Nye VGD er lansert! Mer informasjon

VP D4 260/300

Vi er på jakt etter en 33 Scirocco, helst da med to motorer. Da er det 2x D4 disse båtene leveres med, eller en D6. En D6 370 blir for dårlig, så det ma to D4 til. Den ligger også mye penere i vannet med to D4.

Men hvordan er driftsikkerheten på disse? Har lest at det er mye tull med de, mange havarier. Har noen erfaringer? Er det noe særlig å bry seg om? Er den dårlige kvaliteten litt overdrevet?

1
49 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Luckis

Denne tråden eide du pingla :)

2

passatkjorer

Jaja, klart det. Sannsynligvis vil de få problemer med å vri seg unda kjøpsloven uansett om du konserverer motoren hos andre også for den del. Regner uansett ikke med dere er typen til å beholde båten lengre enn 5 år, så ikke noe å tenke på for deres del :)

2

pinglepongle4

Takker for gode svar i denne tråden.

1

Moskva_Marit

Jeg er ny her, men søkefungsjonen har jeg hørt om. Jeg søkte opp deg du har maange tråder der du og familien din trenger hjelp. CorkSport har rett, du kan da spørre fagfolk på diverse forhandlere om problemer.

Tror du lager disse trådene for å "skryte" eller "briefe" med at moren og faren din har ei god lønn.

2

pinglepongle4

Jaha, du har såpass lite å gjøre ja?

Du kan lese svaret mitt til Corksport, men det er alright å smale erfaringer fra flere hold, ikke bare fra de som helst vil selge uansett.

1

999-påpå

Har en D6 på 310 HK, har gått som en klokke. Gnien på dieselen er den også. Problemene du snakker om er historie, jeg jobber med båtrelaterte saker til daglig. Hører ikke mer om disse problemene.

SIBBEN

1

pinglepongle4

De to D4-ene våre går også som noen klokker, veldig fornøyde.

1

passatkjorer

For å si det slik, er en vanlig baugpropell på 4-6 hk. Får jo grei fart på båten den. Har sett en mob-båt med 50? hk buksere ei mindre fjordferje her på vestlandet til kai (motorstans). Denne ferja var vel kanskje 30-40 meter... (var vindstille og ingen bølger)

1

Lignende temaer

Bilde

Bil

Bil

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...