Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Endelig er bursdagen din her. Jepp, dere, Saxon fyller år i år. I år har Saxon bursdag. Han har bursdag den dag i dag. Husker du hva du ønsket deg, Sax? Husker du det? Husker du? Husker du hva du ønsket deg? Saxon? Du kan huske det. Du. Du husker hva du ønsket deg. Gjør du ikke? Jeg vet du husker det. Du husker det godt.

Du ønsket deg tepper og gull, Saxon. Tepper og gull. Det var dét du ønsket deg. Endelig er dagen kommet. Det er bursdagen din! Akkurat, i dag har Saxon bursdag. Husker dere hva han ønsket seg? Husker dere det? Jeg kan huske det. Han ønsket seg tepper og gull. Gjett hva: Tepper og gull.

Jeg har kjøpt gaver, Saxon. I dag er det bursdagen din, og jeg har presangene klare. Her er teppet du ønsket deg, Saxon. Her er teppet. Som du ser er det allerede på plass i huset ditt. Jeg hadde et svare strev med å smugle det inn, jeg bar det under jakken! Det var ikke enkelt å få det inn, men jeg skjulte det med jakken min. Her er gaven. Det er teppet du ønsket deg:

http://www.jozan.net/2004/images/Iran-carpet/LargestCarpet.jpg

Dette var teppet som tilhørte Stalin. Han heklet det selv på sine gamle dager. Han brukte flere dager på det. Stalin heklet det selv. Det tok sin tid.

Den andre gaven du får er laget av gull. Det er en vegg. Du kan smelte den ned og gjøre hva du vil med den. Spør gullsmeden din, Edwin. Edwin vet råd. Du kan smelte den ned. Du kan gjøre hva du vil med den. Den er av gull. Det er en vegg:

http://adlerart.com/imgs_deco/deco_web_golden_wall.jpg

Gullveggen tilhørte den nylig avdøde (R.I.P.) kong Yussuf II (R.I.P.) av Hok-Me Dan, kongeriket i Asia. Asia. Det er asiatisk gull, verdens beste. Jeg plyndret nylig palasset hans for alt av verdier. Den slu asiaten. Slu, var han. Gullet er ditt nå, Saxon.

Jeg håper du er fornøyd. Et av eslene mine, Lasan, kreperte på veien gjennom Hvavlov-passet i går.

Gratulérer med dagen, Saxon!

1
16 svar

16 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

jensTendens_hihi

??

1

Saxon

Tepper og gull! Tepper og gull! Takk og takk!

Kom, Tromp! Se hva Ando har gitt oss!

Gled deg til din bursdag, Andro. Gleeed deg. Jeg -vet- hva -du- vil ha.

1

Andropov

Jeg -visste- du ville like dem. Jeg bare -visste- det. Jeg visste du ville like gavene. Du ante hva du kom til å få, hva? Du -ante- det. Du hadde -sagt- det til meg. Du -sa- det. Jeg husker det. Du hadde skrevet en ønskeliste. Jeg visste hva du -ønsket- deg. Jeg -ante- det.

1

Saxon

Ja! Jeg visste hva jeg ville få! Tepper og gull, var det -jeg- ville få! Og jeg -vet- hva du vil ha.

Akkurat nå står jeg på det nye storteppet mitt og røker en sigar. Mmm. For et teppe det er. Stalin heklet det. Jeg beundrer teppet mitt nå. Gullveggen min har jeg satt opp i hjørnet. Her er de nye vedlikeholderene til teppet mitt, som jeg har døpt for Jarus. Teppet Jarus. Her er slavene:

http://home.datacomm.ch/moserfoto/cp4.jpg

1

newport

Så du har bursdag Saxon. Da var det jo bare rett og rimelig at du fikk penga mine.. :-)

1

Saxon

newport skrev: Så du har bursdag Saxon. Da var det jo bare rett og rimelig at du fikk penga mine.. :-) ---

Det er helt sant. Dette har jeg kjøpt for pengene jeg tok fra deg:

http://www.utexas.edu/courses/rus324/chap_3/clothes/sleeve.gif

1

Iefty

Hehe, du er en syk syk mann, men morsom:-)

Det der teppet du linket til minnet meg om Ceausescus parlamentspalass.

1

gdarius

De der repetisjonene du driver med, har jo tatt helt av, Andropov! Helt av, har de tatt. De har tatt -av-. Av sier jeg. De har tatt av.

1

-extinct-

Du er en gal, men litt morsom mann.

1

Lignende temaer

Bilde

Humor

Humor

Bilde

Været

Været

Bilde

Tippekonkurranser

Tippekonkurranser

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Quiz

Quiz

Laster...