Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Reperasjon av druknet 140hk påhengs

Noen som vet noe om hvordan man evt kan reparere en druknet 2007-modell suzuki 140 hk. Den er tatt opp og stabilisert av merkeverksted. Merkeverkstedet fikk ikke start på den, og har kondemnert motoren. Jeg tenkte kanskje jeg skulle prøve å reparere den selv. Tror dessverre at hovedstrømbryteren var på da motoren sank, så en del elektriske ledninger var nærmest borte, når jeg tok opp motoren. Noen som har noen tips?

1
5 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Baggio1972

Vel, det er bare å brette opp armene og begynne å skru. Denne motoren må du nok ta fra hverandre del for del, ledning for ledning.

Men, med nøye nok jobber over laaaaang tid, vil jeg tro du får liv i den igjen.

1

Tennebekk70

Den såkalte hjernen i motoren kan jo være ødelagt, denne koster en god del. Motoren var jo ikke i gang når den sank, men det var altså strøm på den. Noen som har noen ide om denne kan være ødelagt eller ikke? Evt hvordan en kan sjekke om den er ødelagt.

1

BDSM

Hjernen og andre inbakte deler får du vel sjekket på et merkeveksted, der de vet de forskjellige verdier. Men som Baggio 1972 var inne på, så må hver el-ledning byttes. Og resten av motoren gjennomgåes / overhales. Regner med at det var sjøvann det er snakk om.

Hvis det er din motor, så ønsker jeg deg lykke til. Hvis ikke, hold deg borte fra den. Mvh

1

Lignende temaer

Bilde

Bil

Bil

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...