.........mens med menn er det ofte enten eller...eller?

Hvor mye vekt legger du på ditt utseende, koster det mye å være fornøyd med seg selv og sitt utseende?

Det kan vel ha sammenheng med at herremote i dag omfavner et mye videre spekter enn kvinnemote. Mellom Cowboy og metroseksuell finnes det så mangt. Og det betyr noe.

1

Mote og trend er det døveste.

1

.......har man lyst så har man lov. Sitter å ser på NRK som har stylister i sitt kveldsprogram, hvor påmeldte kan forandre på sitt gamle og vante image.

Jenter er som regel flinke til å samarbeide om å skaffe seg kunskap og erfaring, i hvilke frisyrer og klær som både er trendy og kledelig....... selv om det finnes mange misforståtte eksempler.

.........mens med menn er det ofte enten eller...eller?

Tror ikke denne tråden blir en like stor suksess som din forrige, ass.

1
ruaru På menn så syns det jo ikke så veldig godt om han ikke stresser opp da, utdyp litt hvorfor du mener det? :o)

Fordi folk som kjøper ting fordi det er trendy ikke eier smak. De kjøper det de blir fortalt at de skal kjøpe. F.eks. folk som går med brunt fordi Dagbladet Fredag forteller at 'i høst er det jordfarger som er in'. Klærne blir jo ikke annerledes, eller finere eller noe som helst, det er bare det at nå er det 'in', da er det liksom kult.

Mangel på selvinnsikt har de også. Går på ironiske 80-tallsfester og ler av skulderputer mens de til vanlig går i Donkeyboy-uniformen med røde bukser, rutete skjorter med sterke farger og har Hirden/Lars Vaular-sveis. I år 2040 kommer man til å arrangere 2010-fester hvor de samme folkene går ironisk kledd i det de går kledd i dag.

1

Jeg går kledd i bukser fra Dressmann og tskjorter og gensere fra Jack & Jones... Teller det?

1
LeftHandPath Fordi folk som kjøper ting fordi det er trendy ikke eier smak. De kjøper det de blir fortalt at de skal kjøpe. F.eks. folk som går med brunt fordi Dagbladet Fredag forteller at 'i...

Hva skal de da gjøre de som ikke har peiling selv, men gjerne vil være up to date. Det det reklameres for er jo det som finnes i de fleste butilkker.....Det hadde vært ønskelig at det fantes kompetente folk i disse klesbutikkene, som kunne gi råd for kundens skyld og ikke bare saldoen for dagen.

Ja motene forandrer seg, men de kommer alltid tilbake om enn i litt andre dimensjoner på finessene.

1
promille_krapylet billigste sort striesekker med pålimt logo? Går heller på Fretex enn og sette føttene mine innenfor døren på en jack og jonas sjappe

Jeg er skikkelig fornærmet over dine stygge angrep på Bybanen i dag på Aktueltforumet!!! Du har ikke stemmerett i denne storbyen!! Sotrawannabe!!!

Jeg bruker den hver lørdag. Både morgen og natt. At billister som trenger briller ikke klarer å se den er et problem ja. Løsningen er: dadadadada!!! BRILLER!!!

1

Jeg må bare opplyse om at min sønn er blitt multihandikappet og jeg prøver å kle ham i hans egen smak, så han godkjenner kjøpene selv.:o)

1
Laster...