For ett fantastisk vær ute, solen skinner på rosa holmer og skjær og sikten er klar helt ut til Smøgen.......noen isflak inne i vikene men 5grader+ og våren lokker rundt hjørnet.

Med våren stiger håpet om bedre tider, det får da være grenser til oppoverbakker?:o)

.....om litt er kaffen klar

1

l0l dame med hund :P

she walks through the European cities as she once did through Babylon. the lightly dressed modern ruler of man keeps in leash a dog, the ancient symbol of unlimited sexual promiscuity and infernal forces".

1

Haha, .. leeer. Det er svært kult med slike quizer ... smiler. Lurer på hvilken hund jeg blir om jeg tar quizen.. ... gliser.

Tror jeg blir en rottweiler ... fniser ..

1

Tja, en venn av meg hadde et småbruk med en liten hanhund og ei gjellet hankatt. Det hendte vi kom over de med bikkja stående på tre bein og brukte det fjerde til å trykke katta inntil seg mens den gjorde jokkebevegelser med kroppen. Når vi kom over de så sluttet bikkja, det var åpenbart at den visste at dette var galt :-)

1
Abelsborg Tja, en venn av meg hadde et småbruk med en liten hanhund og ei gjellet hankatt. Det hendte vi kom over de med bikkja stående på tre bein og brukte det fjerde til å trykke katta in...

Hunder har mye rart for seg, er de kåte så tror det meste duger. Hadde en innpåsliten puddel på besøk en gang, den ville ikke la beina mine være i fred enten jeg satt eller sto og gikk......etter det har jeg ikke vært så begeistret for pudler nei.

1
Laster...