Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Vi har muligheten til å ta over en båt av denne type og str for en rimelig penge. Grunnen er selvsagt at den har stått med vann i en god stund og ser nok ikke ut innvendig. Derfor er spm om det er noen som kjenner til denne typen, og som kanskje har restaurert litt også som har tips og råd om hvor man kan henvende seg for å få tak i de tingene man trenger. Det trengs nok full ny innredning bla annet. Den har blitt inspisert bare i tussmørke og uten at vi kom skikkelig inn i båten, så det er vanskelig å si de sikre skadene på båten, men vi ser på det som et prosjekt vi kan kose oss med utover vinteren og våren, slik at vi forhåpentligvis kan få oss noen turer på vannet til sommeren igjen.

Er det noen som kjenner til hvem som leverer innredning til disse båtene, om det finnes andre som kan gjøre dett på oppmåling etc. Alle tips taes imot med stor takk :)

1
0 kommentarer

Bli den første til å kommentere.

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Lignende temaer

Bilde

Bil

Bil

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...