Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Skadet propell

Har en alupropell som er skadet, en bit på det ene bladet er borte eller bøyd (husker ikke i farta). Har bestillt ny stålpropell, men går det greit å kjøre med i mellomtiden? Er litt vibrasjoner ved lav fart, og etter som jeg har forstått det riktig kan dette føre til skader på drevet over tid. Tid er jo et definisjonspørsmål så jeg lurer eventuellt på hvor mye tid jeg har til rådighet.

Propellen er forresten 15x17 som står på en VP AQ145 med 280 drev som igjen står på en Draco 1800 ST.

1
6 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

gorgus

Prøv å finn en brukt alu prop og monter den på istedet for å risikere å få kast i propellaksel mens du venter. Kan du ha som reservepropell i båten senere.

1

Blesp

Har en helt ny alu-propell liggende, men det er feil størrelse på den. Tror båten trives best med 15x17, mens propellen jeg har liggende er 14,5x19. Kan vel kanskje bruke den i mellomtiden, men da blir det bare cruising i lav fart pga jeg får den ikke opp i plan med den propellen.

1

pinglepongle4

Men hvordan motor er den koden du kom med?

1

gorgus

Pingla!!

En Volvo Aq 145A er firesylindret motor solgt og levert mellom 1979 og 1985. 2,3 ltr motorvolum. 138 hk og maks vindinger 5.500 omdr. 280 drevet er ett godt og enkelt drev.

1

pinglepongle4

Gorgusssszzzzz!111

Javel, takk.

1

pinglepongle4

Ikke duoprop?

VP har bra kvalitet på drevene, det skal vel gå bra.

1

Lignende temaer

Bilde

Bil

Bil

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...