Backstage

uIvehunden

Jeg bedriver på en måte selvskading

Jeg har det med å pelle for mye på sår. Jeg har 3 sår for tiden. Jeg har hatt de alle siden sommeren. Resultater av myggstikk liksom. Jeg klarer virkelig ikke å ikke pelle. Nå har det gått så langt at vevet rundt er i ferd med å dø. Moren min fortalte meg at hun måtte operere et sår en gang, fordi det ikke ville gro. Kan det være at jeg ubevisst søker oppmerksomhet ved å ødelegge meg selv?

1
5 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg peller også på sår, spiser du skorpen?

1

Dette er en uvane jeg også har. Det er ikke slik at jeg piller på alle sår jeg måtte ha, men det er litt godtvondt å rive av skorper og sånn.

1
deleted196507

Det er vel et problem mange har? Jeg pleier også å pille på sår når de er på leggen og sånt, men det er ikke noen mani. Jeg kan slutte når jeg vil.

1

Vil egentlig ikke kalle det selvskading, hvis du da ikke har gjort noe for å de såra med vitende og vilje fra før av da..

_________________________________ "I'd rather have a pussyfoot than a woodpecker, I can see that" - George Carlin

1

Lignende innlegg

Ordstjernen Øivind_ Publisert

Fasit 8/8

ILLVÆR? 6 INNVI? 5 INNVINN? 7 LINNVÆR? 7 LIVN? 1 LIVNÆR? 6 NIVÅ? 1 NÆRVÆR? 6 RÅVÆR? 5 VILL? 1 VILLVIN? 7 VINN? 1 VIRIL? 5 VIRR? 1 VIRVL? 5 VRIR? 1 VRÆL? 1 VÅRVÆR? 6
3
0 svar
Ordstjernen christenmoe Publisert

Likk?

Alle som løser kryssord vet at å likke betyr å lee, bevege. Men bokmålsordboka har ikke tatt bryet med å ta med dette ordet.
2
0 svar
Laster...