Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Epoxsy! Erfaring med dette?

Er det noen her som har erfaring med " gammel" epoxsy generelt? Hvordan/ hvilke "problemer" har epoxsy kontra plast, og er det noen som vet hvordan trebater med epoxsy er etter noen ar? Trenger det fukt igjennom til treverk?

1
2 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Forfun

Forstår ikke spørsmålet ditt, epoxy er en type lim. På noen båter brukes epoxy i steden for polyester sammen med glassfibermatter. Dette er vesentlig dyrere, men også mye bedre, jeg ville helt klart valgt å betale ekstrakostnaden.

Mistenker at du har sett på en kaldbakt trebåt, der tynt treverk er limt sammen med epoxy. Sterkt og lett, enkelt å bygge selv. Hvis jobben er gjort skikkelig holder det lenge, men ikke så lenge som en gammel glassfiberbåt som hoder evig. Så lenge det ikke har gått hull i det ytterste epoxylaget trenger det ikke vann inn i treverket. Ut fra måten du stiller spørsmålet på anbefaler jeg å ta med noen med erfaring hvis du vurderer kjøp.

1

silo

Jeg tenker pa kjöp av en 8-10 ar gammel strippplank med epoxsy kun pa utsiden (ca 5 mm) . Eventuelt en so har epoxsy pa begge sider. Vet at dette er " lim" , men hva er erfaringene med gamle slike bater?

1

Lignende temaer

Bilde

Bil

Bil

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...