Nye VGD er lansert! Mer informasjon

9/11 - fiksjon eller fakta?

"Dokumentaren '9/11 - Fiksjon eller fakta?' tar for seg de mest utbredte konspirasjonsteoriene knyttet til den tragiske terrorhandlingen i 2001."

På TV2 nå!

1
31 svar

31 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Bensinstasjon

Noet som vet hvor jeg kan se den dokumentaren, eventuelt laste den ned?

1

slafse

www.loosechange911.com, som viser til googlevideo. Hele dokumentaren ligger der. Kan med litt triksing og fiksing lastes ned derfra, men ligger vel sikkert og på div. torrentsider.

1

AalesundsFK

Det er bare en ting som er sikkert.

... det er at ingenting er sikkert. Men jeg må tilstå - Loose Change-filmen har mange interessante og gode poenger.

1

fragment

Når det gjelder dette med eksplosjonene i etterkant inne i WTC - er det ikke naturlig å tro at også dette kunne vært planlagt av terroristene? Det er morsomt med konspirasjonsteorier, men jeg merker at jeg generelt er skeptisk til dette.

1

Shask

fragment skrev: Når det gjelder dette med eksplosjonene i etterkant inne i WTC - er det ikke naturlig å tro at også dette kunne vært planlagt av terroristene? Det er morsomt med konspirasjonsteorier, men jeg merker at jeg generelt er skeptisk til dette.

---Jo, men det er jo mistenkelig at det ble gjennomført ekstra sikkerhetsrutiner, etasjer og kontorer ble totalt strippet for innhold o.l. Dette kunne jo ikke Al Qauda få gjennomført.

1

MarveNils

"er det ikke naturlig å tro at også dette kunne vært planlagt av terroristene?"

-Spørsmålet er jo hvordan de skulle få plantet disse uten at det ble lagt merke til. I ukene i forveien var det tydeligvis uvanlig mange sikkerhetsøvelser av ymse slag. Ble de plantet da? Hva med bombehundene som ble fjernet helt plutselig en dag? Har terroristene autoritet nok til å ordne slike handlinger?

Mange spørsmål, få svar :-)

1

MyWayen

Faktumet er jo at det skjedde, og det var tragisk. Alt sammen er teorier, det finnes ikke noen beviser for hvem som faktisk gjorde det (ihvertfall ikke for hvermannsen). Kall det en konspirasjon eller en terrorhandling, det betyr ingenting egentlig.

Spørsmålet er vel heller ikke hva som egentlig skjedde, om det var sprenglandninger som gikk av, om det faktisk styrtet et fly i Pentagons osv. Men -hvem- som gjorde det. Jeg har null tro på at Osama og gjengen sto bak, det har de ikke ressurser til, ikke aleine ihvertfall.

1

KusseKurt

MarveNils skrev: Har terroristene autoritet nok til å ordne slike handlinger?

--- Selvsagt er det en mulighet for dette. Al Qaida er i besittelse av enorme summer penger.

1

ArkoshKovash

Lurer på om de pårørende kjøper denne teorien.

1

Dufsen

Enig i påstandene - 9/11 er fiksjon og skjedde aldri. Alle som sier annet er konspiratoriske.

1

Lignende temaer

Bilde

Humor

Humor

Bilde

Været

Været

Bilde

Tippekonkurranser

Tippekonkurranser

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Quiz

Quiz

Laster...