Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Landuttrykk vs Båtuttrykk

Je har lagt merke til en tendens den siste tiden når jeg ar vært ute på sjøen. Det er folk som kommer med flotte båter ut på øyene og i det de skal legge inntil fjellet så er det så er det personer som skriker ut "BREMS!!!!!!!!!!". hehehehe. Nå er ikke min båt så veldig ny, men er det kommet bremser på båt? Har også hørt ; kjøkken, soverom, vegg og gulv. Er det noen som kan flere ord som kommer fra hjemmet og bilen som blir brukt på sjøen?

Jeg glemte panser!

1
6 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Valde

Har jobbet i et båtmiljø og der var det omvendt. Der var det byssa, dørken, babord og styrbord. Noen gjorde det for moro skyld, andre hadde levd et liv på sjøen og kunne ikke fastlandsbegrepene. Det morsomste var han seilsportsentusiasten som alltid sa "nå må vi jibbe" når vi måtte snu i en sak....

1

immelmann

Vel, det er nok den effekten vi får nå som Tupperware-båtene har inntatt de aller fleste havnene!

1

Alto

Tupperwarebåt? Hva er det? Plastbåt?

1

drygolin

Har en motsatt en: Naboen, en gammel sjømann, var go og brisen da han feis av gårde på trehjulsmoppen sin. "Ska i buttikken og bunkre øl!" var meldingen han ga.

1

Spiralis

Alto, Vet ikke om det har kommet bremser på båtene, men det jeg kan se er at det har kommet en masse idioter, som ikke kan kalles båtfolk, oppi disse nye båtene. Det er stadige artikler og bilder i avisene som viser fram disse idiotenes båter der de er "parkert" langt opp på land. De tror sikkert at det skal gjøres slik.

I love the smell of napalm in the morning.

1

Alto

Ja det har du nok rett i. Det er snart slutt med "å legge intill", båten skal parkeres. hehehe

"Unger, ta på sikkerhetsbeltene og hold dere fast , nå skal jeg parkere."

1

Lignende temaer

Bilde

Bil

Bil

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...