Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Minnemarkering for omkomne på sjøen

For andre året på rad arrangerer aktørene bak Klar for sjøen minnemarkering for de omkomne fra fritidsbåt. Vi ønsker å bidra til at menneskelige tragedier framstår som noe annet enn bare statistikk i avisene. Vi håper at denne minnemarkeringen vil bidra til refleksjon og til at alle blir mer forsiktige på sjøen i sommer.

Arrangementet blir gjennomført på Honnørbrygga i Oslo, onsdag 23. juni kl. 10.00 til ca kl. 10.40.

Program: - Sjømannskoret åpner - Velkomst og introduksjon ved Kari Randen, daglig leder i AV-OG-TIL - Hovedappell ved næringsminister Trond Giske - Trompetsolo ved Tine Thing Helseth - Nedleggelse av kranser fra konvoi - Sjømannskoret avslutter

Bak initiativet står Kongelig Norsk Båtforbund, Kongelig Norsk Seilforening, Norges Seilforbund, Sjøfartsdirektoratets Vis Sjøvett, politiet, Kystvakten, Kystverket, AV-OG-TIL, Røde Kors, Redningsselskapet, Oslofjorden båteierunion og NORBOAT.

Dette er en markering for å sette søkelyset på de alt for mange ulykkene med fritidsbåt. En markering for refleksjon om sikkerhet på sjøen, på sankthansaften, en tradisjonsrik utfartsdag for fritidsbåter.

Alle er velkomne!

Mer info finner du på www.avogtil.no

1
0 kommentarer

Bli den første til å kommentere.

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Lignende temaer

Bilde

Bil

Bil

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...