Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Skifte til rattstyring

Min svigerfamilie har en båt som er opprinnerlig lagd for rattstyring. De kjøpte båten brukt med 60 hesters motor, som ble stjælt før de fikk tid til å forsikre den. Derfor kjøpte de en gammel johnsson 25 hester og tok av ratt og gir konsoll og brukte den "manuelle" styringen og giringen på selve motoren. Nå forteller da min svigeronkel at han har ratt og girkonsoll liggende i garasjen til den båten. Hvor vanskelig er det å få satt på dette selv? Han hadde visst forhørt seg på ett båtverksted og de tok 10.000 kroner for å gjøre dette. Jeg er helt grønn når det gjelder båter og undersøker nå litt runt for å se om jeg kan få ett ganske morsomt høst\vårprosjekt for å få ratt og girkonsoll på båten før neste sommer.

1
2 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

bbonga

Det vet du sikkert best selv ved å se på konsollen, men hvis den er til den båten så må det da kunne gå på en kveld?

1

sadness28

tja, jeg har aldri vært borti båtmotorer før, og uten bruksanvisning så skal man jo ikke si det for sikkert. Jeg regner jo med å bruke endel timer på det faktisk.. Men klart, hehe, jeg har jo ikke vært borte hos min svigeronkel enda og sett på hva han har der, så jeg burde jo gjøre det først ;)

1

Lignende temaer

Bilde

Bil

Bil

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...