Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Uttern med 90 hk Mercury.

Jeg vil kjøpe meg båt i prisklassen ca 100000 kr. Har vært å sett på en Uttern 5602 med en 90 hk mercury 2008 modell. Er det noen som har erfaringer med denne? Jeg er også litt usikker på om motoren kan være litt gammel. Den er jo tross alt 12 år. Eieren sa den hadde vært på service i 09 og mekanikeren hadde ikke funnet noe. Men er det allikevel en sjanse for at jeg kan få problemer med den?

1
3 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

jauda_2

Om en motor er 5 eller 10år bør ikke ha noe å si, det er vedlikeholdet som er nøkkelen. Se om han har hatt den på regelmesig service, og ellers behandlet den bra.

1

thomas-84

Motoren er 1998! Ikke 2008 som jeg skrev først..

1

gorgus

Hvor mange timer er det på motoren er et viktig spørsmål. Totakt er billigere å serve og sikkert enklere å skru på. Tolv år gammel motor er bingo. Det kan gå bra lenge, like gjerne som at den ikke holder sommeren ut. Vedlikeholdet er viktig, impeller byttet + Sink anoder - Sjekk olje i gearhus at den ikke er grå og full av vann.

Ser motoren pen ut eller er den full av sår og riper. Styrefinnen ok? Du må nesten ha en magefølelse her, hvis du ikke er motorkyndig selv.

1

Lignende temaer

Bilde

Bil

Bil

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...