Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Grand Banks Yacht

Ser at nettavisen tar for seg bruktimport av båt, som fantastisk nok ikke er et avgifts-helvette fra ende til annen. Du betaler bare avgift på hk, som ikke blir all verden på en gammel yacht av god gammel amerikansk standard.

Grand Banks er kjent som en av de flotteste båtene noensinne produsert, til en billig penge. Ari Onassis eide flere slike på 70-tallet og satte trenden.

Nå får du importert en slik for rundt 400.000 fra USA. Da snakker vi om en 32 fots diesel, par-og-sytti-modell. Dette kan faktisk være noe for PaulieW, som en tid nå har vært på utkikk etter noe standsmessig på sjøen.

Et eksemplar her som ser meget bra ut:

http://www.boats.com/listing/gallery.jsp?entityid=12305631&showDL=false&showMD=false&galleryBack=%2Flisting%2Fboat_details.jsp%3Fsearchtype%3Dbuy%26showDL%3Dfalse%26showMD%3Dfalse%26back%3Dsession%26entityid%3D12305631%26searchid%3D1

1
2 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

MrKrell

PaulieW skrev: Ser at nettavisen tar for seg bruktimport av båt, som fantastisk nok ikke er et avgifts-helvette fra ende til annen. Du betaler bare avgift på hk, som ikke blir all verden på en gammel yacht av god gammel amerikansk standard.

-Du må vel og betale moms på prisen av båten, frakt over dammen og som du sa, hk avgift pluss ordne ce-godjenning.

1

Ashtrey

Noen jeg kjenner har en slik på 56 fot (tror det var det, var nesten 60 iallfall), og det er en nydelig båt!

1

Lignende temaer

Bilde

Bil

Bil

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...