ta kontakt.

1
7 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Overtstyrmann

bodom skrev: Jeg lurer på hvor i oslo jeg skal ta kontakt. ------------ Trygg og sikker kurs i Oslo ______________________________________ Navigare necesse est, vivere non est necesse

1

hrix

nntil det blir lovpålagt så kan du jo sjekke litt her: http://tjenester.aftenposten.no/quiz/quiz.htm?qaid=4683677&id=2689&q\_index=20&challenge\_id=&method=next&answers=94417

Håper personlig at det snarest mulig blir satt litt krav til folk som vil ferdes på sjøen, og samtidig skal ha ansvar for andres liv. Hrix Hva hadde livet vært uten drømmer?

1

geirergoy

Så snart det innføres et sertifikat, kan vel dette også inndras? Med prikkbelastning, alkomåling og ny oppkjøring? Det blir jo samme tilstander som på veien, enda vegvesenet ikke kan skryte på seg å ha skapt fjordene.

Har ingenting imot alkotest og fornuftig kjøring. Det er den totale kontrollen som plager meg. Før kunne de som mista lappen beholde jobb, kone og unger ved å kjøre til jobben med moped. Kravet var at man var myndig.

Så ble det sertifikat på mopeden også, og den eneste grunnen er at politiet skal ha noe å inndra. De som var gamle nok kunne skaffe nytt sertifikat uten oppkjøring, så dette var ikke et trekk for å bedre opplæringen.

1

bbonga

1

bmw_318

noen som har hørt noe mer om når det blir båbudt med båtførerbevis??

1

viggowonka

bmw_318 skrev: noen som har hørt noe mer om når det blir båbudt med båtførerbevis??

Vil ikke innføringen av ett slikt bevis for alle være ett brudd med grunnlovens § 97 som sier at ingen lov kan gies tilbakevirkende kraft??

1

Lignende temaer

Bilde

Bil

Bil

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...