Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Seilbrett for nybegynnere

Lurer på om det er mange her som har begynt med brettseiling de siste årene ?

Hadde vært artig å høre hvilke erfaringer dere har med brettene dere seiler på, og eventuelle anbefalinger til andre potensielle nybegynnere som meg. Lurer på å kjøpe en begynnerpakke som er mulig å bruke for både meg og madammen som er litt lettere... Veier selv ca 85 og hun ca 50...

Har sett at en del nybegynnerbrett er gigantisk svære som f.eks. Naish Kailua, må de virkelig være så store ? Vil jo ikke få båtfølelse heller, seilbåt har jeg allerede :o)...

1
4 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Diktator

Har prøvd det én gang, g det var ganske artig skal jeg si deg... kjøpte et brukt brett for 750 kroner, men så knakk festet til seilet etter en halvtime - akkurat når jeg begynte å få teken på det. men for all del, det var kjekt.

1

KjellVN

eddard skrev: Har sett at en del nybegynnerbrett er gigantisk svære som f.eks. Naish Kailua, må de virkelig være så store ? Vil jo ikke få båtfølelse heller, seilbåt har jeg allerede :o)...

*********** Et stort brett er stabilt og godt til å begynne med. Funker bra i lite vind. Et lite brett for en nybegynner vil gi litt for mye bading til at det er morsomt.

For viderekomne vil et lite brett gi større utfordringer mht større fart og raskere kursendringer. Det vil også skjære gjennom bølgetopper i større grad enn store brett. I mye vind, med stort brett og stor fart, vil brettet følge bølgene, og bli vanskelig å håntere.

Har forresten ikke seilt brett på mange år.

1

jensi

Har seilt med Exocet (eller åssn d staves) , et gigantisk brett. Det var lett å stå på, og jeg trengte ikke stå i mange timene før jeg fikk det til.

1

eddard

Du fikk det til, men kunne du tenkt deg å kjøpe et sånt brett ? Ville det være gøy også etter at du hadde prøvd noen ganger ?

1

Lignende temaer

Bilde

Bil

Bil

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...