Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Lys på Fjellet (Ekstraordinære Bilder)

Hver eneste Kveld og natt lyser det som en Fotballbane oppe i fjellet Det slås på før andre lys rett før det begynner å mørkne det er 2 lys vedsiden av hverandre http://img230.imageshack.us/img230/2862/lymountain23ur.jpg

På Morgenen rett før soloppgang begynner et Oransje glødende lys og lyse på toppen av fjellet. Men Idag skjedde Noe rart plutselig mens jeg tok bilde av det ene begynte det oransje lyset å lyse (og det lyser jo ikke før ca.kl 7 om morgenen)

Det merkelige var at det oransje lyset bare lyste i bare 20-30 minutter så ble det slått av.

På bilde her er Objekt "A" det oransje lyset (som lyste kun 20-30 minutter) mens Objekt "B" er det Sterke lyset som lyser hele natten.

http://img99.imageshack.us/img99/8026/lymountain3c1uf.jpg

Ca.30 minutter senere tok jeg et nytt bilde da var det Oransje lyset slått av bare Objekt B lyser på bildet nå:

http://img64.imageshack.us/img64/4697/lymountain50zu.jpg

Hva kan dette være?

ღ♥ღ ╳ TЯ∆G∆L∆cTi© ღ♥ღ ۞┈Bygg din Egen Stjernebro★┈

1
12 svar

12 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Morka

Du skulle ha gått til innkjøp av en kikkert.

1

-HeidiElisa-

Lys B på bildet nr 2, er jo helt like lys som gatelyktene lenger ned. Derfor naturlig å tro at det bare er gatelykter ;)

1

XtraGal3

-HeidiElisa- skrev: Lys B på bildet nr 2, er jo helt like lys som gatelyktene lenger ned. Derfor naturlig å tro at det bare er gatelykter ;)

Xtragal3: Tror du det? Gatelyktene lenger ned lyser sterk for de er nærme men dette lyser er oppi fjellet det er alt for sterkt til å være en gatelykt. er jo minst 10-20 ganger sterkere enn de andre

1

-extinct-

Hvorfor sjekker du ikke i steden for å skrive om det her? Det har helt sikkert en naturlig forklaring. Hvis du ikke leter etter mysterier hele tiden, så får du det kanskje litt bedre med deg selv.

1

-extinct-

Det er noen lys. Hvordan kan du spørre så dumt?

1

StevenH

Stilig :D

1

Lignende temaer

Bilde

Humor

Humor

Bilde

Været

Været

Bilde

Tippekonkurranser

Tippekonkurranser

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Quiz

Quiz

Laster...