Backstage

Wesley_S

Ny laptop!

skal kjøpe ny bærbar pc men aner ikke hva jeg skal velge. Skal handle på Spaceworld eller Ekspert hadde jeg tenkt, men kan noen hjelpe meg så jeg veit litt hva jeg skal se etter når jeg kommer til butikken.

er nettbrett et bedre alternativ? jeg har en smarttelefon så trenger vel egetnlig ikke et nettbrett.. ehh

vil i såfall ha en laptopp som er lett og lekker å se på. pris har ingen betydning.

1
24 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

jo, og i morgen Reiser frode til japan.

1

Det er mye dumt en kan gjøre. Å kjøre pc i en fysisk butikk er topp 5, med mindre du har noen spesiell avtale med jobb etc.

Samsung er undervurdert, og slike som denne virker greit. Dersom du vil ha en litt større maskin, kan du få mye bedre ytelse for samme pris. Eks

Macbook Air topper alt når det kommer til reise. Flere valg også

1

vil i såfall ha en laptopp som er lett og lekker å se på. pris har ingen betydning.

Hvis pris ikke er noen betydning, så en riktig spekket HP 2540p Elitebook det bør gå etter. Ev. 8440p fra samme serie et bedre alternativ om du foretrekker en 15,6" skjerm. Ellers har Samsung imponert meg mer og mer med deres seneste modeller. Kan du komme med noen flere preferanser? Hva slags design? Typ Alienwares flashy design eller strømlinjeformet aluminium?

For øvrig: Styr unna billigkjeder som Expert, Elkjøp, Spaceworld etc.. Stort sett bare søppel. Gå heller for div. nettbutikker som DustinHome etc.

1

Har ingen erfaring ved bestilling via nettbutikker. Dumper produktet hjem i postkassen eller skal den hentes ved daglivarebutikken? Flaut at jeg kan så lite om dette.

Gjør nettbrett den samme nytten? Kan man f.eks diskutere på VGD med et nettbrett? HTC Flyer, iPad2 eller Samsung Tab... Det finnes vel tastatur for disse?

Eller er en vanlig laptop det beste når alt kommer til alt?

1

Har handlet masse på nett. Du kan velge om du vil hente varen direkte hos lageret til nettbutikken, på ditt lokale postkontor eller få pakken levert på døra.

Les denne artikkelen om hvilke nettbutikker som er billigst

1
Wesley_S Har ingen erfaring ved bestilling via nettbutikker. Dumper produktet hjem i postkassen eller skal den hentes ved daglivarebutikken? Flaut at jeg kan så lite om dette. Gjør nettbret...

Jeg har lang erfaring med nettbutikker som fører IT-utstyr, både privat og i jobbsammenheng. Det er mulig at du kan få den sendt på dør, men det er forskjellig fra nettbutikk til nettbutikk. Det mest vanlige er at den blir sendt som servicepakke til nærmeste postkontor.

Jeg kan godt assistere deg på dette, men ser gjerne at du er litt mer spesifikk i kravene dine til maskinene.

Når det gjelder tabs à la iPad og co, så er jo det fremtiden, men enn så lenge så sliter visse nettsider med kompabiliteten til dette. Det er mulig å diskutere på VGD med iPad, men samtidig er det enkelte basale funksjoner den sliter med. Samtidig skal man huske på at VGD ikke er det ypperste man finner av programmering.

2

Nettbrett får jeg vente med da jeg har en HTC-telefon som fungerer supert. Jeg ønsker å bestille Samsung 900X3A. Kan dere hjelpe meg å finne en trygg nettbutikk som har dette produktet?

1

Jeg har bestilt fra netonnet.no, komplett.no, netshop.no og mpx.no

Helt trygt og veldig enkelt.

Gå inn på de forskjelige butikkene og samennlign pris. Bestill fra den billigste.

1

Helvete, jeg har ingen peiling. Det er så vanskelig å velge mellom nettbrett, macbook eller samsung.

1

En solid speccet MacBook Air 13" må da være den perfekte reisekameraten. Om da pris ikke spiller noen rolle.

1

MacBook Air 11" koster da ikke så mye? Eller ser jeg feil på pris? Finner den fra 7.890,- på apple.no

Følger lader og det mest nødvendige utstyret med, eller må det også bestilles som tillegg?

1

Samsung 900X3A får jeg for rundt ti tusen hos netOnNet. Det kaller jeg billig.

1

Går for nettbrett. men ikke ipad eller samsung. asus med tastatur

1

Lignende innlegg

Ordstjernen Sparess Siste svar

Utrodd

Hvis utror (ror ut til en fiskeplass) tillates, hvorfor tillates ikke utrodd? (jeg trenger ikke svaret "fordi det ikke står i ordboka")
1
6 svar
Ordstjernen Gunleiv Publisert

Nattens løsning

HEGG? 1 HETE? 1 HETET? 5 HETETE? 6 HETT? 1 HETTE? 5 HOGG? 1 HOGGE? 5 HOGGET? 6 HOTE? 1 HOTET? 5 HOTETE? 6 HOTT? 1 HUET? 1 HUGE? 1 HUGET? 5 HUGETE? 6 HUGG? 1 HUGGE? 5 HUGGET? 6 HUGGETE? 7 HUTE? 1 HUTET...
3
0 svar
Laster...