Backstage

MomentsInLove

Rødpølsene?

Er det bare meg eller var det virkelig det beste vi kunne greie??

Rødpølsene??

Nå kommer vi å spiser dere!!

1
21 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

håper de spiller farlig støgt, skriker dommeren i trynet og drar av seg trøya.

1

Sett at de kaller oss for fjellabene, så følte jeg at flødepusene var et passende kallenavn. Generelt var alle forslagene ganske svake.

1
MomentsInLove

"Fjeldaberne" varmer op i Nyhavn!!

"På bordet står en enkelt halvtom colaflaske, der nærmest drukner i synet af ølflasker og danske fadbamser. Stemningen er høj og lidt fordrukken" Sitat fra JP.dk

"Da en flok unge danske roligans går forbi, brøler de norske abefans højt og muntert og bryder ud i sang, der bliver besvaret med tilråb fra de danske. Og med sange som: "Vi er de norske fjeldaber, hura, hurra, hurra," og: "Vi kan købe Danmark, hvis vi vil !!!"

Nordmenn er hyggelige når dem er på tur i utlandet :)

1
bodyparts [Slettet]

har bevitnet en gammel norsk europamester i boksing, uttale de ordene i køben til et par lite smarte dansker. moro å se følgene :O)

5-0 til norge i den kampen i alle fall

1

Tha Fuba - Gang.

Dansker elsker Fuba.

1
KingKongHalvor Det hadde passet like dårlig. Hvorfor ikke overlate til danskene å ha dårlig humor og smak?

Hvorfor ikke overlate til danskene å ha dårlig humor og smak?

Ja, hva skjer med de menneskene? Toskete humor, og så kommer de hit på ferie og faller ned i fosser og juv. Tungpustede og rødsprengte fleskepappa McFatty og hans smultringkone og deres kulerunde wittenbergerbarn.

Står på ski i bakkene og ser ut som hundrekilos sprengeferdige pakker med kjøttdeig utgått på dato som raser avgårde uten kontroll ned slakke løyper og truer alt på sin vei.

2
KingKongHalvor Vel, jeg er kanskje ikke like fordomsfull og generaliserende som deg når det kommer til dansker, jeg har bodd der 3 år..... Men at de har en dårlig form for humor er helt sikkert....

Har ikke noe forhold til dem for å være ærlig. Bare observerer noen digre hvalrosser som står i lakseelvene her og fisker. Tyskere og dansker ofte, tror jeg.

Synes det er pussig at mange tyskere og dansker er kjekke fram til de er ca 35-40. Da blir de generiske svette feite menn alle som en.

1
bodyparts [Slettet]

trodde "danske" allerede var et skjellsord. er jo bare Klovn som er verdt å importere fra den paddeflate vorta lengst nord på kontinentet. og litt designmøbler da, men det snakker vi ikke mer om.

1

Lignende innlegg

Ordstjernen lilja3 Publisert

Fasit 3/7

FULL? 1 FULLT? 5 FULT? 1 FUTIL? 5 FUTILT? 6 FUTT? 1 JULI? 1 JULT? 1 JUTUL? 5 LITIUM? 6 LUFT? 1 LULL? 1 LUTT? 1 MUFTI? 5 MULL? 1 MULM? 1 MULT? 1 MUML? 1 MUTT? 1 TUFF? 1 TUFT? 1 TULL? 1 TUML? 1 TUMULT?...
2
0 svar
Ordstjernen Sparess Siste svar

Utrodd

Hvis utror (ror ut til en fiskeplass) tillates, hvorfor tillates ikke utrodd? (jeg trenger ikke svaret "fordi det ikke står i ordboka")
1
2 svar
Ordstjernen Øivind_ Publisert

Fasit 1/7

DODO? 1 DONOR? 5 DONT? 1 DORT? 1 DORY? 1 DOTT? 1 DROTT? 5 NORD? 1 NORN? 1 NYORD? 5 ONDT? 1 ORDN? 1 RODD? 1 RONDO? 5 RORO? 1 ROTOR? 5 ROTORD? 6 ROTT? 1 TODDY? 5 TONN? 1 TONT? 1 TORDN? 5 TORN? 1 TORT? 1...
2
0 svar
Ordstjernen SveinM Publisert

Ungstut?

Igjen savnes litt logikk i godkjenningen av sammensatte ord. "Unggutt" er med, mens det tilsvarende, og minst like vanlige, "ungstut" ikke er godkjent.
2
0 svar
Ordstjernen jarlp Publisert

Togtur?

Eg tenkte togtur burde vere tillatt, men eg fekk ein eurekaopplevelse når eg forsøkte å slå det opp 😂: https://naob.no/ordbok/togtur
2
0 svar
Laster...