Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Heisann!

Har utrolig lyst til å prøve å loffe runt på sjøen med en slik liten artig sak. Synest det ser utrolig kjekt ut. Hvor mye koster en slik? Er det utrolig vanskelig å manuvrere en slik smal sak? Hvordan er den på bølger? Er det slik man tipper runt lett som bare det?

Death is not the end, its only a transition!

1
3 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

JokkeFlex

Det er utrolig kjekt. Jeg kjøpte min nåværende brukt for noen få tusenlapper, da du er helt fersk vil jeg anbefale å ta kontakt med nærmeste kajakklubb for å finne ut om du virkelig liker det, samt finne ut ca hva slags kajakk du skal ha.

Når det gjelder sannsynligheten for å tippe rundt så avhenger det av din kroppsform, er du 2 meter med brystkasse som en tønne så må du regne med å velte litt oftere i begynnelsen enn en tynn liten spjæling som knapt stikker opp av cockpiten og som ikke har førti kilo muskler som flytter seg fra side til side for hvert åretak.

Stabilitet avhenger helt av typen, racingkajakker kan gi meg et bad, da jeg er vant til å kunne lene meg akkurat så mye ut til siden som min havkajakk tillater. Prøver jeg det i en racingkajakk er jeg garantert et bad før jeg er i nærheten av den grensen jeg er vant til.

esse non videri

1

Connors

På en klassetur prøvde vi ut denne farkosten. Latteren var stor i gjengen da den mest dustete personen i klassen plutselig kantret og ble kastet ut i det kalde vannet. Tror nok ikke man tipper så enkelt - i dette tilfelle skyldes "uhellet" heller personens store udugelighet.

1

tomhelge

Connors skrev: På en klassetur prøvde vi ut denne farkosten. Latteren var stor i gjengen da den mest dustete personen i klassen plutselig kantret og ble kastet ut i det kalde vannet. Tror nok ikke man tipper så enkelt - i dette tilfelle skyldes "uhellet" heller personens store udugelighet.

----------------- Av og til kan det være gøy å ta forskjellige "triks" med kajakk, som for eksempel å tryne på kule måter.

1

Lignende temaer

Bilde

Bil

Bil

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...