Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hva er den beste måten å sikre påhengsmotor?

Har en 15 hk Mercury på en 13 fots pioner. Etter at østeuropeerne har inntatt Hordaland for fullt er det kanskje på tide å sikre motoren bedre. Har lest flere steder i det siste at man bør sikre etc, men ingen steder står det hvordan.

Så, hva er de heteste tipsene, uten å måtte ut med mangfoldige tusen?

1
1 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Klabbetrynet

Neida,det er bare å sette et solid hengelås mellom vinge skruene som du skrur motoren fast med.Det er to "ører" i hver at vingenskruene tre hengelåset mellom disse,smør hengelåset godt med olje hver eneste sesong.Sjøen farer hardt med det ellers.

Men selv ikke den beste sikring kan hindre proffe tyver å stjele en motor.For har man det rette verktøyet får man med seg alt uansett.I verste fall bare skjærer tyvene ut et stykke av båten din for å få med seg motoren.Men en hengelås gjør at iallefall du har gjort litt for å vanskeligjøre det litt for amatørene,slik at de går til neste båt.Pluss at forsikringselskapet blir fornøyd.Tyvene går da heller til nabobåten enn til din om de ser at den er sikret,og nabobåten ikke er det.

Den beste sikringen er at man følger med båtplassene sine døgnet rundt,med vakthold i sommersesongen.Og tar av motoren og plasserer den i kjelleren om vinteren.

ps !! Et lite tips til de som ikke er så nøye med utseendet på motoren.Ta noe svart stygg lakk og spray hovedekselet med.Da ser motoren ut som et gammelt vrak,men er jo like god som ny uansett !!.Tyvene gidder ikke ta en slik motor.Den får de ikke solgt.

2

Lignende temaer

Bilde

Bil

Bil

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...