Backstage

Bitbiter

Den sykeste drømmen noen sinne

Her er følgende scenario. Jeg og dama har besøk fra broren min og dama hans. Våre damer har vært ute og handlet og jeg brorsan slapper av hjemme. Så møter åpenbart våre damer 2 herrer som de tror er høflige som vil hjelpe dem å bære varer, men når de kommer hjem til meg, så viser det seg å være ransmenn. Og vi blir plassert i sofaen og godstolen, hvor ranerne gir beskjed om at hvis vi bare overlater alt av verdisaker, så vil det gå greit. Den ene raneren går med utstyr ved døra til balkonge for å avsløre alarmene og spør om jeg kjenner til alarmer. Jeg opplyser at aner ikke. Ser dere ikke at det er nytt hus, hvor alarmene er, aner jeg ikke. Men dette utstyret gir utslag og den ene river ned listene for å plukke bort alarmer.

Den andre får øye på et bilde av meg og Bojan Zajic, med personlig hilsen fra Bojan. Da viser det seg at raneren er av serbisk avstamning og har Bojan som favoritt. Så han vil ta bildet, jeg spør om vedkommende heter det samme som meg, hvis ikke vil det bildet være verdiløst for han, men naturligvis ha verdi for meg.

Bak meg i sofaen har jeg et pledd, og hvor han som er interessert i bilde til Bojan, av en eller annen grunn vil ha pleddet. Jeg prøver å opplyse at pleddet er familieklenodium. (noe det ikke er). Men på ryggen til sofaen har jeg sydd en lomme, hvor det er en UZI. Så når jeg reiser meg for å snu meg og ta pleddet, så blunker jeg til dama, og vender meg mot raneren om jeg kan ta et moment med pleddet, siden det tross alt er familiens eiendom. Dama mi viser tegn på at ranerne bøyer hodet i respekt, da fisker jeg opp UZI'en i skjul av meg og pleddet og når jeg vender meg så bare blåser jeg først ned vedkommende som koblet ut alarmene, deretter så blåser jeg bort vedkommende som var fascinert av pleddet og bildet av meg og Bojan. Denne rekker riktignok å avfyre et skudd, men kula bare sneier meg. Og av en eller annen grunn så overbeviser jeg brorsan om å pælme ranerne ut i hagen

Dama og jeg er på vei ut i taxi for å komme på legevakta, hvor på dama spør om hvordan jeg har det: Jeg svarer at jeg har følt meg bedre, men deretter smiler til henne, og opplyser at jeg kunne ha hatt det verre. Og våkner.

1
3 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Dama og jeg er på vei ut i taxi for å komme på legevakta, hvor på dama spør om hvordan jeg har det: Jeg svarer at jeg har følt meg bedre, men deretter smiler til henne, og opplyser at jeg kunne ha hatt det verre. Og våkner.

Hvis det er den sykeste drømmen du har hatt noensinne, har du usedvanlig normale drømmer i forhold til drømmer jeg har hatt! :D

1

Lignende innlegg

Ordstjernen Sparess Siste svar

Utrodd

Hvis utror (ror ut til en fiskeplass) tillates, hvorfor tillates ikke utrodd? (jeg trenger ikke svaret "fordi det ikke står i ordboka")
1
6 svar
Ordstjernen Gunleiv Publisert

Nattens løsning

HEGG? 1 HETE? 1 HETET? 5 HETETE? 6 HETT? 1 HETTE? 5 HOGG? 1 HOGGE? 5 HOGGET? 6 HOTE? 1 HOTET? 5 HOTETE? 6 HOTT? 1 HUET? 1 HUGE? 1 HUGET? 5 HUGETE? 6 HUGG? 1 HUGGE? 5 HUGGET? 6 HUGGETE? 7 HUTE? 1 HUTET...
3
0 svar
Laster...