Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Påvirker drømmer deg?

En hypotetisk setting: Du kjenner en person som du egentlig ikke har noe til overs før, men du greier ikke helt å sette fingeren på hva det er med vedkommende som plager deg. En natt drømmer du at du er sammen med denne personen, og han gjør noe hinsides dumt. Noe som er så dumt og unødvendig at det ryster deg (la oss si; han banker dama di). Du husker drømmen som om det var noe som virkelig hadde skjedd.

Er dette noe som kunne påvirket ditt forhold til denne personen? Kan noe sånt være dråpen som får deg til å kutte kontakten total - eller er dette bare helt absurd?

1
10 svar

10 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

2Crabs

Hvis jeg skulle drømme, om at jeg vinner i lotto og husker rekka når jeg våkner, så kan det jo hende.... ;)

1

Nummer7

Da hadde jeg vært låst så jævlig inne, uten mulighet til å komme ut igjen :)

1

truebIue

Njæh, jeg har drømt så jævlig mye sært at jeg ikke kan la slikt påvirke meg.

1

Rduffy

i og med at jeg kan være jævlig aggressiv, kan det være dråpen som gjør at jeg forteller ham hvilken idiot han er dagen etterpå.

dette har dog aldri skjedd, men i og med at jeg som oftest blir mer glad i personer jeg liker fra før av når jeg drømmer om den, kan det like gjerne gå andre veien.

1

DawnLand

Rduffy skrev: "...men i og med at jeg som oftest blir mer glad i personer jeg liker fra før av når jeg drømmer om den, kan det like gjerne gå andre veien..." _________________

***Dette har jeg også opplevd. Da jeg gikk på skolen hadde jeg en tendens til å drømme om en fyr i klassen som jeg stort sett var ganske likegyldig til. Plutselig hadde jeg en litt ekstra "hyggelig" drøm om han og dagen etter var han brått blitt litt mere attraktiv. Men det hang i bare et par dager, så gikk det tilbake til det normale igjen. Ganske snodig.

1

 PoseFant 

Ja det kan være dråpen.

---

/pF

1

Lignende temaer

Bilde

Humor

Humor

Bilde

Været

Været

Bilde

Tippekonkurranser

Tippekonkurranser

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Quiz

Quiz

Laster...