Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Drømmebåter

Rams opp dine drømmebåter her!

1. En fin seilbåt, Swan eller Hallberg Rassy 42+ 2. En liten Riva med 18 lag lakk 3. Goldfish 32 4. 25 fots Rib med 500 hester... 5. Seilbåt som Jude Law har i The Talented Mr. Ripley 6. Hobie Cat 7. Diverse smekre seilbåter av tre

Falconetti

1
8 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

bbonga

Hvis jeg kunne velge en, og ikke hadde trengt å betale, så hadde jeg valgt Queen Mary II.

1

Spiralis

Bavaria 49 !!

1

Oxford

Tja, en Grand Soleil 43 eller til nøds 40 hadde jo ikke vært å forakte.

Større vil jeg ikke ha, for da er det et kav å seile alene - noe jeg liker. Og joda, jeg liker selskap/mannskap også. Alt til sin tid!

1

Oxford

Sjekk gjerne http://www.grandsoleil.net/gs43e.htm , ikke minst bildene og "tilbehøret" fremme på dekk. Kjøper du båten får du damene på kjøpet! ;-)

1

Falconetti

Oxford skrev: Sjekk gjerne http://www.grandsoleil.net/gs43e.htm , ikke minst bildene og "tilbehøret" fremme på dekk. Kjøper du båten får du damene på kjøpet! ;-)"

Sjekk denne annonsen. Hørtes digg ut å seile fra Karibien nå...faen nå ble jeg misunnelig! Nydelig båt. Nå skal det spares.

http://www.finn.no/finn/boat/object?id=4263030&sid=1115477110106202&pos=2&rub=7

Falconetti lager 3 årsplan...

1

zizco

Kommer ann på hvor mye man skal drømme da :) Men si at jeg hadde Riveria (gamle båten til røkke på 300 fot eller.no) liggende å duppe nede på rivieraen. Så hadde jeg hatt en sunseeker Predator 80 liggende å duppe for langturer og fest i Norge. Ved Aker brygge hadde en Windy Typhoon 43 liggende å duppe for kjappe turer på fjorden og på bryggen ved kragerø hadde selvfølgelig en Targa 30 liggende for å frakte meg ut til sommerøya. Der en goldfish 32, Hydrolift T-30, en mahogny daycruiser og en Draco Oceancraft hadde kost seg i bølgene :)

Lov å drømme da......

1

Wonderboy

Personlig hadde jeg trolig ikke kjøpt noe særlig større båt enn 34 fot. Hadde kjøpt følgende båter om jeg hadde ubegrenset med midler (da vi har et landsted i Kragerø så blir det feil med en større båt).

Goldfish 32 med de to største dieselene og alt utstyr med naval blå skrogfarge. Fjordling 17, Musling 370, en tresnekke på 22 fot, en mahognybåt som jeg hadde plukket ut. Pluss noe annet rask.

1

MrMate

zizco skrev: Kommer ann på hvor mye man skal drømme da :) Men si at jeg hadde Riveria (gamle båten til røkke på 300 fot eller.no) liggende å duppe nede på rivieraen. ---------------------- Til opplysning het Røkkes båt "Reverie".

1

Lignende temaer

Bilde

Bil

Bil

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...