Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Motorbåtferie i Middelhavet!

Leste et innlegg om leie av båt i sydligere strøk, og synes ideen er suveren! Selv er vi nå på langtur med båten vår, Windy Xanthos 52, fra Gran Canaria og til Middelhavet.

Vi har vært på tur siden midten av juni, og håper å være i Kroatia i september en gang.

Vi har hatt de mest fantastiske opplevelser man bare kan drømme om, og som man kun får ved å feriere i båt.

Begynn planleggingen for motorbåtferie i Middelhavet, og velkommen innom bloggen vår www.zenithblog.com for inspirasjon.

Kom igjen folkens, samle familie og venner og start planleggingen av en annerledes ferie dere aldri vil glemme!

Hilsen fra Bloggsjefen på Zenith pt i Korsika

P.S Vi kaster loss om et par timer for å sette kursen mot Isla dÈlba i Italia. Da kan det tenkes at netttilgangen blir borte, og at jeg ikke får svart på spørsmål før om noen dager. Ha tålmodighet :)

1
2 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

MrMate

Har lest litt på denne bloggen. Flott båt, men stusser litt over at noen i ett og samme innlegg kan stille spørsmålstegn ved andres sjømannskap, og snakke om utseilt distanse i "nautiske sjømil"....

1

Forfun

Du kan umulig være overraskende at det er manglende sjømannskap når overskriften er motortbåtferie? De er veldig gode til å snakke om sjømannskap så lenge de er i havn, men på havet i uvær hadde jeg vært veldig skeptisk hvis eneste erfaring var fra motorbåt:-)

Har også lest bloggen, herlig når folk virkeliggjør drømmen sin. Det å plaske rundt i varme farvann er en helt grei måte å fordrive tiden på. Har hatt noen lange turer, spørsmålet er ikke om det blir en tur til, men når.

1

Lignende temaer

Bilde

Bil

Bil

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...