Backstage

cauIdron

Derrick-kamptråd

Live på NRK2 hverdager kl. 17:00

1
66 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Det kan se ut som det handler om pengeutpressing denne gangen også.

1

En person har muligens blitt drept/kidnappet.

Ubekreftet

1

ca 7 minutter ut i episoden dukker endelig Derrick opp

1

Jeg falt litt ut her en stund. Derrick snakker i en beige-gul telefon.

1

En gammel kar dukker opp på døren, det er ikke den Derrick ringte med den beige-gule telefonen.

1

Det virker til å ha oppstått interne stridigheter mellom de to kriminelle

1

Er bikkja med?

Feil: er Rex det jo!

1

Dessverre satte tekniske problemer en stopper for denne live-dekningen.

Kommer med en oppsummering og vurdering etter episoden.

1

Ja, da er det duket for ettertanke etter en spennende Derrick-episode.

Handlingen - Det som kunne virke som en oppskriftsmessig og lite engasjerende kidnapping og løspenge storyline i begynnelsen forandret seg drastisk etterhvert som historien tok mange uventede vendinger som undertegnede var svært overrasket over. Godt gjennomført og underholdende, slutten var både overraskende og spennende.

Derrick - Derrick leverte som vanlig her også. Er sentral og utstråler enorm autoritet, uten å fremstå som for dominerende. Gjør jobben med bravur.

Høydepunktet - For min del må det sies å være partiet der mannen som skulle kaste en koffert med løsepenger over en bro ble skygget av en rekke politibiler, samt politiets senere rekonstruksjon av dette. Dette var et spennende og engasjerende klimaks som drev historien fremover.

Kuriositeter - Telefonsamtalen til Derrick med den beige-gule telefonen, det virket overflødig og lite hensiktsmessig. Spesialeffektene var også ganske fraværende eller lite imponerende.

Konklusjon - Dette var en suveren Derrick-episode! Handlingen og Derrick er meget overbevisende og underholdende. Det som drar ned er spesialeffektene og smårusk.

Derrick-scala: 8/10

Auf wiedersehn!

4
cauIdron Ja, da er det duket for ettertanke etter en spennende Derrick-episode. Handlingen - Det som kunne virke som en oppskriftsmessig og lite engasjerende kidnapping og løspenge storylin...

Derrick-scala: 8/10

To spørsmål. Hva brukte han for å få sveisen til å ligge som støpt med akkurat like mye hår i 30 år, og ikke minst . Er det så lite skuespillere i Tyskland at de må bruke det samme skuespillerne i hver femte episode ?

1
taknina [sitat…] To spørsmål. Hva brukte han for å få sveisen til å ligge som støpt med akkurat like mye hår i 30 år, og ikke minst . Er det så lite skuespillere i Tyskland at de må bruke...

Meget bra innspill her.

Hva håret til Derrick angår, eller Horst Tappert som mannen sågar het (hvil i fred), besitter jeg dessverre ikke nok kunnskap om hårvoks på 70- og 80-tallet om til å besvare. Utifra alle bilder av Derrick jeg har sett så holdt han samme hårstil til helt mot slutten. Jeg vil dog tippe at det er en slags vannholdig olje som ble brukt.

Det andre spørsmålet er interessant; jeg tror skaperne av Derrick har holdt seg til såkalt "proven quality". Det var nok ikke av mangel på skuespillere, men man hadde en gruppe med tilstrekkelig kvalitet som man dro nytte av. Dette kan allikevel virke litt forvirrende til tider da gjenbruken av skuespillere kan være ukritisk høy.

1

Da er det drøyt 45 minutt til dagens Derrick-episode!

1

Ja, dette kan bli nok en høydare fra vår alles kjære tyske kriminalbetjent. Jeg ser det er episode 12 som skal til pers i dag, det er til og med en god, gammel reprise med Derrick og Harry Klein i hovedrollen.

Om jeg skal gjette tror jeg at det vil bli en jevn og hard batalje men Derrick kommer nok til å stikke av med alle de tre poengene i sin koffert når kampen er over. Tør vi håpe på at denne episoden kommer til å være helt der oppe sammen med den som vi fikk se i går eller vil det bli å legge unødvendig høyt press på dagens episode? Kanskje det blir som å hoppe etter Wirkola, dette.

La oss inderlig håpe at det ikke blir flere episoder som den beige telefonen. Det var bare helt misleading og hadde ikke noe med den egentlige handlingen i episoden å gjøre.

2
Aprikosyoghurt Ja, dette kan bli nok en høydare fra vår alles kjære tyske kriminalbetjent. Jeg ser det er episode 12 som skal til pers i dag, det er til og med en god, gammel reprise med Derrick...

Du er inne på noe vesentlig. Det blir spennende og se om man følger opp på samme høye nivå som torsdagens battalje. Svært viktig med tanke på at vi etter dagens episode går inn i en 2 dagers Derrick-pause.

Jeg er optimist. Tror det blir en kalasepisode i dag der vi ser den den bebrillede herren i den brune trenchcoaten og hans medhjelpere fra deres beste side. Slipper vi tull som den beige-gule telefonen og annet distraherende smårusk, samt den ukritiske høye andelen av skuespiller-gjenbruk er jeg skråsikker på at det kan bli en episode opp mot 10'eren.

Aus der reihe!

2

Lignende innlegg

Ordstjernen Sparess Siste svar

Utrodd

Hvis utror (ror ut til en fiskeplass) tillates, hvorfor tillates ikke utrodd? (jeg trenger ikke svaret "fordi det ikke står i ordboka")
1
6 svar
Ordstjernen Gunleiv Publisert

Nattens løsning

HEGG? 1 HETE? 1 HETET? 5 HETETE? 6 HETT? 1 HETTE? 5 HOGG? 1 HOGGE? 5 HOGGET? 6 HOTE? 1 HOTET? 5 HOTETE? 6 HOTT? 1 HUET? 1 HUGE? 1 HUGET? 5 HUGETE? 6 HUGG? 1 HUGGE? 5 HUGGET? 6 HUGGETE? 7 HUTE? 1 HUTET...
3
0 svar
Ordstjernen Øivind_ Publisert

Fasit 4/7

BEDEKK? 6 BEDEKKE? 7 BEDEKKEDE? 9 BEDEKKES? 8 BEKE? 1 BEKEDE? 6 BEKES? 5 BEKK? 1 BESK? 1 BESKE? 5 BESØK? 5 BESØKE? 6 BESØKES? 7 DEKK? 1 DEKKE? 5 DEKKEDE? 7 DEKKES? 6 DESK? 1 EGDSK? 5 EGDSKE? 6 EGGSEKK...
2
0 svar
Ordstjernen lilja3 Publisert

Fasit 3/7

FULL? 1 FULLT? 5 FULT? 1 FUTIL? 5 FUTILT? 6 FUTT? 1 JULI? 1 JULT? 1 JUTUL? 5 LITIUM? 6 LUFT? 1 LULL? 1 LUTT? 1 MUFTI? 5 MULL? 1 MULM? 1 MULT? 1 MUML? 1 MUTT? 1 TUFF? 1 TUFT? 1 TULL? 1 TUML? 1 TUMULT?...
2
0 svar
Ordstjernen Øivind_ Publisert

Fasit 1/7

DODO? 1 DONOR? 5 DONT? 1 DORT? 1 DORY? 1 DOTT? 1 DROTT? 5 NORD? 1 NORN? 1 NYORD? 5 ONDT? 1 ORDN? 1 RODD? 1 RONDO? 5 RORO? 1 ROTOR? 5 ROTORD? 6 ROTT? 1 TODDY? 5 TONN? 1 TONT? 1 TORDN? 5 TORN? 1 TORT? 1...
2
0 svar
Laster...