Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Båtmerker/modeller vs bilmerker

Windy = Sjøens Mercedes-Benz Ibiza = Sjøens Audi Askeladden = Sjøens Volkswagen Fjord Terne = Sjøens Jaguar Nimbus = Sjøens Volvo Goldfish = Sjøens Porsche Hydrolift = Totalt sett er de nok sjøens BMW Cormate = Sjøens Aston Martin (DB9 er veldig lik) Seilbåt = Sjøens el-biler Yamarin = Sjøens Toyota Karnic = Sjøens Hyundai' Targa og lignende = Sjøens SUV-klasse Fountain = Sjøens amerikanske muskelbiler Bayliner = Sjøens Chrysler

Flere?

1
27 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

silo

Folk som kjöper skjergardsjeep eller RIB har overhodet ikke "vett" pa batliv safremt de ikke hat fatt disse ekstremt billig! Hva kan en slik bat brukes til egentlig som en mye billigere og mye mer praktisk bat ikke kan brukes til?

1

Forfun

Folk som kjöper skjergardsjeep eller RIB har overhodet ikke "vett" pa batliv

Denne typen påstander er direkte tåpelige. Kjenner mange med denne typen båter, og flere av de har mer vett på båtliv enn de fleste på fjorden. Problemet er at det også er en del nybegynnere som har kjøpt denne typen båt fordi det er "kult". Heldigvis holder nybegynnerene seg til de sikre områdene, slik at hvis en er litt selektiv med hvor en befinner seg slipper en å se de.

Rib er helt genialt hvis en skal være ute i mye sjø og vind, og samtidig ha mulighet til å gå inntill andre båter. Det er for eksempel en genial følgebåt til seilbåter. Skjærgårdsjeep er en helt grei hyttebåt, hva er bedre, snekke?

1

Blesp

Stenshagen har tydeligivs fått nyss om denne tråden. Da er det ikke rart han har lagt ut båten for salg når han nå vet at Windy er havets Benz.

http://www.finn.no/finn/boat/object?finnkode=15204748&sid=&WT.svl=Link

1

Rune_4

Flere?

With Vital = Sjøens Honda HR-V

Bilen har jeg vært langt nede ved vannet med (ofte står vannet 2 meter høyere), mens båten (som man også ser på bildet) har vært langt inne i skogen via diverse kanaler, faktisk har jeg skremt opp ei ugle med denne båten.

Og både med bilen og båten kjører jeg på steder som medfører at folk tror jeg har satt meg fast, uten at jeg har det.

http://bildr.no/view/304206

1

eddard

Sjøens Rolls finner man på denne siden:

http://www.wally.biz/

1

Kompressor

Ja, jeg er ikke helt enig i at Windy er mye mer påkostet enn Mercedes-Benz i båtverdenen.

Vi har båter som overgår Windy også, men de har så drøye priser og feks Mahogney-båter av ypperste klasse som koster 5-6 mill når de er bare 26-28 fot, mens Windy 25 og 28 koster 1-2 mill så er det andre som må få æren av å være sjøens Rolls-Royce i mine øyne.

Windy og Mercedes-Benz har mye til felles, både hva gjelder egenskaper i sjø/egenskaper på vei og kundegruppe. Windy er komfortbåter, MB er komfortbiler, Windy leveres på bestilling, MB leveres på bestilling... osv osv..

1

Lignende temaer

Bilde

Bil

Bil

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...